Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)
Raspunsuri - Pagina 17
Adee spune:
Joanna noi suntem bine. Ariana e cuminte, doarme noaptea cam de pe 1 la 6 dimineata, nu are colici (desi am mancat si sarmale), iar cand mergem afara doarme dusa. Cel mai mare scandal ii atunci cand i foame
Sper sa fiti si voi mai bine si sa te odihnesti si tu mai mult. Va pupam si sper sa fiti mai bine amandoi
purcica mea mica Ariana
poze
gigelica20 spune:
Joanna
.Incerc sa te sun maine!
Sunt rupta de oboseala. Ma duc sa ma culc.
Raportez ca am reusit sa ii facem baitza Pitonului, sa ii dau sa pape si acum doarme deja de aproape 1 ora. Daca urmeaza trendul noptilor trecute...mai am 4 ore si eu de somn, daca nu...mai am putin timp sa dorm si eu
.
Din fire sunt fff somnoroasa. Toata viata mi-am dorit sa prind pestisorul de aur si sa-l rog doar un singur lucru: sa dorm cat mai putin (cam 7 ore) pe noapte si sa ma satur. Eram genul care se culca de la 10 ca sa se poata trezi la 6.30 dimineata, cand mergeam la serviciu. Iar in weekend dormeam si pana la 1
, dar niciodata nu ma trezeam mai devreme de 11. De fapt toata viata mea nu a contat ora la care m-am dus la culcare ci ora la care m-am trezit. Daca era inainte de 9 dimineata imi stricai tot cheful si eram vai de kurul meu.
Acum a fugit puiul cu ata si s-au dus lenevelile mele. Si 10 minute daca atipesc mi se pare o vesnicie de somn si sunt incantata.
Dar Pitonasul meu iubit merita cearcanele capatate si oboseala cronica pe care o simt.
Va pup pe toate si va zic: NOAPTE BUNA fara colici!!!
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
novus spune:
Seara buna fetele !!!
Ar fi fost si mai buna daca bebelina mea dormea si ea de dupa amiaza 
dar parca are ghimpi patutul !!!
Bebelusii vostri dorm de dupa amiaza ?? A mea doarme dimineata pana pe la 9 apoi mananca si doarme pana la 11, apoi iesim afara doarme pana pe la 15.30 cand venim acasa si nu mai doarme pana seara pe la 22,23 cand doarme pana pe la 4 mananca si apoi somn in continuare cu mici reprize de oracaieli si alte animale de la zoo 
SASHA, bine ai venit acasa cu ginerele meu !!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
Timi07 spune:
Buna seara si multumim frumos pt urari si felicitari.
Azi pe la doua am ajuns acasa iuhuuuuuuu ce bine-i acasa
nici nu mai conteaza ca am restante imense la somn.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
denisamada spune:
Buna dimineata!
Nu mai pot sa va invit la cafea cu lapte, ca am renuntat complet la ea... Daca vreti... la niste fulgi cu lapte. ![]()

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou 
petrean spune:
florinela eu am depus actele pt alocatie,trusou,prima de nastere in 20 martie(de fapt sotul a depus..eu doar am completat la spital). La noi, ca si in fiecare judet, este un termen lunar pana cand se pot depune..si 20 era ultima zi din martie, ca ulterior sa primesc banii in mai. Acum o sapt am primit deja deciziile pentru trusou, si tb sa merg dupa bani dupa 1 mai. Acte nu sunt multe de completat si nu ia mult timp, daca ai pregatite copii dupa certifictul de nastere, casatorie, livret de familie. La noi se depun toate la Directia pt Asistenta Sociala. Sper sa-ti fi fost de ajutor
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
pisigri spune:
Neatza !
Inspirata de ce povestea o mamica - nu mai stiu care - ieri, ca a avut de umblat si a tiriit pe bebe in wrap dupa ea toata ziua, asa ca bebe a fost mult mai linistit, mi-am amintit de cartea lui Harvey Karp, ceva cu "bebelusul meu e cel mai fericit"...nu mai stiu, in engleza este "The happiest baby on the block". Acolo explica omul ala f frumos ca din motive de dimensiuni, bebe se naste "cu un trimestru mai devreme", de aceea primele 3 luni sint mai dificile. Ca reteta impotriva colicilor - care demonstreaza el f frumos nu sint produse de fapt de tulburari intestinale, sau nu sint acestea singura cauza - el recomanda asocierea a 5 factori - toti daca e posibil, pt un efect mai rapid si mai "garantat" sau o parte din ei:
1. infasatul
2. zgomotul neutru de fundal - shhh, uscator de par, aspirator, masina de spalat, radio/tv lasat fara sa fie prins nici un ppost
3. leganatul
4. dormitul pe o parte sau pe burta
5. suptul.
Recunosc ca am citit cartea inainte de a avea bebe si primul meu impuls a fost sa o arunc pe geam. A ramas insa undeva in biblioteca...si uite ce face disperarea din om !
Pentru ca noaptea de ieri incepuse de-a dreptul tragic, si asta dupa o zi in care a dormit 30 minute afara si in rest a urlat non-stop si dupa mai bine de o saptamina in care se invirte numai in jurul greutatii de 4400g (cred ca tot ce maninca foloseste pentru urlat), am pus mina pe o paturica subtire de-a ei si am infasat-o. Nu f strins, dar destul cit sa ii tina minutele intr-un loc, ca asta era una dintre probleme cind adormea si o puneam in pat, incepea sa dea din miini pina se trezea. De leganat oricum o leganam ca sa taca, am renuntat la uscatorul de par (face mult zgomot si isi da seama cind il opresc si se trezeste) si am ramas la shhh-ul "din strabuni". Si iaca n-a mai durut-o nimic si a dormit...ca un prunc.
Poate foloseste cuiva ca pont...![]()
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
danadelia spune:
Buna
felicitari noilor mamici ....insanatosire cat mai rapida...si multa sanatate bebeilor
poze cu bebelina mea
http://www.kokaa.ro/blog/lightbox/index.html
mami fericita cu Amalia
11 april 2009http://www.kokaa.ro/blog/lightbox/index.html
PetraTudor spune:
aris, recunostinta vesnica,
, mananc acum mere, pere, iar aseara am papat pizza si am baut bere fara alcool, nicio problema! sper sa vezi acest mesaj!
florinela, eu iau materna, am luat toata sarcina. aparatorile de sani trebuie tinute, dar cum oricum tinem mana sub san pentru sustinere, poti tine si protectia cu doua degete. eu doar cu protectie alaptez. LA MULTI ANI PUIULUI TAU, ASTAZI FACE O LUNA, NU?
anca_nicolae,
pentru raspunsul cu voma!
gina2008, multumesc si tie!
de acord cu wrap-ul!
pup aylei!
am scris cu stanga,
sunt cu bebe pe mine 

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
aris26 spune:
neatza
ce fac fetele?
alina.n - bine ati venit acasa
ti-am trimis un pm pt ca nu eram sigura ca o s reushesti sa tzi pasul cu forumul.
timi - bine ati ajuns acasa. ce repede ati scapat de spital
joanna - ei, el e cuminte saracutzul daca nu il doare nimic. dar si cand il doare...aseara am adormit plangand cu el in brate. urla pana nu mai avea aer...m-am cam agitat de cateva ori.
cel mai mare dezastru e dupa baie, la masaj. cat e in apa nu ai treaba cu el, dar nebun sa fi sa incerci sa-l scoti. cica copii adora masajul...pe naiba! al meu zici ca il frec cu soda caustica. nu stiu ce sa mai fac pt ca imi e tare milsa sa il chinui in halul asta, dar trebuie sa-i fac macar pe picioare pt ca mi-au spus pediatrii ca aduce un pic talpile catre interior datorita ingesuielii din burta mea.
cel mai linishtit e la plimbare...ieri am avut o semnare cu banca si a fost un copil model... si fotomodel
ca deh, si-a tras blugi si camasha![]()
sotzul a declarat:"eu daca ash sta cu el toata ziua si ar plange asa sigur sigur ash ajunge la psihiatrie"....eh
parca acum sunt si mai mandra de mine ca rezist![]()