Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 12
petrean spune:
ziua buna...am culcat si eu flacaii si am un moment de respiro...

La multi ani Monica, si cat mai fericiti si fara probleme
Eu le dau baietilor mei Gripe Water pt colici, si e mult mai de efect decat Espumisan, Sab simplex, care la noi nu au avut niciun efect..si la Andrei la fel. Si noi regurgitam la greu..desi ii tin mult la ragait..ragaie mereu...insa degeaba. Dr mi-a zis ca asa e pana se obisnuieste stomacelul.Ma duc sa mai citesc din urma..am mai pus si eu poze la semnatura.
Felicitari Sasha,,bun venit in clubul soacrelor cu 3 nurori![]()
![]()
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna seara! Bun venit noilor bebici! Sanatate mamicilor si recuperare rapida ![]() Vad ca va confruntati si voi cu probleme. La noi e jale, parca e tot mai rau. Pana acum avea crize dimineata, s-au tot lungit pana spre pranz, apoi dupa amiaza, apoi pana in baita, iar acum am atins apogeul: de ieri noapte de la 4 pana acum 15 minute ![]() ![]() Nici nu mai stiu daca sunt colici, daca e constipatie, daca e reflux, intoleranta la lactoza sau ce Dumnezeu ar mai putea fi. Scaun nu are singura, de scremut se screme si are crampe ca la balamuc, trage parturi in prostie, la san se ineaca, plange, se da cu capul de pieptul meu si se agita toata, uneori plange fara sa se chirceasca, dar are un plans ca de miel dus la taiere, alteori doar geme de durere, ce sa mai, e o nebunie, iar mie imi vine sa ma duc pe camp, ca mi se rupe sufletul de mila ei ![]() Maine mergem iarasi la spital, dar nu cred ca venim mai intelepti de acolo. Florinela, am fost exact in situatia ta. Noi am luat in prima luna cam 350-400 gr, nu imi amintsc exact ca am cantarit-o si pe cantare diverse, dar cam atat. Iar in urmatoarele 3 saptamani a inceput sa ia 200, apoi 340, apoi 300, deci si-a revenit. Luna asta pe care o incheiem pe 20 eu estimez ca va lua peste 1 kil, in conditiile in care, repet, in prima luna a fost destul sub 500 gr. Nu renunta la alaptat, o sa recupereze, vei vedea. V-am pupat si sa peram, vorba lui Aris, ca trec toate - si vin altele - dintisori, etc ![]() Mami de Ana Bianca |
pisik, nu stiu ce sfat sa-ti dau, desi nu cred ca de asta ai nevoie, imi dau seama ca nu iti este usor, ce pot sa spun ... poate doar rabdare si ia-le pe toate cat se poate de calm, poate a avut o zi din aceea de crestere accelerata si astazi se va odihni mai mult, iar de maine va reveni la programul normal, sau cat mai aproape. Si pe mine ma dau peste cap deviatiile, dar... au si ei probabil zile si zile...

sper ca sa prmiti raspunsuri la spital.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 [b]Luana cel mai bine adoarme ziua in balansoar, dar nu in acela care se leagana, leaganul chiar nici nu-i place, decat sa stea in el ca e pozitionat mai sus si vede, si pt ca ii canta. Dar o pun in balasoar (sezlong, cum sa explic, i-am aratat la Petra) si asa o pot lua cu mine, ii place si pozitia, cred. Dar daca nu aveti balasoar puteti folosi scaunul de masina, unde bebe sta adunat dar sta corect. |
Ayla, intr-adevar ai fost o draguta cu explicatiile re. bouncer, nu am cumparat inca nimic, probabil in wee, voi pune poze cu achizitia.
Cat despre faptul ca ai plans, mi-a placut ce ti-a spus Monvas, cu tavanul fals si fundul fals. Hai fruntea sus, ca tu esti modelul nostru de curaj si putere!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
petrean spune:
Pisik, cand vad ce scrii..imi aduc aminte de primele 4 luni de cosmar ale lui Andrei..si daca cineva nu stie cum e...nu ma crede..El nu a inchis ochii nici macar o ora din 24 pana la 4 luni.urla continuu..din cauza colicilor..cu toate ca incercasem cu pediatra tot ce era omenste posibil..inclusiv preparate cu extract de belladonna(pt cine nu stie..e matraguna!!)si tot nu a dat nimic rezultat. Ajunsesem sa plang cu el in brate de nervi...de durerea lui..am umblat la neuropediatru..de frica ca are copilul ceva..si el era perfect sanatos, doar ca se acomoda f greu cu viata extrauterina..de aici durerile crunte de burtica. Cu calm..rabdare..si poate putin ajutor..treceti si voi peste
Incearca Gripe Water..poate are efect la bebelusha ta
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
andreeeea spune:
Bine v-am regasit!
Va multumim mult pentru urari!
Noi suntem bine cu totii, ne adaptam treptat la noul program si savuram avalansa de sentimente care ne inunda sufletele! Simt ca acusi imi explodeaza inima de atata fericire! E imposibil de descris in cuvinte bucuria pe care o simtim...
Nasterea a fost una reusita din punct de vedere medical
(ca intensitatea durerilor doar eu am simtit-o
) cu un travaliu adevarat de doar 2 ore si la fel de intens ca la Maria, deci faptul ca au fost doi nu a ingreunat situatia...
Bebelusii sunt asa cum mi-am imaginat, adica foarte cumintei, mananca si dorm si ne privesc curiosi, si plang doar cand le e foame
(si le cam e, motiv pt care e necesar sa si suplimentam cate putin cu formula. Faptul ca nu e prima nastere ma ajuta enorm, stresul si oboseala nu prea isi fac loc in viata mea (pt ca nu vreau sa ma las prada lor) si totul e cat se poate de bine. Sunt convinsa ca o sa ne adaptam repede si ca va fi destul de usor cu trei copii.
Maria e fascinata de rolul ei de surioara mai mare, e incantata cand ii vede zambind, se alarmeaza cand plang si ma pune sa hranesc de la prima miscare a unui fratior ca "ii e foame, de asta se misca".![]()
Revin, ca acum ma cheama datoria
...
Andreea, mami fericita de
MARIA (5 oct 2005),
PETRU si
NICOLAE (8.04.2009)
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Simina, te iubesc! Cineva caruia ii lipseam. In urma cu 2 ani, eu si Alex deveneam sot si sotie. ![]() Suntem impreuna de aproape 3 ani, adica mai exact acum 3 ani eram indragostita de el, dar... a mai durat ceva Si-l iubeeeeesc mult-mult-mult, tot mai mult. ![]() Dar fiindca ma simt off-topic, aici, mai bine... tac (uite ca nu tacui ).God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me. |
La multi ani MONICA & ALEX, casa de piatra in continuare, si sa dea Dumnezeu sa ajungeti la batranete tot cu iubire, sa va plimbati prin parc cu nepotii!!!Va iubesc!!

9+Mariana
Mazarica
petrean spune:
Bine ai revenit Andreea, sa-ti traiasca feciorii..imi aduc aminte cand am venit de la spital si eu cu bebelusii, Andrei a inceput sa planga cand a vazut ca plang ei![]()
pana a inteles ca nu plang din cauza lui. Si noi suplimentam cu formula..ca la 2 nici nu e de unde atata Fulga![]()
noi papam cu randul o masa san, una lapte..si invers..asa ne-a invatat neonatologul, sa fie totul mai usor.
Mersi Petra, asemenea..ai un flacau...jos palaria..pacat ca nu am fete ca ma inscriam la incuscrit
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Adee spune:
Venim si noi cu raportul
Ieri am facut 3 saptamani si ne-am cantarit - avem 3,750 kg, fata de 3,160 kg cat am avut la nastere. Si tot ieri am facut si prima baitza, si tare ne-a mai placut.
Am pus poze cu prima baie pe picassa.
Ariana
poze
Adee spune:
Nu ma lasa sa mai pun poze pe picassa, asa ca am pus in albumul nostru, pt cine vrea sa ne vada la prima baie![]()
Ariana
poze

).