Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 8
bebe_shtrumf spune:
Ciao mamicilor!
raportam si noi bebelina de nota 10, adika mananca si doarme.
Pana la urma Debridatul ne-a scos din impas...ii merge bine cu el, i-l pun in laptik si e ok, plange cand face kkutza, in rest copil modern, se trezeste o data pe noapte papa si face nani repede repede.
Curea, nicio probl si a mea a avut tot asa hematom de la anstere si nu i-am facut nimik in special, s-a retras repede.
Asa ca nu te panika, se retrage de la masaj cu sapun la baitza si ulei dupa. Dar nu insista f tare.
Nici la mine nu lua suzeta la inceput, dar decat s-o invat in brate sau pe picioare, mai bine masaj asa la frunte si suzeta tinuta si pana la urma a acceptat-o.
Mai rau e ca am racit eu si are is ea niste mucisori, curatam nasucul cu apa de mare, ser fiziologic si eferalgan 2,5 ml la 6 ore, si tinem temp sub control.
am ramas uimita cum anume fete le-au venit laptele.
ma oftic ca n-am avut si eu o pompa performanta poate desfundam bine canalele...asa suntem pe formula nan ha 1.
pupe
Ariana-Maria 7 sapt
ps o sa pun si eu pozne
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 Petra, am patit si noi , l-am lasat cu socramea...a papat lapte nu l-a tinut sa ragaie cat e nevoie, sa dea bine aerul afara, si apoi la luat la zgaltait in brate "aurasul lui bunica, printisorul...bla bla da-i si misca-l", si a dat afara cu jet m-am speriat i-am luat imediat copilul, ca dupa voma asta tacea si nu se misca, parca incremenise si il pocnise somnul parca era lesinat...stii ce m-am speriat. Nu a avut nimic...doar ca si noi tb sa asteptam ceva pana dam aerul afarai mai papam, mai ragaim mai o basinica, ne scuzati Fetele ati iesit vreuna cu copilasul la cumparaturi, noi vroiam sa-l luam dar deabea joi face o luna...cred ca e cam mic pt supermarket? Florinela |
Florinela, da, exact asa picase in secunda a doua dupa jet, parca adormise instantaneu... hai ca ma linistesc cu raspunsurile voastre.
cat despre cumparaturi, ai grija ca va fi inainte de Paste, deci ffff aglomerat.
si noi vom iesi in wee, dar multa lume va pleca din Buc, va fi liber cam peste tot.
te pup
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
bebe_shtrumf spune:
Ariana e dezvoltata ca in burta cu 2 sapt mai mare, avea sapt trecuta 4740, si ne-a recomandat masa de ceai.
A luat 8 cm in 6 sapt.
intrebare:
voua ce ceai v-a recomandat medicul in afara de baby drink, pot da o masa de ceai.
dar din ce facut? si cum?
cat de indulcit?
de tei?
ca de musetel e pt constipatie si menta pt diaree.
in fine...nu stiu ce sa fac.
cum pun si eu poze?
offffffffff
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Eseea oooooo, sper ca nu ai inteles ca ti-am atras atentia ca sa-mi multumesti!! am vrut doar sa fiu sigura ca ai vazut, ca sa te linistesti!! Mami de fetita si de baietel |
nu, stai linistita, doar ca citesc pe rand si raspund cu quote, se nimerisera raspunsurile lui rivali si aris unul dupa celalalt si am raspuns 2 in 1, apoi am vazut raspunsurile de la tine si florinela
inca o intrebare: culoarea care ramane pe hainuta e putin gabuie, culoarea untului mai precis. e ok? ca citisem ca daca e gabui poate fi ceva de la bila
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata! In sfarsit o dimineata in care ma trezesc singurica, de buna voie. Dorm de dinainte de ora 12 azi-noapte, pana la 7,45 acum (tocami ce am alaptat-o pe Luana). Domnie curata. Numai sa ia in greutate, ca de asta mi-e cel mai frica. Acum stiu ca bebelusii cresc si dormind, Luana inca doarme mult, dar mi-a tot repetat dr sa o las sa doarma, sa n-o mai trezesc la masa. Ok, ok, vad ca amc el mai cuminte copil de la odisee. Asa ca tac, de teama ca vrea cineva sa facem schimb. |
Ayla, tie cat ti-au zis sa o lasi maxim intre mese daca nu se trezeste? Eu citisem de 5 ore, am gasit si 6 ore, dar pediatra a zis 4... (Eu am mers tot pe 5 ore.) Nici a mea nu se prea trezeste noaptea sa pape, iar cand o trezesc eu... e cam deranjata.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou
bebe_shtrumf spune:
Asa dormea si bebelina mea la inceput de faceam tumbe pe langa patut ca nu se mai trezeste.
Insa dupa 2 sapt si-a reglat foarte bine programul.
Din 3 in 4 ore se scoala si cere papa.
Apoi va rugati sa doarma sa aveti timp sa o puneti si voi de-o ciorba, ca vine taticul infometat si frigiderul pinge.
Sunt destepti si foarte ambitiosi beblushii astia, cred ca asa e generatia asta, plina de personalitate.
Ariana Maria http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/?saved=1
curea spune:
Adee voi i-ati dat cu ceva la indicatia medicului?
Mie 2 medici mi-au zis ca se va absorbi de la sine, sper sa fie asa. Sunt cam ingandurata.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Si Ariana a avut hematom, sa vazut f tare la inceput dar acum la 3 saptamani de la nastere de abia se mai vede putin umflat Joanna cum sunteti? Ariana - 3 saptamani poze |
sap.40
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Rivali, Aris, multumesc ideea este ca tocmai a mai dat afara putin acum, ultima alaptare a fost la 13.30, deci au trecut 2 h, mi-a dat semnalul ca ii este fomita, l-am schimbat si i-a curs putin din gurita ... dar cand l-am pus la san... oac - vorba Florinelei - nu mult, dar cu aceeasi textura ca si ieri, de lapte acru. am vrut sa-i pun suzeta ca sa il mai amagesc 15 min, dar era doritor de papa si nu de surogat, oricum nu sunt adepta suzetei, asa ca l-am mufat... vedem acum. stau ca pe ace MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! |
PETRA TUDOR, si la noi a fost ieri zi de vomitat in jet ( a fost 13 ) si eu m-am speriat rau de tot mai ales ca eram doar noi doua acasa
Mamaruta mea nu a dormit ieri de dupa masa decat putin ( daca n-am scos-o afara decat dimineata !!) si a fost agitata, ba vroia titi, ba plangea de burtica si finalul a fost exploziv
Apropos, voi cand vomita asa in jet, cum ii tineti ?? la verticala sau cum ?? ca mie mi-e tare teama sa nu se inece si o tot bat pe spate
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
novus spune:
citat din mesajul lui florinela79 am fost la medic la controlul pt. o luna, ne-a cantarit si am luat doar 500g, normal zice ca era sa luam 750 g, mi-a zis sa-l indop cu lapte si sa-i dau completare lapte praf cate 30g apoi treptat sa cresc doza. Eu am lapte mult si pare sa se sature de la el....ca-mi refuza biberonul...offf . Ai vostri cat au luat in greutate in prima luna? Florinela |
A mea a pus 1 kg dar doctorita mi-a zis ca e ok 500 - 1000 grame deci esti in grafic, nu te mai stresa si pt asta !!!!!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez