Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui rivali

PetraTudor,se poate intampla,atata timp cat nu se repeta nu sunt probleme

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Rivali, Aris, multumesc

ideea este ca tocmai a mai dat afara putin acum, ultima alaptare a fost la 13.30, deci au trecut 2 h, mi-a dat semnalul ca ii este fomita, l-am schimbat si i-a curs putin din gurita ... dar cand l-am pus la san... oac - vorba Florinelei - nu mult, dar cu aceeasi textura ca si ieri, de lapte acru. am vrut sa-i pun suzeta ca sa il mai amagesc 15 min, dar era doritor de papa si nu de surogat, oricum nu sunt adepta suzetei, asa ca l-am mufat... vedem acum.

stau ca pe ace

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

PETRA TUDOR, si la noi a fost ieri zi de vomitat in jet ( a fost 13 ) si eu m-am speriat rau de tot mai ales ca eram doar noi doua acasa
Mamaruta mea nu a dormit ieri de dupa masa decat putin ( daca n-am scos-o afara decat dimineata !!) si a fost agitata, ba vroia titi, ba plangea de burtica si finalul a fost exploziv
Apropos, voi cand vomita asa in jet, cum ii tineti ?? la verticala sau cum ?? ca mie mi-e tare teama sa nu se inece si o tot bat pe spate

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

f bine o tii, pe umar si o bati pe spate pana da afara tot surplusul si se linisteste. sau.....o mai poti pune pe genunchii tai cu fata in jos. important e sa nu stea pe spate, deci cu fata in sus, ca se poate ineca.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

ESEEA, am priceput !!!
asa judecam si eu dar in momentul cand vomita (la noi e destul de rar) nu stiu cum sa o intorc repede
Voi cat timp tineti bebelusii la ragait ? a mea nu ragaie tot timpul si sugita apoi de da pe afara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:

ESEEA, am priceput !!!
asa judecam si eu dar in momentul cand vomita (la noi e destul de rar) nu stiu cum sa o intorc repede
Voi cat timp tineti bebelusii la ragait ? a mea nu ragaie tot timpul si sugita apoi de da pe afara

credeti-ma ca si eu, care sunt la bb 2, tot ma sperii cand se intampla si nu stiu cum sa-l ridic mai repede pe umar!!! si tot asa, adoarme instantaneu, de zici ca a mutat muntii din loc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Raportam si noi greutatea! Nu avem inca o luna, ci doar o saptamana, in care am luat 350g, adik pierderea de dupa nastere si inca 100g.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pana la urma care e doza maxima de espumisan? cate picaturi maxim pe zi? si cate picaturi per doza?
tare ash vrea sa-i dau mai des, poate am avea si noi linishte dar eu am crezut ca 3x15 este maxim.

Am in mana prospectul. Iata ce scrie:
Sugari: doza uzuala zilnica este de 1 ml emulsie orala (25 picaturi Espumisan), administrata cu biberonul sau cu lingurita inainte sau dupa fiecare alaptare.

Tu ce intelegi? Ca toata ziua tre sa impartim cele 25 de picaturi...sau de fiecare data cate 25 de picaturi???

Eu i-am dat...cate 25 de picaturi de fiecare data.
Vestea buna e ca nu exista supradozaj...

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

ce exprimare au gasit si astia...
am citit de 3 ori si concluzia e ca doza maxima intr-o zi este de 25 de picaturi impartite la numarul de mese. of si eu care speram ca pot sa-i dau chiar mai mult decat mi-au spus din maternitate, se pare ca deja ii dau aproape dublu

eu, din contra, inteleg ca poti da cate un ml inainte de fiecare alaptare!

Asa zice si sotul meu, ca se dau 25 de picaturi la fiecare alaptare. El a comparat prospectul de la Espumisan cu cel de la Sab Simplex. Compozitia chimica e identica, dar parca ii prieste mai mult Espumisan decat SabSimplex.

Acum se duce tati la farmacie sa mai ia ceva si l-am pus sa intrebe inca o data farmacista cate picaturi se iau de fapt.

Revin cu info!

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui rivali

PetraTudor,se poate intampla,atata timp cat nu se repeta nu sunt probleme

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Rivali, Aris, multumesc

ideea este ca tocmai a mai dat afara putin acum, ultima alaptare a fost la 13.30, deci au trecut 2 h, mi-a dat semnalul ca ii este fomita, l-am schimbat si i-a curs putin din gurita ... dar cand l-am pus la san... oac - vorba Florinelei - nu mult, dar cu aceeasi textura ca si ieri, de lapte acru. am vrut sa-i pun suzeta ca sa il mai amagesc 15 min, dar era doritor de papa si nu de surogat, oricum nu sunt adepta suzetei, asa ca l-am mufat... vedem acum.

stau ca pe ace

PETRA TUDOR, si la noi a fost ieri zi de vomitat in jet ( a fost 13 ) si eu m-am speriat rau de tot mai ales ca eram doar noi doua acasa
Mamaruta mea nu a dormit ieri de dupa masa decat putin ( daca n-am scos-o afara decat dimineata !!) si a fost agitata, ba vroia titi, ba plangea de burtica si finalul a fost exploziv
Apropos, voi cand vomita asa in jet, cum ii tineti ?? la verticala sau cum ?? ca mie mi-e tare teama sa nu se inece si o tot bat pe spate

Multumesc Novus pentru raspuns!

La verticala il tin/il ridic.

Tu ce mai faci? Este ok cu ceea ce ai simtit la san?

Mergi la inceput

Pe asta lume am venit plangand,

Sunt asa de mic, gingas si plapānd.

E prea multa lumina si e asa de frig,

Sunt singur fara tine si mai tip un pic.

Dar n-o sa ma supar sa stii,

Daca tandru m-alinti si īn brate ma tii,

Si din somn ma trezesc si prind

Sānu-ti cald ce pe obrajor il simt.

Iar daca m-agit, caut si mi-e sete,

Sa ai rabdare, māngaie- ma cu blāndete,

Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai,

Atāt īti cer mamico,de la tine īn dar,

Si īti promit ca nici n-o sa mai plāng,

Mamico! Da-mi odata sa manānc!

Mergi la inceput

PETRATUDOR, nu prea e ok adica dupa cum banuiam nu e un canal de lapte infundat ci e un chist cu lichid
Mi-e ciuda ca nu stiu cum naiba a aparut si de cand , sper sa fie recent si sa aiba legatura cu alaptatul
Joi merg la inca un medic sa vad ce zice si dupa aceea o sa merg si la o clinica mai mare...
Sper sa fie bine , medicul a zis ca nu e problematic dar....

Voi sunteti bine acum ??mai vomita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Woow numai mamici care vorbesc de bebici Foarte frumos Abia astept sa ma alatur si eu voua.

Hai ca am mai ramas putine....

Olga 38+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Adee voi i-ati dat cu ceva la indicatia medicului?
Mie 2 medici mi-au zis ca se va absorbi de la sine, sper sa fie asa. Sunt cam ingandurata.

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui curea

Salutare mamicilor. Am pus cateva poze pe picassa. Ayla21 am fost diagnosticati cu un hematon la capsor. Doctora neonatolog din spital si pediatra ne-au zis ca nu este nimic grav ca se absoarbe acum am tot citit ca in unele cazuri s-a ajuns la operatie, ba ca se absoarbe de la sine...ma rog. Acum mai astept maine vizita pediatrei si o voi mai intreba inca odata.Sunt un pic ingrijorata. S-a mai confruntat cineva cu un astfel de diagnostic?

sap.40

Si Ariana a avut hematom, sa vazut f tare la inceput dar acum la 3 saptamani de la nastere de abia se mai vede putin umflat

Joanna cum sunteti?

Ariana - 3 saptamani

poze

sap.40

Nu i-am dat nimic. Dr neonatolog din maternitate, dr de familie si asistenta ce a venit acasa, toti mi-au spus sa nu ii fac nimic, ca se absoarbe singur, si asa a si fost. Eu nu m-am stresat f tare de hematom, au zis toti ca sa facut din cauza efortului de la nastere.

Ariana - 3 saptamani

poze

Mergi la inceput