Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 7
adela2006 spune:
elenutta eu zic ca-i baiat acum , chiar sunt curioasa daca o sa fie asa
cu vergeturile eu cred ca conteaza mult ce tip de piele are fiecare si cat e de elastica
eu am vergeturi de la 14 ani deci in sarcina am explodat pur si simplu
adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 elenutta eu zic ca-i baiat acum , chiar sunt curioasa daca o sa fie asa cu vergeturile eu cred ca conteaza mult ce tip de piele are fiecare si cat e de elastica eu am vergeturi de la 14 ani deci in sarcina am explodat pur si simplu adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 20+ cu razvan andrei |

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
14+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 biaz mama ce putin concediu , si te intorci asa repede la lucru , mi se pare greu mai ales cu 2 copilasi ![]() cum e cu kg ? adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 20+ cu razvan andrei |
Revin la raport. Am 56,5 kg, ceea ce inseamna ca m-am ingrasat cu 1,5 kg fata de greutatea dinainte de sarcina. Numai ca m-am ingrasat in ultimele saptamani, asa ca trebuie sa am grija.
Nu vreau sa ma fac
. O sa ma rostogoleasca sotul pana la maternitate daca voi continua asa. 
In ceea ce priveste concediul, ma voi intoarce la cursuri dar o voi lasa mai moale cu cercetarea si partea aministrativa. In plus, locuiesc chiar langa serviciu asa ca pot sa dou o fuga in pauza sa alaptez.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
Emy10 spune:
Buna dimineata!
Se cunoaste cand e urat afara, sunteti toate prezente! 
In legatura cu vopseaua de par, nu cred ca afecteaza cu ceva vopseaua de par. Eu m-am vopsit la coafor dupa ce am trecut de 12s, l-am mai inchis putin din blond caci incerc sa ma vopsesc mai rar, dar nu pot sta cu radacinile mult crescute caci ma apuca 'depresia'.
17+
monica_dicut spune:
cris, de panda nu stii nimic?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Danuta1979 spune:
Buna dimineata burtici!
Ce vreme naspa....
Dana
17+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
santorini spune:
'Neata burtici!
Mama ce ati mai scris! Sa le iau pe rand:
1. M-am studiat ieri in oglinda si se pare ca parul pe burtica a ramas la fel ca inainte! Deci chestia cu baietei nu se confirma! S-au poate s-a pacalit dr. la eco![]()
2. Pentru vergeturi eu m-a dau aproape in fiecare zi si pe burtica si pe sani cu Elancyl pentru vergeturi (care e special pentru sarcina). Cristina_ana eu tot speram ca poate imi raman sani asa cum ii am acum (un pic mai mari de 0
)dar mi-a distrus speranta!
3. Ma gandeam sa merg la munca pana la jumatatea lui iulie, pentru ca deocamdata chiar nu imi este greu si e perioada mai fara stress, iar de stat in concediu as vrea sa stau cam un an - un an jumate, sa vedem cum ma descurc!
4. Saptamana trecuta, dupa o indelunga documentare pe net, am hotarat sa ma vopsesc! Eu am citit ca daca nu se atange pielea capului substantele chimice din vopsea nu au cum sa ne afecteze. SO m-am dus la tipa care ma vopsea si i-am explicat cam ce vreau. Pana la urma mi-a zis ca poate sa ma vopsesca asa cum se fac suvitele. Adica a luat suvita cu suvita, a pus-o pe staniol si a dat-o cu vopsea pana in apropiere de radacina. A durat ceva operatiunea respectiva, a costat ceva mai mult, dar a iesit super bine! Acum sunt aproape de culoarea mea naturala!
5. Pofta de mancare nu mai am ca in primele luni, dar am luat deja 6 kg (de la 50 la 56 la 1,62 m). Acum am inceput sa mananc mai multe gratare, salate, fructe etc. sa mai controlam un pic gerutatea, ca tot mie o sa imi fie greu la vara (m-a cam certat si dr un pic
)
Cred ca m-am intins cam mult
18+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
Emy10 spune:
X_ggg, felicitari pt DT! Si sa dea Dumnezeu sa ai fetita cum iti doresti!!! ![]()
Si eu mor de curiozitate sa stiu ce culoare va avea carucioru! ![]()
Asa ca nu am mai avut rabdare pana la urmatoarea eco si m-am programat maine la o eco 3D/4D! Sper sa ne arate putzulica bebele! ![]()
17+
unombun spune:
Fetelor,sint in sapt.12 acum.De 2 zile nu mai am greturi si voma.E normal??Vi s-a intimplat si voua la fel?
adela2006 spune:
monica dicut cum mai esti ? in afara de faptul ca nu poti dormi ?
chiar asa panda si-a luat bilet de voie sau lipseste nemotivat ? stie careva ?
mary ai tuns baiatul
tot scump e sa sti
, vai ce tinerica esti , felicitari rar mai vezi in ziua de azi cu copil la varsta ta si nu o spun cu rautate sa nu ma intelegi gresit , cred ca e mai bine sa faci copii de tanara nu ca mine baba , ca mi-era frica ca o sa-i duc la gradi si vor zice copii ca vin cu bunica ![]()
lutoniana ai mai vorbit cu sotul ? ma tot gandesc la tine 
adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei