Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 7
adirys21 spune:
Buna mamici si burtici
Felicitari Cuscra SHASA pentru bebe Petru..sa dea D-zeu sa fie necolicicos si foarte sanatos..sa nu aveti probleme cu el si sa-i aveti bucuria iar tie iti doresc sa te refaci repede (cred ca deja esti bine..ca eu abia am vazut ca ai nascut).
Asteptam poze pe picasa cu cel de-al treilea flacau.
Despre noi raportam ca de duminica fetita e crestina si ca a avut parte de un botez minunat. Am pus poze pe picasa cu printesa la botez.
Ne luptam cu colicile...offff tare greu mai este..cum zicea Aris...O SA TREACA ..si numai gandul asta ma ajuta sa trec mai usor peste noptile nedormite si..bineanteles zambetul de milioane al fetitei atunci cand este linistita.
Si Fetita mea a vomitat in jet de 2 ori..dimineata...din cauza ca mananca lacom..nu e o problema..doctora a zis ca e normal.
Si o veste buna...am scapat de bubitele de pe fata si suntem tare curatele.
Va pup..nu mai pot sta..as vrea sa postez mai des.
Mami fericita de printesa Andrada Teona
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui curea Salutare mamicilor. Am pus cateva poze pe picassa. Ayla21 am fost diagnosticati cu un hematon la capsor. Doctora neonatolog din spital si pediatra ne-au zis ca nu este nimic grav ca se absoarbe acum am tot citit ca in unele cazuri s-a ajuns la operatie, ba ca se absoarbe de la sine...ma rog. Acum mai astept maine vizita pediatrei si o voi mai intreba inca odata.Sunt un pic ingrijorata. S-a mai confruntat cineva cu un astfel de diagnostic? sap.40 |
Si Ariana a avut hematom, sa vazut f tare la inceput dar acum la 3 saptamani de la nastere de abia se mai vede putin umflat
Joanna cum sunteti?
Ariana - 3 saptamani
poze
Eseea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aris26
ce exprimare au gasit si astia... am citit de 3 ori si concluzia e ca doza maxima intr-o zi este de 25 de picaturi impartite la numarul de mese. of si eu care speram ca pot sa-i dau chiar mai mult decat mi-au spus din maternitate, se pare ca deja ii dau aproape dublu |
eu, din contra, inteleg ca poti da cate un ml inainte de fiecare alaptare!
Mami de fetita si de baietel
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui rivali PetraTudor,se poate intampla,atata timp cat nu se repeta nu sunt probleme Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |
Rivali, Aris, multumesc
ideea este ca tocmai a mai dat afara putin acum, ultima alaptare a fost la 13.30, deci au trecut 2 h, mi-a dat semnalul ca ii este fomita, l-am schimbat si i-a curs putin din gurita ... dar cand l-am pus la san... oac - vorba Florinelei - nu mult, dar cu aceeasi textura ca si ieri, de lapte acru. am vrut sa-i pun suzeta ca sa il mai amagesc 15 min, dar era doritor de papa si nu de surogat, oricum nu sunt adepta suzetei, asa ca l-am mufat... vedem acum.
stau ca pe ace
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
Eseea spune:
Petra, ai vazut si ce ti-am scris eu??
De Maya chiar nu stie nimeni nimic???????
PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Eseea
Petra , ceea ce vi s-a intamplat e ceva normal, in sensul ca mai toti bebelusii au episoade de astea. Asa m-am speriat si eu la primul bb cand a vomitat o data de m-a umplut si pe mine pe fusta, bluza plus jumatate de pat, m-am speriat atunci, nu credeam ca in stomacelul asa mic de bb poate incapea atata lapte, mi se parea o cantitate imensa. Si arata voma aceasta exact asa cum ai descris-o tu. Si mie Damian mi-a vomitat chiar ieri, la fel m-a umplut pe bluza. Deci stai linistita, atata timp cat nu se repeta f des, abia atunci se poate suspecta un reflux. Altfel, daca se intampla din cand in cand, e ceva normal, sunt accidente ce apar cam la toti bebelusii. Pt ca mananca ca haplea. cu pofta, pt ca le vine jet prea puternic, pt ca mananca peste cantitatea care au nevoie, etc.... Mami de fetita si de baietel |
Eseea, multumesc din suflet, pretuiesc mult raspunsul tau!
Da, si eu am fost uimita sa vad cat poate intra in burtica lui....
Multumesc!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
florinela79 spune:
am fost la medic la controlul pt. o luna, ne-a cantarit si am luat doar 500g, normal zice ca era sa luam 750 g, mi-a zis sa-l indop cu lapte si sa-i dau completare lapte praf cate 30g apoi treptat sa cresc doza. Eu am lapte mult si pare sa se sature de la el....ca-mi refuza biberonul...offf .
Ai vostri cat au luat in greutate in prima luna?
Florinela
Eseea spune:
oooooo, sper ca nu ai inteles ca ti-am atras atentia ca sa-mi multumesti!! am vrut doar sa fiu sigura ca ai vazut, ca sa te linistesti!!
Gaza22 spune:
Florinela,Aris,Rivali, multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit acum.
Ramane doar stresul ca trece timpul si gaza mea nu vrea sa apara. Mai am 3 zile si ea nu da nici un semn . Ii place prea mult in burtica.
Va pupic si aveti grija de voi burtici si mamici.
Intru mai pe seara.
39 + cu
Eseea spune:
citat din mesajul lui florinela79 am fost la medic la controlul pt. o luna, ne-a cantarit si am luat doar 500g, normal zice ca era sa luam 750 g, mi-a zis sa-l indop cu lapte si sa-i dau completare lapte praf cate 30g apoi treptat sa cresc doza. Eu am lapte mult si pare sa se sature de la el....ca-mi refuza biberonul...offf . Ai vostri cat au luat in greutate in prima luna? Florinela |
daca ai lapte suficient de ce sa-i dai lapte praf??? E cea mai mare prostie pe care am auzit-o zau!! si 500 e bun cat a luat, chiar daca e sub medie!! Da-i lapticul tau de cate ori cere!! asta e parerea mea, desigur.........