Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

sunt si eu pe aici, da nu ma bag in discutii de mamici
Na ca facui si rima
Ayla pe unde esti????

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bon soir!

Ca vorbirati de scos aerele - golanul meu nu serveste asa ceva. In ultima vreme NU mai vrea in brate si din cauza asta nu reusesc sa il fac sa ragaie. Daca il pun pe burta plange, daca il tin mai mult in brate - in orice pozitie - plange. Vrea sa sada in patut sau in pat cu noi.

GAZA si mie tot Eferalgan sirop mi-a recomandat pt febra (sa fie acolo, just in case) si l-am gasit in prima farmacie.

OLISHKA mi-am amintit ca aveai o problema la o masea. La mine a trecut cu nascare - pur si simplu a disparut.

BEBE SHTRUMF si noi tot nan1, dupa ce ne luptam cu sanul.

Fetelor, se mai confrunta vreuna cu problema asta? Bebe al meu e f agitat la san, trage ce trage si tot scapa sanul din gura, si da sa-l apuce si iar il scapa si uite asa pana il apuca nervii si se pune pe plans. Din cauza asta il alaptez "pe sub brat" si mi-e destul de incomod, ca sa nu mai spun ca si asa protesteaza.

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

sunt si eu pe aici, da nu ma bag in discutii de mamici
Na ca facui si rima
Ayla pe unde esti????

9+

Mariana

Mazarica

Simina, te iubesc! Cineva caruia ii lipseam. Sunt putin pe aici, dar nu am avut nici timp nici chef de discutii. De 2 zile am o stare depresiva, cu plans, cum nu am avut pana acum. Am ajuns si eu la fundul sacului... cu optimism.
Iar maine, e ziua cea mare
In urma cu 2 ani, eu si Alex deveneam sot si sotie.
Suntem impreuna de aproape 3 ani, adica mai exact acum 3 ani eram indragostita de el, dar... a mai durat ceva . Au trecut doar 2 ani de cand suntem casatoriti, dar simt ca sunt cu el dintotdeauna. Am trait atat de multe impreuna, am trecut peste atatea impreuna, incat simt ca am trait o viata de om, nu doar 2 ani.
Si-l iubeeeeesc mult-mult-mult, tot mai mult.
Dar fiindca ma simt off-topic, aici, mai bine... tac (uite ca nu tacui).

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara! Sunt sotul lui Timi07 si am intrat sa va anunt ca sotia mea a nascut natural astazi, 14 Aprilie 2009, ora 9:32AM (GMT+1), o fetita de 3,480Kg pe nume Sarah Ioana. Mama si fetita se simt excelent.

O seara frumosa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Off, cum sa nu fiu stresata s-a nascut cu 3450g si intr-o luna a luat 3950g cu camasuta, bluzita si pampersul pe el...deci mai scadem 100 gr a zis doctora...a luat putin, putin, din cauza stresului prin care am trecut si tratamentul ala cu antibiotic...offf si cica sa nu-ti iei cantar ca te stresezi mai rau...
Eu maine ma duc sa iau cantar.I-am dat asa cum a zis dupa ce a supt lapte de la mine inca 30 ml praf-pe asta la halpanit,alk meu plimba biberonul din stanga in dreapta.Si-mi manca bine la inceput 90 -100ml , in ultima sapt jumatate s-a stricat treaba.
Cica sa-l las sa doarma cat vrea el...asta inseamna sa nu mai iesim afara ()ori la 10-11 dimineata sau la 17 - 18 seara)si baie sa facem in functie de cum se trezeste el???

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Timi07!! Bine ai venit, Sarah!

MONICA e un fund fals al sacului (asa cum exista tavan fals tre' sa existe si fund fals, nu?). Felicitari pentru aniversarea de maine. Ca veni vorba, azi e ziua sotzului meu, asa ca si eu am o mica sarbatoare. In familia restransa. He he, si eu tot pe la 19 ani m-am maritat (in cateva zile aniversam si asta).

DENISA editeaza-ti semnatura ca se intelege taman pe dos fata de ce ai vrut sa zici ("n-a" in loc de "ne-a").

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Imi pare atat de rau ca desi am atataapte nu e hranitor, si cat am luptata sa nu opresc laptele...si uite ca mai rau am facut....mi-e teama ca nu o sa ia in greutate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Buna seara! Sunt sotul lui Timi07 si am intrat sa va anunt ca sotia mea a nascut natural astazi, 14 Aprilie 2009, ora 9:32AM (GMT+1), o fetita de 3,480Kg pe nume Sarah Ioana. Mama si fetita se simt excelent.

O seara frumosa va doresc.

FELICITARI TIMI !!!!
BINE AI VENIT SARAH !!!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Raportam si noi greutatea! Nu avem inca o luna, ci doar o saptamana, in care am luat 350g, adik pierderea de dupa nastere si inca 100g.

Felicitari!

Citat:
citat din mesajul lui denisamadaAyla, tie cat ti-au zis sa o lasi maxim intre mese daca nu se trezeste? Eu citisem de 5 ore, am gasit si 6 ore, dar pediatra a zis 4... (Eu am mers tot pe 5 ore.) Nici a mea nu se prea trezeste noaptea sa pape, iar cand o trezesc eu... e cam deranjata.

Intreaba dr cat trebuie sa pape in medie la varsta si greutatea ei in 24 de ore. Daca papa des si bine ziua, si e deranjata ca o trezesti noaptea inseamna ca nu e nevoie sa pape mai des pe timp de noapte. Adica recupereaza ziua. Mie mi-a spus s-o trezesc la maxim 5 ore, dar uneori ma scap la somn. Eu zic sa vorbim noi doua in soapta, ca unele fete se plang ca ai lor copii nu dorm, noi ne plangem ca ai nostri nu vor sa-i trezim la masa. Mi-a zis sa ii dau san la cerere, ori pe timp de noapte ea nu prea cere, dar suge ziua des.

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

iata minunea mea:

Ai o minune roz cu ochi mari, e o frumoasa!

Florinela, dr a zis sa-i dai completare pt ca a luat doar 500 g, dar bebelusii alaptati nu iau asa mult ca cei care primesc formula. Nu-ti fa griji, conteaza calitatea mai mult decat cantitatea. Daca ai atata lapte ce nevoie ai de formula?

dyana27 bine ai revenit, ne lipseai!

Nikoleta20, wow, si cununie si botez, ce de petreceri va asteapta.

olishka

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Imi pare atat de rau ca desi am atataapte nu e hranitor, si cat am luptata sa nu opresc laptele...si uite ca mai rau am facut....mi-e teama ca nu o sa ia in greutate .

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

FLORINELA, eu cred ca stresul e de vina , laptele nu are cum sa nu fie bun !!!!
E vorba de starea ta care i-o transmiti bebelului ..
O sa fie ok daca te mobilizezi tu !!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput