Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 14
vik-cj spune:
Buna fetelor..am intrat sa va salut si ati umplut deja 13 pagini... ma duc sa va citesc din urma si sa scriu repede reteta de vinete ca vad ca numai dupa asta "bauna" Cristina...
Era sa lesin azi cind la telefon sotu' din dotare mi-a spus sa fac bagaje pentru munte si pentru 5 zile...ca muntele nostru e tocmai la Stubai gletscher in Austria. Am ramas masca...el s-a ocupat de rezervari si de tot iar eu am crezut ca noi, copii cuminti, mergem in Apuseni in weekend romantic...
Asa ca am de facut bagaje, dar ma stradui sa va pun si reteta. Aseara am fost prea terminoiu ca sa mai pot scrie ceva...
Va pup, revin...
14+
lutoniana spune:
Maria mi-a placut raportul tau detaliat care a atins obiectiv fiecare subiect
Cristina Ana nici eu nu puteam da spaga. Sa va povestesc una patita de moi: ma opreste politia ca nu l-amlasat pe unul sa traverseze ..cum ca si-ar fi aratat el intentia de a pasi pe trecerea de pitoni...cumva cu piciorul in aer....
Lectia invatata de acasa, daca te opreste ii dai actele si apoi dai telefon. Sun pe sot si ma suna sotul inapoi: s-a rezolvat, am vorbit, baietii asteapta sa te duci la ei la masina sa-ti iei actele. Le dai 2 - 3 sute de mii, puse in ceva sa nu se vada.
Zic: bine..bine si inchid. Scotocesc prin poseta, rup o foaie din agenda, impaturesc banii, ii ambalez si ma dau jos din masina. De la masina mea pana la cea a politie sa fi fost cam 3-5 metri....timp in care am udat banii cu tot cu ambalaj....Ajung, ala radea la mine ca un.....(cer iertare daca are vre-o fata sot...politist) ...imi da actele si-mi zice sa fiu mai atenta pe viitor. Eu prind actele si constat ca ...."..." incaltata nu le dadea drumul.....astepta banii adica. Eu coplesita de tensiunea momentului nu am putut efectiv sa intind cealalta mana cu somoiogul umezit. Intr-un final mi-a dat actele si am plecat.
Nu cred ca e cazul sa va spun ce mi-am auzit acasa de la sot...care-si pusese toata onoarea si mandria in joc ....si eu nu am fost in stare sa-i cinstesc pe baieti cu o bere....
Asa ca tin pumnii pentru maine Cristina si chiar sunt curioasa cum se rezolva asta.
Ma gandesc la o metoda: spui ca vrei sa inscrii copilu...si cand iti zice ca nu se poate ...zici si tu: "poate exista o solutie...si plasezi plicul/agenda/ pachetelul"
Cea mai fericita 18 + cu
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Era sa lesin azi cind la telefon sotu' din dotare mi-a spus sa fac bagaje pentru munte si pentru 5 zile...ca muntele nostru e tocmai la Stubai gletscher in Austria. Am ramas masca...el s-a ocupat de rezervari si de tot iar eu am crezut ca noi, copii cuminti, mergem in Apuseni in weekend romantic... |
ehhh...asa are unii noroc in viata....
Hai baga vinetele alea ca deja atata s-a vorbit de ele ca mor de curiozitate.
Cea mai fericita 18 + cu
diana_n spune:
Cred ca eu sunt pe locul 1 cu coronitza . Pana acum m-am ingrasat 9kg, iar la prima sarcina am luat in total 16kg.
Diana 18 saptamani si Peter (3 oct 2005)
MariaG spune:
ehee cristina_ana eu ii scriam unei prietene pe mess de Alex ca s-a imbolnavit si tre sa stau cu el acasa si mi-am luat concediu de maine si l-a sfarsit mi-am cerut scuze pentru brusche#355;ea cu care am spus ca i le turnasem pe toate asa direct, si cand am recitit am citit bruschete si mi se facu o pofta de paine din aia prajita cu rosii tocate cu usturoi si patrunjel de-mi ploua in gura. Ma tot gandesc de unde sa le iau, ca nu stiu sa fac.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 11+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
monica_dicut spune:
Vineteeeee....!!!! Auzi ce viata pe unele gravide. nu spui, persoana importanta, becher..
Eu azi am balbotat cascaval la cuptor, am scos neshte vinete de la conge si ardei copti (nu stiu de unde mi-a troznit ca acu o luna nu ii mai suportam de fel )si acum balosesc la neshe cartofi copti pe la fetele de la scutece. Deh ele baga retete pentru bebei si io lesin pe acolo de pofta. Cred ca voi baga cot la cot cu bebe cand o sa incep diversificarea
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Maria mi-a placut raportul tau detaliat care a atins obiectiv fiecare subiect Cristina Ana nici eu nu puteam da spaga. Sa va povestesc una patita de moi: ma opreste politia ca nu l-amlasat pe unul sa traverseze ..cum ca si-ar fi aratat el intentia de a pasi pe trecerea de pitoni...cumva cu piciorul in aer.... Lectia invatata de acasa, daca te opreste ii dai actele si apoi dai telefon. Sun pe sot si ma suna sotul inapoi: s-a rezolvat, am vorbit, baietii asteapta sa te duci la ei la masina sa-ti iei actele. Le dai 2 - 3 sute de mii, puse in ceva sa nu se vada. Zic: bine..bine si inchid. Scotocesc prin poseta, rup o foaie din agenda, impaturesc banii, ii ambalez si ma dau jos din masina. De la masina mea pana la cea a politie sa fi fost cam 3-5 metri....timp in care am udat banii cu tot cu ambalaj....Ajung, ala radea la mine ca un.....(cer iertare daca are vre-o fata sot...politist) ...imi da actele si-mi zice sa fiu mai atenta pe viitor. Eu prind actele si constat ca ...."..." incaltata nu le dadea drumul.....astepta banii adica. Eu coplesita de tensiunea momentului nu am putut efectiv sa intind cealalta mana cu somoiogul umezit. Intr-un final mi-a dat actele si am plecat. Nu cred ca e cazul sa va spun ce mi-am auzit acasa de la sot...care-si pusese toata onoarea si mandria in joc ....si eu nu am fost in stare sa-i cinstesc pe baieti cu o bere.... Asa ca tin pumnii pentru maine Cristina si chiar sunt curioasa cum se rezolva asta. Ma gandesc la o metoda: spui ca vrei sa inscrii copilu...si cand iti zice ca nu se poate ...zici si tu: "poate exista o solutie...si plasezi plicul/agenda/ pachetelul" Cea mai fericita 18 + cu |
bine ca nu ai facut ca je...tiaca-meu super pile in bacau la politie si eu imi iau super amenda de 1 milion intr-o duminica dimineata ca am intros pe linie continua, in timp ce faceam o fapta buna pentru fosta iubita a lui frate-miu. (caram pachete de studenti). si in loc sa zic, nene politist, eu mi-s de'a lui Xlescu, eu m-am apucat de bocit, mi-am incasat amenda (neplatita de 4 ani) si am plecat. dupa aia suna tata si il intreaba...Bai nea vasile, da' tu chiar pe fiica-mea te-ai trezit-o amendezi? si el de colo: Mi s-a parut mie ca recunosc masina, dar daca nu zice nik si se apuca de plans.
sunt cea mai varza persoana cand vine vorba de dat spaga. mi-e rusine de rusinea lor...
MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
lutoniana spune:
citat din mesajul lui MangaGirl mi-e rusine de rusinea lor... |
CORECT !!!!!
Cea mai fericita 18 + cu
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
CORECT !!!!! Cea mai fericita 18 + cu |
am vrut sa completez...pe care oricum nu o au...dar...nu vreau sa supar pe nimeni
MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR