Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 5
danadelia spune:
buna
mamici si viitaore mamici
sambata 11 aprilie la 10.40 s-a nascut Amalia, cezariana, 3,850 kg, scor 8-9, la 40 saptamai si o zi
mami e bine dupa operatie si incearca sa se adapteze cu bebelina ei
multa bafta burticilor ramase
delia
40 saptamani implinite....
''urmeaza prelungirile''
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Hai, mai, termina! Cum sa nu fie aparat si protejat un bebe mic? Botezul e doar un ritual in care fata de restul comunitati crestine, copilul primeste protectia divina. Ingerul lui il primeste cu mult inainte. Cu microbii sunt de acord, dar sa nu dai in extrema cu care ma chinui cu sotul meu de 3 ani de zile. Nu-i lasa sa puna mana, e copilul tau, tu il aperi, tu decizi, ce daca nu le convine. Dar nu-ti fa nervi si din asta. Pup Monica sotie si mama fericita E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Incerc sa fiu de acord cu tine, dar Taina Botezului este cea mai importanta dintre toate de pe parcursul vietii si eu chiar cred in puterea ei. Asa cum am crezut si in Taina Casatoriei si nu am perceput schimbarea ca pe o oficializare insotita de un act.
Tu nu stii cum e lumea in provincie: niste tzarani! Au ramas suspendati in timp, sunt conservatori, tin la aparenta sila eticheta, la falsitate si la forma fara fond. Mama va fi prima care se va criza daca atrag atentia cuiva. Offff!
Si fata nasilor e crima si pedeapsa de obraznicutza, are 5 ani si se va tavali pe jos sa il tina ea in brate pe Victor. Cred ca o sa mor cu inima, nu alta. Of, Doamne, da-mi putere sa trec cu bine si peste aceasta incercare. O sa-l pun pe Gabi (Tati) sa o pazeasca pe Gabriela (fiica nasilor) si sa o traga de par daca incearca ceva.
Tocmai am vb cu nasa si nu o samai facem botezul asa cum mi-am dorit eu in ziua de Rusalii (pe 7 iunie), ci in weekendul urmator, caci nu poate ea din cauza serviciului. Offfffffff!
Pt Ayla
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 gigelica - de acord cu ayla.... cum poti sa crezi ca nu e protejat de Dumnezeu? ar insemna sa avem un Dumnezeu tare rau daca ar intoarce spatele unui pui de om nevinovat doar pt ca nu a intrat pana acum intr-o biserica. poate am eu o credinta un pic diferita, dar eu sunt convinsa ca puiul meu este protejat inca de cand avea doar cativa milimetrii sau poate chiar mai devreme. cat despre atingeri, spune clar: va rog nu punetzi mana pe el, e inca f mic si nu are toate vaccinele facute si isi baga mainile in gura.mai aveti un pic de rabdare sa mai creasca un pic si pana la toamna o sa ne jucam cu totii. si gata, inchei discutiile. sa faca ei ce vor cu copii lor, tu asa simti si asa faci!de multe ori oamenii chiar nu se gandesc sau nu ii duce capul. la mine se autoinvitau nishte prieteni si ma anuntza f suavi ca ei si-au luat un pui de catel si ca vin cu el...eu repede le zic ca s-ar putea sa nu se inteleaga cu ai mei din curte si ei: a pai nu, ca e mic si nevaccinat il tzinem numai in brate. ia uita-te la ei! cum se gandeau ei ca vin cu un catel nevaccinat in brate si probabil mai lasau catelul mai luau copilul....da sigur! le-am taiat brusc dreptul la vizita!nu zic ca poate e ok si bb nu are ce sa ia de la catel, dar totushi, nu se face. si eu am caini dar nici prin cap nu mi-ar trece sa ma duc cu ei in vizita la un copil de doua saptamani |
Sunt de acord cu tine: nu ii duce capul si gata!
Cand am fost in UK verisoara mea m-a avertizat ca pe strada sa nu cumva sa ma ating de vreun copil (stiti reactia fireasca pe care o ai atunci cand vezi un copil care pica, etc) si nici sa nu ma uit prea insistent la orice copil (mai ales in mijloacele de transport).
Aia sunt paranoici cu copiii lor si nu accepta asa ceva si te reclama imediat la politie.
As prefera sa fie si la noi asa!
Dar cum sa ii zic eu lu' mamaia de la tzara sa nu il traga de falcute si sa il pupe cine stie pe unde?!
Mai bine faceam botezul aici, la Bucuresti si veneau doar cateva rude si gata cu stresul.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui aris26 gigelica - eu ii dau 15picaturi de 3 ori/zi. deci cam la 8 ore. bine cu aproximatie. |
Ok, o sa incerc si eu sa ii dau la interval de 2 alaptari
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Incerc sa fiu de acord cu tine, dar Taina Botezului este cea mai importanta dintre toate de pe parcursul vietii si eu chiar cred in puterea ei. Asa cum am crezut si in Taina Casatoriei si nu am perceput schimbarea ca pe o oficializare insotita de un act. |
Iubito, eu nu contest Taina Botezului, ci spuneam ca ingerul copilul exista cu mult inainte de a primi Taina Botezului. Cred ca fiecare suflet are un inger pazitor. Daca ar fi sa detaliez te-as intreba ce se intampla cu un copil nebotezat? Nu are inger pazitor, nu este protejat?
Victor are ingerulu lui care il ocroteste si care l-a ocrotit inca din burtica ta, care l-a ocrotit dupa nastere si care il vegheaza si acum.
God took the strength of a mountain, the majesty of a tree, the warmth of a summer sun, the calm of a quiet sea, the generous soul of nature, the comforting arm of night, the wisdom of the ages, the power of the eagle's flight, the joy of a morning in spring, the faith of a mustard seed, the patience of eternity, the depth of a family need.Then God combined these qualities, when there was nothing more to add, he knew His masterpiece was complete.And so, He gave you to me.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui danadelia buna mamici si viitaore mamici sambata 11 aprilie la 10.40 s-a nascut Amalia, cezariana, 3,850 kg, scor 8-9, la 40 saptamai si o zi mami e bine dupa operatie si incearca sa se adapteze cu bebelina ei multa bafta burticilor ramase delia 40 saptamani implinite.... ''urmeaza prelungirile'' |
Felicitari, Danadelia!
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave you to me.
florinela79 spune:
Petra, am patit si noi , l-am lasat cu socramea...a papat lapte nu l-a tinut sa ragaie cat e nevoie, sa dea bine aerul afara, si apoi la luat la zgaltait in brate "aurasul lui bunica, printisorul...bla bla da-i si misca-l", si a dat afara cu jet m-am speriat i-am luat imediat copilul, ca dupa voma asta tacea si nu se misca, parca incremenise si il pocnise somnul parca era lesinat...stii ce m-am speriat. Nu a avut nimic...doar ca si noi tb sa asteptam ceva pana dam aerul afarai mai papam, mai ragaim mai o basinica, ne scuzati
Fetele ati iesit vreuna cu copilasul la cumparaturi, noi vroiam sa-l luam dar deabea joi face o luna...cred ca e cam mic pt supermarket?
Florinela
Ayla21 spune:
Florinela, nu-l du in supermarcket, mai bine mergeti pe rand. La noi sta Alex cand am eu nevoie sa plec, sau ii dau lista cu ce am nevoie, sa faca el cumparaturile. Sau daca ai cu cine-l lasa si ai incredere sa fugi cateva minute, dar e prea riscant cu virusii sa-l iei asa mic deja cu tine.
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave you to me.
olishka spune:
Buna dimineata!!!!
gessy
rodica
Felicitari danadelia!!! Sanatate multa lui bebe!!!!
Eu sunt din ce in ce mai ingrijorata. Puiutul meu se misca foarte rar, la cateva ore bune si imi tot da emotii. Mi-a coborat atat de tare burta incat nu-mi mai vad buricul. Ma ingrijoreaza si circulara Dar inca nici un semn ca ar vrea sa iasa....
De Timi mai stim ceva?
Olga 38+ David
zsuzsu spune:
salut mamicilor
in sfarsit reusim sa semnam si noi condicutza
suntem bine in sfarsit- am avut o saptamana tare grea- fratiorul mai mare bolnav tare, Iulia cu colici, mami cu mastita de vreo 3 ori la rand, plus stari de rau, oboseala, hormoni ce au luat-o razna rau de tot, dureri de spate- tot ce vreti ca sa se simta si mami si si fetita rau
dar a trecut, acum suntem bine, in sfarsit ne-am acomodat, si fratiorul se simte mai bine, doarc de colici nu am scapat inca, dar speram sa nu ne tina mult
felicitari proaspetelor mamici, am vazut ca sunt deja multe care au nascut intre timp, dar nu am timp sa citesc din urma- e destul de grwu cu 2 copii- mai ales daca mai e si bolnav unu
dar speram ca de saptam viitoare sa fie mai bine
acum va pup, o sa pun si cateva poze cu fata mea mare, dar numai cateva si promit ca voi mai face si altele
toata gasca de mamici si bebici si si burticile
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi