Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

biaz- fata curajoasa. si eu pentru Matei nu mi-am luat deloc concediu, am stat doar vacanta de vara (dar bineteles cu lucrat de casa, mailuri...) tot din cauza de cursuri si proiecte de cercetare...dar mi s-a pus pata la sfarsitul anului trecut...pentru ca imi neglijam copii, si apoi m-am intalnit cand ii faceam un vaccin lui Matei la Medsana, si cu o fosta profesoara a mea, acum are vreo 75 de ani de care nu-si mai aminteste nimeni in facultate...si care mi-a zis foarte serios: nu sta la facultate excesiv, pe mine m-a costat viata (nu s-a casatorit, nu a facut copii) asa ca m-am conformat....am asteptat sa se termine sesiunea si iata-ma din februarie ocupandu-ma de copii.

a, cand am luat decizia de a sta acasa nu stiam ca sunt insarcinata...asa ca s-a intamplat la fix.

acum ma asteapta Laura sa termin de scris si sa ne apucam de facut clatite...ceea ce inainte se intampla foarte, foarte rar.

asta nu inseamna ca nu citesc si altceva in afara de forum pentru ca am de pregatit un curs nou pentru octombrie...desi nu il voi tine eu, dar e al meu, asa ca trebuie sa prestez.

lutoniana-
am citit si eu pe blogul tau...ce frumos ai scris. va doresc bafta multa si sa rezistati. Noi nu am putut...si ne-am intors acasa, si nu regretam deloc.

vreau si eu la Goran...chiar imi aduc aminte ca eram studenta cand dansam la Vama Veche pe melodiile lui.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 18+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Adaug la multiplele semne de intrebare din mesajul trecut, urmatoarele: eu inca dorm pe burta . Nu mult, ma intorc, ca simt ca o presiune, dar ma enerveaza ca mai am inca...instinctul asta. Nu cred ca are ceva, nu? Ca la o adica bebe e ca intr-o bula, se muleaza dupa forma burtii .
Doro: eu m-am vopsit (suvite) in ziua in care intram in saptamana 12. Dr mi-a zis ca nu e nici o problema, si am considerat ca e mai bine asa decat sa ma apuce depresia de la diferenta de culoare .

Gianina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Lutoniana, te urmaresc, pentru ca si eu am blog tot pe blogspot. scriu cand on romana, cand in engleza, cum imi vine.
http://mariaciubotaru.blogspot.com/ sa nu te sperii, dar uneori o iau pe aratura :) sua scriu povesti.

va scriu repede ca dupa cum stiti, probpeme la munca, nu vreau sa-mi fac si mai multe. cu vopsitul si eu mi-am facut suvite din vopsea ca sa fiu safe.
cu cremele, cred ca depinde de piele. daca e sa faci vergeturi, faci. eu pe fund am gramada de la curele mele de slabire repetate.
mancare de Paste: oua, oua, oua. am facut o pasca uleioasa sp trecuta care mi-a stors untul din mine, asa ca ma mai gandesc.
luatul in kilograme: eu am slabit de la stres si suparare. si nicicum nu e bine. cand am pus 3kile jumate in primele 12 sp nu a fost bine, acum ca iar sunt pe la 57 tot nu e bine. mi-e frica sa nu-l afectez pe bebe. in week-end am mancat mai putin, e drept, dar nici nu fac abuz de dulciuri sau chestii din astea.cartofii copti imi plac tare.

stiu ca au mai fost si alte subiecte dezbatute si imi cer scuze ca le mentionez. bun venit fetelor noi si sarcini usoare. pana la urma parul de pe burta e semn de baiat cret sau nu? ca si eu vreau sa fie cret ca ta-su. neaparat!
v-am pupat. ne auzim deseara.

MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

kemsy, din pacate bobocei de sept-oct se numesc cei de anul trecut (chiar eu am venit cu ideea ) Traditia spune ca fiecare odisee care se muta la scutece sa aiba propria denumire ca sa nu existe confuzii, plus ca fiecare generatie e unica. Va trebui sa ne mai gandim, dar mai este timp pana atunci.

Eu calc un teanc de rufe inceput ieri, spal si fac ce mai am de facut sa ma prinda Pastele cu totul giugiuc asa ca mai rarut va scriu dar va urmaresc.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, nu ai avut azi procesul final de adoptie? Ca tot la tine ma gandesc! Daca e frumos afara, maine suntem sigur in parc, cel mai probabil dupa ora 4-5 dupa-amiaza, pana cand rezistam!
Kemsy, cand te-ai facut cu henna erai vopsita cu altceva inainte? Ca asta e problema mea mare: am tot citit ca nu prinde pe par vopsit, si ca ii face rau. Pe par nevopsit stiu ca iese super, pe mine nu ma intereseaza asa de mult nuanta, cat sa ramana stralucitor si sanatos (vise, maica, la parul meu super-ars, numai foarfeca il mai salveaza )

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

nu mai stiu cine si ce a intrebat, raspund la gramada:
- vergeturile apar indiferent de crema, dar crema e buna ca la cat de tare se intinde pielea in perioada asta tre' sa o ajutam si noi cumva. Eu am cumparat o crema organica cu ulei de masline si miere. Se pare ca e singurul miros pe care il suport. Uleiul de masline pur si simplu imi provoaca greata si l-am pus bine in dulap, il consuma baietii la salate cand nu sunt eu prin bucatarie.
- kg am luat unul, e drept ca aveam 2 in plus si banuiesc ca de aia. La prima sarcina eram oarecum sub greutatea normala cand am ramas insarcinata si desi nu puteam manca decat cartofi fierti cu smantana sau iaurt m-am ingrasat 3 kg in primele 3 luni. Eu am ajuns (dupa discutiile cu fetele de la prima sarcina) la concluzia ca iei fix atatea kg cate crede organismul tau ca e nevoie ca sa faca fata. Desigur, exceptam cazurile in care mananci intr-una, orice si indiferent de senzatia de foame.
- greturile le combat cu succes cu mancare: iaurt cu cereale, banane, paine cu unt si gem. Nu sariti ca nu ma indop, dar prefer un kg in plus unei stari continue de greata. Am mai constatat ca dulciurile ma fac sa imi fie greata. Cum mananc o bucatica de ciocolata sau ceva ce are ceva mai mult zahar cum mi se pune un nod in gat. Asa ca le sar.
- dureri, nu mai pomenesc de ele ca sunt o constanta. Acum au reinceput si durerile de spate care sunt mai rele decat orice ca nu pot sa iau nimic pentru ele. Le mai ametesc cu niste intinderi si rasuciri.
- vopsitul mi l-am programat pentru peste 2-3 saptamani sa intru in trimestrul doi. Nu cred ca dauneaza dar mai bine sa n-am din ce sa-mi gasesc vina
- par pe burta - bifat. Negru si viguros
- epilatul (la cosmetica) n-a durut el in sine insa statul pe masa aia mi-a bagat o durere de spate deosebita.
- mai zicea cineva de dormit pe burta: vreau si eu , da' nu mai pot de muult (citeam pe undeva ca burta unei femei care e la al doilea copil se mareste la 5 minute de la aflarea vestii :p). Dar daca puteti, sigur nu dauneaza nimanui. Dormitul pe spate in schimb, in lunile avansate dauneaza ca se intrerupe circulatia prin vena cava si picioarele noastre nu vor aprecia.
- pentru Paste nu gatesc nimic ca plecam la Albota la pastravarie si mancam frumos la fata locului. Om vedea cand ne-om intoarce acasa ce-o sa gatesc, dar nu ma omor ca, oricum, mancam acasa doar mic dejun si cina, deci ne descurcam cumva.
- despre concediu, sper sa pot munci pana in septembrie inclusiv, dar vom vedea la fata locului. La Alex am plecat in concediu la inceputul lunii a 8-a pentru ca dormeam cu capul pe birou la serviciu si numai incurcam pe toata lumea. Sper sa pot sta cu bb acasa pana spre 1 an si jumatate. Vom vedea.

Am scris o multime.
Va pup si va urez sa fiti sanatoase si copiii la fel.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 11+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Aaaa, Miha, intrebai de cresa. Nu am rezolvat nimic pana acum. Peste tot mi-au spus ca nu au locuri, si abia din septembrie se fac inscrieri. Dar eu stiu sigur ca se poate cu spaga (mi-a zis o mamica in parc). Doar ca sunt batuta in cap si nu stiu cum sa fac cu spaga asta. Cum sa ma duc si sa ii dau banii? Asa direct, cu aluzii, sau cum? A zis sotu ca se duce el maine sa rezolve....ha, ha, m-as mira, ca e la fel de mototol ca si mine la chestii din astea!
Am gasit pe net si doua crese particulare, cu 1000 RON pe luna. In caz de forta majora o sa ma gandesc si la varianta asta, ce sa fac! Oricum, trebuie musai sa rezolv cumva ca nu am nici un alt ajutor in Bucuresti.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

si, precum babele, mai aveam ceva
- henna este doar cea maro-roscata, celelalte sunt amestecate cu o substanta (am uitat cum o cheama) care poate provoca alergii severe - mai bine va feriti

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 11+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Maria, de ce trebuia tu sa pomenesti de pastravarie?!!! Acuma mor de pofta de pastrav la cuptor cu legume, ca si dupa vinetele lui Vik!!!!
Glumesc, sa nu te superi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Cristina: da, eram vopsita si inainte de henna, si se prindea. Poate doar ca era mai aprinsa culoarea pe locul unde fusese deja vopsit, dar asta se mai intampla si la vopsit cu vopselele obisnuite.

Gianina 16+

Mergi la inceput