Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 6
x_ggg spune:
Neaa, fetelor. Off, ce harnice sunteti. Eu m-am facut o puturoasa, dorm si 12 ore pe zi....acu sunt si in vacanta (viata de bugetar )...daca bani nu ne dau, macar sa trag chiulul cat pot...
Mi-au venit rezultatele de la DT: 1:1354 risc de trisomia 21, mai mic de 1:10000 risc de trisomia 18. Acu la Down 1:1354 zic ei ca e ok, desi eu am citit pe forum si de burtici care aveau ceva de genul 1:8000. Sper sa fie sanatoasa... ieri am intrat in saptamana 14...nu mai am rabdare, vreau sa ii vad putzulica...si dr a zis ca la baieti se vede si mai repede, dar ca sa fiu sigura ca e fata trebuie saa astept pana la 20 de saptamani...eu vreau acum!!! Vreau o fetita! Cu ochii verzi ca tacsu... va pup...spor la treaba!!!!
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 13+
adela2006 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Hello fetele! Fetelor, voi ati folosit vreodata vopsea Henna? Mi s-a pus pata sa ma fac cu asa ceva si sa renunt la vopselele obisnuite, dar mi-e sa nu fac vreo prostie, sa nu prinda sau sa imi strice si mai mult parul. Ca cica nu se mai ia decat cu foarfeca! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
eu m-am vopsit saptamana trecuta cu vopsea normala la coafor
coafeza mea ( e una dinaia care umbla pe la simpozioane si ce mai au ele , tot felul de intalniri dinastea unde afla ultimele noutati in domeniu ) si mi-a zis ca henna e CANCERIGENA si ar trebui interzisa
daca nu vrei sa te vopsesti cu vopsea normala mai bine folosesti una fara amoniac e una de la loreal dar imi scapa acum denumirea ei
mai sunt sampoanele colorante
cred ca au si la farmacie tot felul de produse de vopsit fara amoniac ( amoniacul din vopsea e daunator de fapt )
daca ai parul lung cu henna il omori
nu mai prinde nici o vopsea peste henna asa ca ori il tunzi dupa ce nasti ori nu-l mai vopsesti deloc
adela de alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu razvan andrei
adela2006 spune:
monaLLisapupici pe burtici...va urmaresc de mult timp, dar bb (sau greata) nu m-au lasat sa postez acu, la 3 luni am scapat de greturile de seara, asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe lista um:13.01.2009, dpn: 23.10.2009...era sa uit, eu sunt nascuta la 07.03.1980
sarcina usoara tuturo
am gasit-o in capitolul trecut
bun venit monalisa , scrie repede vreo 10 mesaje ( sau mai multe ? nu mai stiu cate erau )sa apari in timp real o data cu noi , vad ca avem aceasi data de nastere ( cu o mica diferenta de ani )
20+ cu razvan andrei
biaz29 spune:
Buna dimineata mamici voioase! Vad ca ati avut treaba, nu gluma si ati scris o multime.
Bravo Lutoniana pentru noul capitol!
Haideti sa trec si eu in revista subiectele zilei de ieri:
1. Cine intreba de gust amar? Nu posed asa ceva, dar gust metalic da. Facem schimb?
2. Eu sunt oricum paroasa de felul meu si nu pot sa zic ca am observat vreo diferenta, dar nici nu sunt experta la autoanaliza.
3. Referitor la crema pentru vergeturi. Vorba lui Creanga, nu stiu altii cum sunt dar eu ... daca apuc sa fac dus la timp zic saru' mana si nu mai fac mofturi de timp pentru cosmeticale. Ce vorbiti voi fetele de coafor, epilat la cosmetica si alte chestii similare? Pentru mine astea sunt filme. Ca sa fiu cinstita, totusi, la sarcina trecuta o prietena si-a facut mila de mine si mi-a cumparat o crema impotriva vergeturilor cu care m-am dar relativ regulat. Pe burtica nu am facut nimic in schimb sanii s-au facut numai dungi. Foloseam aceeasi crema in ambele locuri. Concluzia: nu cred ca a fost prea eficienta.
4. Si daca tot am ajuns la capitolul sani, nu vreau sa va descurajez, dar la mine, de la cat am tras de ei la alaptat ca flamangiosul meu nu se satura niciodata (avea 6 kg la 2 luni!), s-au lasaaaaaat. Si dupa aia am mai si slabit 10 kg. Va imaginati cum arata. Dar nu-mi pare rau deloc. Sunt cicatrice ale unui razboi din care am iesit invingatoare. Mi-am alaptat baiatul pana la 1 an.
5. La sarcina trecuta mi-am luat concediu cu vreo trei luni inainte. Ah, ce viata! Acum imi voi lua concediul obisnuit prin luna a saptea sau a opta si dupa aia ma intorc la lucru pana in ultima zi. Noroc ca nu am cursuri in august si septembrie. In iulie am unul intensiv (6 ore de vorbit pe zi). Dupa nastere, planuiesc sa ma intorc la lucru dupa cele 42 de zile obligatorii. N-are cine sa-mi tina cursurile. O sa vad cum voi face fata.
6. Eu mananc muuuuuult mai mult acum, de cand mi-au mai disparut greturile. De abicei ultima masa pe zi (a doua) era la orele 13 - 14. Acum mananc si seara. Deci ma astept la surprize. Ma duc acum sa ma cantaresc si va zic daca pic in butoiul cu depresie sau nu.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
Ellenuta spune:
neataa burticute
poftiti la sau ceiut .. ca-s necesare la ce vreme e afara ..
de doua zile iar m-a luat greata .. si am aproape 15s ... eu nu mai ma joc .. am ajuns la job si am bagat un pateu cu branza si un covrig ca simteam ca-mi dau matele afara .. acu-s mai bine ..
fetelor .. eu m-am dat cu crema antivergeturi de la mustela de la 4 luni pana dupa ce am nascut .. si tot am facut vergeturi urate .. acum s-au albit, macar nu mai sunt rosii ca ziceai ca-s taiata cu lama ... am auzit ca si astea de la elmiplant sunt bune .. o sa incerc ..
cu kg astea nu stiu ce sa zic .. nu am cantar acasa .. cert e ca ultimele zile am balotat la greu .. si dulce si sarat si mancare .. mi-e groaza ..
iulika daca totul o sa fie bine si o sa ma simt ok, voi veni la job pana la inceputul lui spetembrie. apoi prenatal. de revenit la job nu stiu cand o sa revin caci cu 2 copii e mai complicat .. poate dupa ce face eva 3 ani ca s-o duc la gradi .. vedem ..
adela multa sanatate mamei tale!
mie linia maro mi-a aparut pe la 6-7 luni .. cam la 3 luni dupa nastere, nu o mai aveam.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
adela2006 spune:
emy10 eu folosesc ptr burta si sani crema de la mustella 9 luni acuma nu stiu sa-ti spun cat e de buna eu oricum sunt plina de vergeturi de la sarcina trecuta dar am primit-o cadou
crissbebe mie mi se pare ca esti o dulcica si sa sti ca nu exista intrebari stupide la o femeie gravida doar intrebari; imi amintesc de mine cate intrebari aveam ptr prietenele cu copii mai ales forumul m-a ajutat enorm la vreme respectiva , deci daca ai o nelamurire cat de mica eu zic sa scri aici
lutoniana sa sti ca eu cu fetita eram paroasa rau si dunga neagra a aparut repede ( spre deosebire de data asta cand abia am ceva pufulet pe maini , picioare , dunga neagra nu se vede deloc spre fericirea mea ca nu mai trebuie sa ma epilez asa des ) dar poate e totusi baiat , cret daca vrei tu
vad ca iar vorbiti de kg
pai de vreo luna nu am mai luat decat 1 kg
asta pe lana alea 15
dar stagnez si asta e bine poate reusesc sa pun doar vreo 20 si tot e ceva pe langa cele 40 de data trecuta
iulika sub nici o forma nu sar de la lucru la spital sa nasc , abia astept sa treaca si lunile astea 2 sa-mi iau concediu prenatalul din 1 iulie , numai la asta ma gandesc , oricum o sa nasc in ultima saptamana din august ptr ca am o cezariana si voi face tot ceza asa ca mi-ajunge timpul lasat dupa nascare ( o sa fie mai mult de 42 de zile ) , ce frumos sa calatoresti ce mi-ar place si mie , dar eu anul asta nu am concediu de odihna ca vin din concediu de crestere copil
hai ca trimit mesajul asta sa nu-l pierd
20+ cu razvan andrei
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Vaaaai, ce vreme de kk e afara! Iar trebuie sa stau in casa toata ziua! De fapt acum ma pregatesc sa ma duc la o cresa sa ma milogesc de directoare sa-l primeasca pe Andrei. Am auzit ca numai cu spaga ar merge, dar zau ca nu stiu cum sa procedez.
Monica, si cum e acasa??? La ce seriale te uiti? Hai, ca la inceput sa super fain, boierie fata de viata de pana acum, dar ai sa vezi ca in curand te urci pe pereti! Hai, ca poate reusim si noi sa ne vedem, dar sa revina vremea frumoasa, ca acum e deprimant tare.
Adela, m-ai convins cu henna! Eu auzisem ca doar cea neagra e periculoasa, ieri numai despre asta am citit. Cica exista riscul ca pe par vopsit sa il usuce foarta tare, sa devina asa ca matura si sa se incurce rau. Asa ca nu ma risc. M-am potolit! Eu nu am probleme cu vopseaua obisnuita in sarcina, dar pana acum cateva luni ma vopseam blond deschis (imi statea oribil!!!) si mi-l aranjam zilnic cu ondulatorul de metal, asa ca am reusit sa mi-l ard tare de tot. Acum mi s-a pus pata sa mi-l las lung, dar trebuie sa-i fac ceva sa-si revina, ca mi se incurca si pica destul de mult la pieptanat. Na, am si eu probleme, ce sa fac! Oricum, in ultimul timp am folosit L'oreal Casting, fara amoniac si e destul de buna.
X_ggg, si eu tot o fetita cu ochii verzi vreau (si parul negru!). Fetita e, asa ca astept cu interes maxim urmarea!
Delia, eu de gustul amar stiam doar la inceputul sarcinii. Nu stiu ce sa-ti spun, dar da si tu o cautare pe forum si poate mai gasesti discutii despre asa ceva.
Vik!!!!!!!! Ma lasi asa cu vinetele alea!!!????
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Ellenuta spune:
fetelor , la mine e taman invers .. in sarcina cu eva eram paroasa si imi crestea repede parul, iar acum abia se vede la 1 luna dupa epilat .. eu cred ca-s tot aiureli chestiile astea precum cele cu sarea, acul, bataile inimii sau in ce parte misca bb ..
eu ma rog la Dumnezeu sa ne dea ce ne dorim ( sau ) .. dar in primul rand, copii sanatosi!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
adela2006 spune:
x-ggg foarte bune rezultatele , sper sa fie cum vrei tu , adica fetita , daca au iesit asa bine rezultatele mai faci si triplu test ? ( intreb ptr ca sunt cam in ceata , eu am facut doar triplu test )
chiar asa cine era cu gust amar ca nu mai stiu ?
nu am asa ceva , stiam ca apare in crizele de fiere , poate ai mancat ceva prea greu ptr fierea ta , fa ceva analize sa vezi ( trigliceride , bilirubina )
biaz mama ce putin concediu , si te intorci asa repede la lucru , mi se pare greu mai ales cu 2 copilasi
cum e cu kg ?
elenutta da e groaznica vremea , s-a racit si ploua la mine , asa incet de ma ia si mai tare somnul
cristina sa-l inscrii acum pe andrei ? cum ai reusit ? vreau si eu , mult succes iti doresc bine ca ai zis cum se numea vopseaua ca ma obseda ( na ca am si eu problemele mele ) acuma ce culoare ai in par ? tot blond ? cu henna negru pe blond cred ca ieseai verde
20+ cu razvan andrei
mary_07 spune:
Buna dimineata
Despre linia neagra,nu mi-a aparut la prima sarcina si nici acum nu se vede...
Despre concediu,sunt o norocoasa...n-am lucrat pana acum,anul trecut am terminat liceul,acum sunt anul 1 la facultate, iar pe cand fetita va avea 2 ani voi termina facultatea...daca imi voi gasi ceva bun de lucru,o voi da la camin,daca nu, voi mai sta pana va face 3 ani,o voi da la gradi si eu ma voi angaja
Si eu ma apropiu de 20 de sapt
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 18+, cu -Alexandra