Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 9
Eseea spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
PETRA TUDOR, si la noi a fost ieri zi de vomitat in jet ![]() ( a fost 13 ) si eu m-am speriat rau de tot mai ales ca eram doar noi doua acasa ![]() Mamaruta mea nu a dormit ieri de dupa masa decat putin ( daca n-am scos-o afara decat dimineata !!) si a fost agitata, ba vroia titi, ba plangea de burtica si finalul a fost exploziv Apropos, voi cand vomita asa in jet, cum ii tineti ?? la verticala sau cum ?? ca mie mi-e tare teama sa nu se inece si o tot bat pe spate ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
Mami de fetita
si de baietel
novus spune:
ESEEA, am priceput !!!

asa judecam si eu dar in momentul cand vomita (la noi e destul de rar) nu stiu cum sa o intorc repede 
Voi cat timp tineti bebelusii la ragait ? a mea nu ragaie tot timpul si sugita apoi de da pe afara 
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus ESEEA, am priceput !!! ![]() ![]() asa judecam si eu dar in momentul cand vomita (la noi e destul de rar) nu stiu cum sa o intorc repede ![]() Voi cat timp tineti bebelusii la ragait ? a mea nu ragaie tot timpul si sugita apoi de da pe afara ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
credeti-ma ca si eu, care sunt la bb 2, tot ma sperii cand se intampla si nu stiu cum sa-l ridic mai repede pe umar!!! si tot asa, adoarme instantaneu, de zici ca a mutat muntii din loc!!
Mami de fetita
si de baietel
denisamada spune:
Raportam si noi greutatea! Nu avem inca o luna, ci doar o saptamana, in care am luat 350g, adik pierderea de dupa nastere si inca 100g. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou 
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Eseea
eu, din contra, inteleg ca poti da cate un ml inainte de fiecare alaptare! Mami de fetita si de baietel |
Asa zice si sotul meu, ca se dau 25 de picaturi la fiecare alaptare. El a comparat prospectul de la Espumisan cu cel de la Sab Simplex. Compozitia chimica e identica
.Acum se duce tati la farmacie sa mai ia ceva si l-am pus sa intrebe inca o data farmacista cate picaturi se iau de fapt.
Revin cu info!
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui novus
PETRA TUDOR, si la noi a fost ieri zi de vomitat in jet ![]() ( a fost 13 ) si eu m-am speriat rau de tot mai ales ca eram doar noi doua acasa ![]() Mamaruta mea nu a dormit ieri de dupa masa decat putin ( daca n-am scos-o afara decat dimineata !!) si a fost agitata, ba vroia titi, ba plangea de burtica si finalul a fost exploziv Apropos, voi cand vomita asa in jet, cum ii tineti ?? la verticala sau cum ?? ca mie mi-e tare teama sa nu se inece si o tot bat pe spate ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
Multumesc Novus pentru raspuns!

La verticala il tin/il ridic.
Tu ce mai faci? Este ok cu ceea ce ai simtit la san?
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
novus spune:
Pe asta lume am venit plangand,
Sunt asa de mic, gingas si plapānd.
E prea multa lumina si e asa de frig,
Sunt singur fara tine si mai tip un pic.
Dar n-o sa ma supar sa stii,
Daca tandru m-alinti si īn brate ma tii,
Si din somn ma trezesc si prind
Sānu-ti cald ce pe obrajor il simt.
Iar daca m-agit, caut si mi-e sete,
Sa ai rabdare, māngaie- ma cu blāndete,
Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai,
Atāt īti cer mamico,de la tine īn dar,
Si īti promit ca nici n-o sa mai plāng,
Mamico! Da-mi odata sa manānc!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
novus spune:
PETRATUDOR, nu prea e ok adica dupa cum banuiam nu e un canal de lapte infundat ci e un chist cu lichid 

Mi-e ciuda ca nu stiu cum naiba a aparut si de cand , sper sa fie recent si sa aiba legatura cu alaptatul 
Joi merg la inca un medic sa vad ce zice si dupa aceea o sa merg si la o clinica mai mare...
Sper sa fie bine , medicul a zis ca nu e problematic dar....

Voi sunteti bine acum ??mai vomita ?

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Woow numai mamici care vorbesc de bebici
Foarte frumos
Abia astept sa ma alatur si eu voua.
Hai ca am mai ramas putine....
Olga
38+
David
Adee spune:
| citat din mesajul lui curea Adee voi i-ati dat cu ceva la indicatia medicului? Mie 2 medici mi-au zis ca se va absorbi de la sine, sper sa fie asa. Sunt cam ingandurata.
sap.40 |
Nu i-am dat nimic. Dr neonatolog din maternitate, dr de familie si asistenta ce a venit acasa, toti mi-au spus sa nu ii fac nimic, ca se absoarbe singur, si asa a si fost. Eu nu m-am stresat f tare de hematom, au zis toti ca sa facut din cauza efortului de la nastere.
Ariana - 3 saptamanipoze

.