Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Andreuk spune:
Buna fetele!
Sunt insarcinata in 14 sapt, ma bucur enorm ca am gasit acest forum, sunteti niste fete minunate si vad ca aveti cam aceleasi intrebari si ingrijorari ca si mine.
Eu o sa merg in saptamana de dupa Pasti la doc, sa fac Triplu test. Am niste emotii cumplite desi nu am avut nici eu nici sotul cazuri in familie de malformatii. Am 28 ani.
Daca l-ati facut spuneti-mi si mie cum a decurs si cum ies rezultatele.
Va pup, o sa va urmaresc zilnic acum ca v-am gasit!!!
monaLLisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 bun venit monalisa , scrie repede vreo 10 mesaje ( sau mai multe ? nu mai stiu cate erau )sa apari in timp real o data cu noi , vad ca avem aceasi data de nastere ( cu o mica diferenta de ani ) adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 20+ cu razvan andrei |
multumesc
dar m-am cam molesit:eram tare fericita ca in aproape 13 saptamani nu am vomat decat o singura data, de la o durere de cap...mi-a trecut fericirea azi dimineata, cand am vrut sa ma spal pe dinti...am reusit sa-l trezesc si pe tati certandu-ma cu wc-u' iar pe dinti m-am spalat fara pasta...stiti ce e misto? daca miros pasta de dinti, trebuie sa fiu in baie, de preferat langa toaleta
si mai am o problema, cu ingrasatul...imi iese de azi pe maine un kg daca mananc tot ce vrea bb...deja am luat 4 -5 kg, da' am sani misto, sic!
in rest, pupici pe burtici!
Iulika29 spune:
Fetelor eu ma bag la un pui de .Vå doresc o såptamana frumoasa.
Iulika, cea mai fericitå 20+cu Bruce Nicholas
crissbebe spune:
Buna fetelor...eu am intrat mai tarziu ptr ca am avut treaba la birou
Lutoniana sunt aici si nu sunt suparata pe tine ti-am mai spus ptr ca nu am de ce
Chiar daca nu am avut timp de postat sa stiti ca v-am citit
16 + cu
selen80 spune:
Andreuk, bine ai venit!
Inainte de triplu o sa ti se faca o eco, dr de la eco iti da o fisa in care a trecut cateva date, a doua zi ti se ia sange, si in cateva zile vin rezultatele (la mine a durat putin peste o sapt...). Rezultatele o sa iasa bune, o sa vezi
Iulika, somn usor!
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
kemsy spune:
Salutare la fete . Scriu in paralel cu cititul, cum vad ceva de comentat, cum o fac . Si am de la capitolul 40 .
Asadar, eu am sarbatorit Pastele catolic (am avut liber la serviciu) prin curatenie generala in casa, si am terminat ieri ca un erou!!!!
Lutoniana, te inteleg cu avionul si eu am ales sa nu mai merg anul asta in Romania, tocmai pentru ca avionul este un stres prea puternic pentru mine. Nu ca la tine, dar imi iese cate un fir alb de la incordare pe cursa .Intrebai de odiseea de dupa ce nastem? Eu propun la clubul scutecelor "Bobocei de sept/oct" (toamna se numara bobocii, nu ?).
Par pe burta: daca tot vorbeati, am mers si m-am controlat . Nu am inca linia maro, insa ...insesizabil, a aparut niste perisor blond. In schimb, ca si alte...culori pe aceeasi tema , mi-au aparut pe partea interioara a gambelor (de sus pana la genunchi), ca niste pistrui, muuuulti!!!Iar sanii dimineata parca-s...bronzati . insa din pacate nu si siliconati .Asaaa, maxim un numar mai mare!!
Despre epilat: eu folosesc aparat pe picioare, lama sub brat si crema epilatoare in zona inghinala (sper sa nu fie probleme cu crema, voi ce stiti?)
Alte semne la mine: cand ma asez, parca am o minge in burta, impinsa la suprafata...E ciudata senzatia, simt ca urca si impinge ceva . Iar la capitolul dureri, vad ca deja ma deranjeaza spatele, desi nu ar trebui, ca nu am luat decat 3 kg . Sa-mi cumpar perna aia speciala, oare trec???
Unombun:eu mananc ...aproape non stop, 2 mese principale, in rest un fruct, un baton de cereale, un iaurt, o grisina..dar mereu molfai ceva Sper sa nu devin totusi balena ucigasa .
La serviciu am sa stau pana in luna 7 inclusiv, din aug imi iau o luna odihna, iar dupa, cele 5 luni de maternitate obligatorie ce se dau aici (impartite cum vreau eu, cat prenatal si cat dupa nastere). Spre surprinderea mea totala, am aflat ca maternitatea este retribuita 100 % .Sunt in al noualea cer, poate sarbatoresc cu o...masina , sa am cu ce sa-mi plimb bebelul.
Cristina_ana: henna am folosit eu acum cativa ani, se zice ca e naturala si nu afecteaza parul in nici un fel. Imi iesea un roscat fantastic, aprins, la soare parul stralucea ca la papusi . Singura problema e ca tre sa stai o noapte cu ea in cap, si se mai prelinge . Eu foloseam o reteta cam asa: praful henna, galbenus de ou, ceai negru, amestecate (nu mai stiu cantitatile). Ideea e sa faci pasta cat mai groasa, sa nu patesti ca mine, sa-ti curga pe toate partile .
Uff: ma duc la citit iar, mai am 10 pagini, si mai comentez daca e ceva!!!
Va
Gianina 16+
miha74 spune:
buna fetelor!
claucia- felicitari pentru eco perfecta
andreuK- bine ai venit! sarcina usoara si frumoasa alaturi de noi
elle- in mare cam asta este si meniul nostru...adica cel de la mama soacra si mama, ca noi de obicei facem traseu. mai puteti adauga binenteles cozonac si pasca
cristina- sa ne spui daca ai rezolvat cu cresa. chiar sunt curioasa. Daca e vreme buna, incerc maine dupa amiaza, dar dupa ora 17.00. Oricum te sun inainte ca sa imi spui exact unde va gasesc.
cat despre vopsit eu am rezistat pana acum, si toata lumea observa ca am fire albe, dar cum in mai am nunta...am zis ca ma pastrez pentru atunci.
asa....ce s-a mai discutat...linia nigra- nici la noi nu este inca prezenta...dar are timp sa vina, nu?
de vergeturi nu ma mai stresez ca sunt acolo de la sarcina cu Laura, dar sunt foarte jos pe burtica si la plaja se acopera cu slipul..si sincer nu ma deranjeaza deloc. eu imi dau pentru hidratare cu ulei de copii de la Johnson de ceva ani, si ma simt tare bine cu el...parca mai era cineva care folosea asa ceva.
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 18+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monikus spune:
Buna burticutze,
Azi am fost cam busy la munca. De-abia abia am reusit asa pe fuga sa vad ce subiect mai dezbateti azi.
Eu una nu am luat inca nici un kg dar de-abia am intrat in sapt 13 asa ca.... mai am timp sa recuperez. Inca mai am ceva greturi sper sa scap de ele pana de Paste pt ca altfel o sa ma duc la bulgari si o sa ma oftic ca nu pot sa mananc nimic si am platit all inclusive.
Cat despre concediu, eu as intra si de maine ca sa scap de stresul de la munca. Totusi, cred ca voi intra cam prin luna a 8 a.
Gust amar nu prea am, poate doar dimineata cand si greata e mai accencuata.
Lutoniana felicitari pt noul capitol. E de apreciat ca ai incercat si din fericire ti-a si iesit.
Si sa nu uit, azi am schimbat si eu semnatura.
Va pup pe toate.
12+
Doro76 spune:
Fetelor ma faceti sa am mustrari de constiinta cu vopseaua! Pentru ca taman acu sunt cu vopseaua L Oreal in cap ...Recunosc ca primele 3 luni am stat nevopsita dar cum sunt blonda ( vopsita), arata oribil daca nu imi fac radacinile.
Par pe burtica avem si noi, aveam la si prima sarcina cu fetita, dar ma epilez regulamentar...
Kemsy, daca tu iti faci probleme de crema de epilat, ce sa mai zic eu cu vopseaua plina de chimicale in cap.Ma consoleaza mama care s-a vopsit regulamentar la ambele sarcini si nu s-a intamplat nimik..
Andreuk bine ai venit
Miha, felicitari pt bb fetita . Am vazut mai tarziu...
Doro 17+ si Eva Maria (28.04.2005)