Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 Buna seara! Sunt sotul lui Timi07 si am intrat sa va anunt ca sotia mea a nascut natural astazi, 14 Aprilie 2009, ora 9:32AM (GMT+1), o fetita de 3,480Kg pe nume Sarah Ioana. Mama si fetita se simt excelent. O seara frumosa va doresc. |
Felicitari, Timi!
Bun venit, bebe Sarah Ioana!

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Imi pare atat de rau ca desi am atataapte nu e hranitor ![]() , si cat am luptata sa nu opresc laptele...si uite ca mai rau am facut....mi-e teama ca nu o sa ia in greutate ![]() .Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Florinela, nu stiu daca erai pe aici si iti amintescti cand eram in spital cu Luana si ma dadeam de ceasul mortii ca desi ii dadeau lapte de mama, care se spune ca pt prematuri e dozat corespunzator, plus ca puneau ceva cu continut proteic si vitamine in el, si Luana de la 1,375 kg la nastere continua sa scada si scadea si scadea, pana ajunsese la 1,160 kg unde a stationat 3 zile. Crede-ma, din toata gasca noastra eu cred ca iti inteleg cel mai bine disperarea. Mi-au propus si mie sa o treaca pe forumula, sau macar de completare sa ii dea. Si am zis NU, si nu a ramas, daca am lapte, il pot trata si imbogati cu ce vor, dar eu nu renunt s-o alaptez. Si inclusiv doctorita de la neonatologie a zis, cand o vedea ce alene tragea si din biberon, ca "niciodata nu va suge la san". Si in tot stresul si durerile mele am avut atata ambitie incat nu m-am lasat. Chiar daca ia cate putin in greutate, LAPTELE DE MAMA NU E DOAR ALIMENT!
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
denisamada spune:
Merci, Monnvas! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas MONICA e un fund fals al sacului (asa cum exista tavan fals tre' sa existe si fund fals, nu?). Felicitari pentru aniversarea de maine. Ca veni vorba, azi e ziua sotzului meu, asa ca si eu am o mica sarbatoare. In familia restransa. He he, si eu tot pe la 19 ani m-am maritat (in cateva zile aniversam si asta). ![]() |
Stii ca dupa turele astea dramatice de plans, am scapat brusc de senzatia de oboseala, si nici asa zapacita nu ma mai simt? Eu cred ca am obosit sa ma inchid in mine si sa-mi refulez durerea. Toti spuneau cu vreo 2 luni jumate in urma ca va veni si o asemenea zi. Dar nasol sa vina tocmai acum, de aniversarea nuntii noastre.
Poate ca trebuie sa golesc sacul inainte sa il pot umple iar.
Multumesc de urari!

La multi ani sotului tau!
Eu m-am maritat la 21 de ani si 3 luni.
)Cati ani aniversati voi?

olishka spune:
Felicitari Timi!!!! 

Monnvas ma bucur ca ti-a trecut problemuta cu dintisorul. Sper sa fie si la mine asa
Felicitari pt aniversarea sotului!!!
Ayla felicitari pt maine!!! Multi ani fericiti impreuna de-acum incolo!!!! Si eu m-am casatorit la 21
, anul trecut. Da nu-mi pare rau ![]()
Olga
38+
David
Pisik06 spune:
Buna seara!
Bun venit noilor bebici! Sanatate mamicilor si recuperare rapida
Vad ca va confruntati si voi cu probleme. La noi e jale, parca e tot mai rau. Pana acum avea crize dimineata, s-au tot lungit pana spre pranz, apoi dupa amiaza, apoi pana in baita, iar acum am atins apogeul: de ieri noapte de la 4 pana acum 15 minute

Nici nu mai stiu daca sunt colici, daca e constipatie, daca e reflux, intoleranta la lactoza sau ce Dumnezeu ar mai putea fi.
Scaun nu are singura, de scremut se screme si are crampe ca la balamuc, trage parturi in prostie, la san se ineaca, plange, se da cu capul de pieptul meu si se agita toata, uneori plange fara sa se chirceasca, dar are un plans ca de miel dus la taiere, alteori doar geme de durere, ce sa mai, e o nebunie, iar mie imi vine sa ma duc pe camp, ca mi se rupe sufletul de mila ei
Maine mergem iarasi la spital, dar nu cred ca venim mai intelepti de acolo.
Florinela, am fost exact in situatia ta. Noi am luat in prima luna cam 350-400 gr, nu imi amintsc exact ca am cantarit-o si pe cantare diverse, dar cam atat. Iar in urmatoarele 3 saptamani a inceput sa ia 200, apoi 340, apoi 300, deci si-a revenit. Luna asta pe care o incheiem pe 20 eu estimez ca va lua peste 1 kil, in conditiile in care, repet, in prima luna a fost destul sub 500 gr. Nu renunta la alaptat, o sa recupereze, vei vedea.
V-am pupat si sa peram, vorba lui Aris, ca trec toate - si vin altele - dintisori, etc
Mami de Ana Bianca
chatonel spune:
felicitari, timi, pt ghiocel!

![]()
off, fetelor, capul sus, trec toate, or sa treaca si colicii (moasa mi-a zis ca dureaza max pina la 3 luni).
monica, casa de piatra si sa ajungeti sa serbati nuntile pretioase de aur, platina etc 

noi am reusit, in sfirsit, sa iesim pe-afara azi, am stat vreo 2 ore. speram sa fie si miine timpul bun de iesit!!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
Buna dimineata!

Sa facem galagie sa va treziti, ce dormiti la ora asta?
S-a trezit si soarele!
Hai ca nu-i toata ziua sarbatoare, Luana serbeaza de azi-naopte cu lapte de la ma-sa, ca mi s-a trezit de 3 ori peste noapte, ceea ce e mult la ea. Maine mergem la control si noi, sa vad ce progrese a mai facut, caci pe ea se vede bine ca a crescut, si s-a dezvoltat si nu ma refer numai la kg. Noi colici nu raportam si nu vrem, sa-i stapaniti sanatoase, la 2 luni jumate nici nu se mai prind de noi. Sau functioneaza Sab Simplex-ul, ca de-asta am luat si eu pt colici in sarcina. Avem si noi program de plans dupa masa cam 20-30 de minute, dar am inteles ca au ei asa cate o stare de descarcare si trebuie sa planga. Adica sigur nu-s colici, ca nu se screme, nu se strange, ci doar se rasfata. De tinut in brate e tinuta la greu si-i place, ce, nu stie ea? Stau mult cu ea pe mine, pe burta, pe umar, cu burtica ei pusa pe bratul meu, daca am ceva de facut in casa. Mi-a zis dr sa nu o tin prea mult timp in sus, pt ca poate afecta vertebrele coloanei vertebrale. Dar cand e vorba de somn, dupa papa si ragait, nu face scandal ca o pun in patut. Uneori adoarme chiar pe umar si numai ce o mut in patutul ei. V-am mai zis, ea nu sta intinsa singura in patul ala mare, poate bbelusilor nu le place singurei dupa ce au fost ingramaditi atata timp in burtica la mami. Luana cel mai bine adoarme ziua in balansoar, dar nu in acela care se leagana, leaganul chiar nici nu-i place, decat sa stea in el ca e pozitionat mai sus si vede, si pt ca ii canta. Dar o pun in balasoar (sezlong, cum sa explic, i-am aratat la Petra) si asa o pot lua cu mine, ii place si pozitia, cred. Dar daca nu aveti balasoar puteti folosi scaunul de masina, unde bebe sta adunat dar sta corect. Multe din idei le stiu de la sora-mea, ea e in Franta, si acolo medicii au alte idei.
Astazi nu naste nimeni? Cui facem galerie? Olishka nu te oferi?
Nu de alta dar se intelege ca nu ma mai prindeti pe aici, si vroiam sa particip si eu. Dar am absenta motivata, da?
Va pupic si va doresc o zi frumoasa!
Dodo-pui spune:
Monicala multi ani! sa fiti sanatosi,fericiti si sa va dea DD tot ce va doriti

.
pt cine naste azi
Sunt cum mandra la pc
.Tufete mananca cu o pofta de se ineaca si la san...e de speriat...noaptea trebuie sa o hranesc cu lumina aprinsa sa o pot vedea bine
si in picioare sa nu ma"fure"somnul si sa se inece
...dar se face ea mare![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui novus PETRATUDOR, nu prea e ok adica dupa cum banuiam nu e un canal de lapte infundat ci e un chist cu lichid ![]() ![]() Mi-e ciuda ca nu stiu cum naiba a aparut si de cand , sper sa fie recent si sa aiba legatura cu alaptatul ![]() Joi merg la inca un medic sa vad ce zice si dupa aceea o sa merg si la o clinica mai mare... Sper sa fie bine , medicul a zis ca nu e problematic dar.... ![]() ![]() Voi sunteti bine acum ??mai vomita ? ![]() ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
novus, de la alaptat eu zic ca sigur nu este, alaptatul - pe langa ceea ce inseamna pentru bebe - inseamna enorm pentru mama, pentru sanatatea ei.
nu te alarma, si eu aveam un nodul, am facut inclusiv mamografie desi cica nu ar trebui facute inainte de 35 de ani, dar acum nu-l mai simt, eu am ramas gravi in timp ce faceam un tratament pentru asa ceva. acum nu-l mai simt, oricum nici nu-l caut
nu mai vomituta, m-am linistit, dar abia de dimineata, ieri am avut emotii la fiecare ragut si la fiecare regurgitare.
pupici

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Alexandra (03.03.09)