Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ia uitati zicea mami ca nu stiu sa plang.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

He he... acum a mai ramas sa-l fac p'al meu sa planga! Mai mult maraie cand ii e foame, cautand cu gurita sanul. E super dragut: nu plange, sa-si iroseasca energia tipand; mai bine scanceste cautand in stanga si in dreapta o sursa lapticoasa :)

Medicul ne spunea ca 'la cerere' inseamna sa-l lasi pe pici sa tipe nitel, nu sa-i umpli gura imediat ce a deschis ochii si-a scos un scancit. Pai daca-i asa... al meu ramane nemancat forever!

Acu chiar ca fug!
Multi pupici!

Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Doar nu crezi ca am facut-o eu sa planga. Si Luana e cuminte, mai mult decat trebuie, dar o mai supara si pe ea cate-odata... vecinii.

Pupici si te mai asteptam pe la noi.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:

Si discutie cu Clau "mami de ce tipa asa?"
e suparata
"cine-a suparat-o asa?"

Clau si ratusca

cam aceeasi problema o am si eu cu andrei. cand a inceput ioana sa planga, andrei a pus buza in jos si incepea sa planga si el.
l-am luat in brate si i-am explicat ca ioana plange pt ca nu stie sa spuna ca si el : dau mancare.

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Ia uitati zicea mami ca nu stiu sa plang.

E simpastica foc si cand plange!!!
Sa-i pupi piciorushele din partea mea

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pupam fetele

am venit si noi acasa de luni,ne acomodam la viata in 3
e tare obositor ,imi lipseste f. tare somnul dar printesa mea merita
orice efort,suntem toti indragostiti de ea

pt listuta Apgar a fost 9,cezariana,lungime 51cm, 3270gr
operatia a fost f.usoara ,nu am simtit nimic , acum ma refac treptat,sunt bine si sunt fodrte foarte fericita!!!!!!!!!!
laptic inca nu e ,avem ceva colostru de luni sper sa apara si laptele in cant mai mare, bb mi-a facut rani asa ca folosesc pompa si in plus dau completare formula(eu dau Nan)

intrebare la fetele cu ceza lohiile cat au durat ?
nu stiu daca reusesc sa citesc din urma dar doresc sa le felicit pe noile mamici

mi-e tare dor sa stau cu voi la povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

florinela79 tu vitamine mai iei? poti sa incerci si omega3. omega3 se recomanda in alaptat, si mai ales in cel prelungit.

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Da iau fier si elevit...dar fierul asta e cam ciudat...imi cam da constipatie...si am intrerupt...si vad ca si bebe face kk mai usor.
Voua v-a recomandat medicul omega3?
Aris mameloane de silicon am luat si nu intra sfacu in el decat prima data, daca s-a umezit s-a dus aluneca si dispare...azi a stat la san 15 minute...dar nu a mancat cred ca decat a toncait asa mai mult fortat.
........................
Fetele vroiam sa va intreb de dosarul pt CIC , alocatie si trusou vati ocupat?...mai vine si asta pe capul meu...cand sa mai umblu sa-l fac si pe asta...a completat vreuna din voi?...ia mult timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

florinela79 mie medicul de familie mi-a recomandat omega3, cand il alaptam pe andrei. eram deja la alaptat prelungit (avea andrei cam 6 luni) si aveam o stare de oboseala si nervozitate destul de accentuata.
de la omega3 a inceput sa ma simt mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara tufete!
Intru repede sa semnez condicuta!
Am fost la spitalieri,primele analize au iesit ok si i-au mai facut nu stiu ce..pana acum totul e bineca analize vorbind pt ca noi tot asa de rai suntem.
O sa incerc pe langa Bonisan sa ii dau si Debridad sa vadem daca are efect si vineri mergtem la medic inpoi.
DEJA NU MAI STIU CE SA MAI FAC CU EL..MA ROG SA TREACA PERIOADA ASTA MAI REPEDE CA NU MAI AM NERVI...Mai mult plage decat sa faca altceva..in brate plange ,la san urla, la baie la fel,cand il schimb oiar nu doareme decat cate 15 min..ce sa mai zic..mi-e si rusine sa ma mai plang atata.A si vomitam..ieri aprope toata ziua a vomitat.Nu stiu cum de a luat in greutate la cat mananca el.In fine Domane ajuta sa treaca si sa mai am nervi.
Adee suntem dupa cum am scris mai sus..are ginereto Fite in program.Ariana cum e? tu?
Monica La Multi Ani!..sa aveti parte de tot ce e mai bun si sanatate si putere sa va vedeti mari copii.. pt Luana si Clau...ma distrat poza..sa mai parasti fata ca nu plange

Timi
felicitari sa traiasca bb Iona si sa fie sanatoasa si necolicoasa!
Sasha bine ai venit acasa,,,e superb ficioru!

Simina
mazarica ce face? multi sa fiti cuminti..am primit mesajul tau dar eram la spital si na nepotu nu ma lasa nici sa respir.
Gigilico... mi-a placut morcovu pt Monica...mamaica si noi suntem la fel ce sa facem capu sus si hi inainte.Da cu noi nu vrei sa vb..ia fa te mata cu un telefon cand ai vreme ca tre musai sa iti spun ceva..
Aris ce bine de tine ca ai copil cuminte ca daca ti-as trimite berbecutu...ehe,,,
Florinela, Pisik vas inteleg perfect frustarile dar mamaici tre sa fim tari pt bb nostri..situatia asta nu va dura la nesfarit..si daca noi suntem stresate si bb vor fi..HAI FETELE CAPU SUS..ASTA E UNA DIN PROVOCARILE DE A FI MAMICA...CE TARE SUNT LA DAT SFATURI
Am fugit ca ma cheama datoria.
la toata lumea

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Imi vine sa dar nu pot
Joanna

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Buna seara tufete!
Intru repede sa semnez condicuta!
Am fost la spitalieri,primele analize au iesit ok si i-au mai facut nu stiu ce..pana acum totul e bineca analize vorbind pt ca noi tot asa de rai suntem.
O sa incerc pe langa Bonisan sa ii dau si Debridad sa vadem daca are efect si vineri mergtem la medic inpoi.
DEJA NU MAI STIU CE SA MAI FAC CU EL..MA ROG SA TREACA PERIOADA ASTA MAI REPEDE CA NU MAI AM NERVI...Mai mult plage decat sa faca altceva..in brate plange ,la san urla, la baie la fel,cand il schimb oiar nu doareme decat cate 15 min..ce sa mai zic..mi-e si rusine sa ma mai plang atata.A si vomitam..ieri aprope toata ziua a vomitat.Nu stiu cum de a luat in greutate la cat mananca el.In fine Domane ajuta sa treaca si sa mai am nervi.
Adee suntem dupa cum am scris mai sus..are ginereto Fite in program.Ariana cum e? tu?
Monica La Multi Ani!..sa aveti parte de tot ce e mai bun si sanatate si putere sa va vedeti mari copii.. pt Luana si Clau...ma distrat poza..sa mai parasti fata ca nu plange

Timi
felicitari sa traiasca bb Iona si sa fie sanatoasa si necolicoasa!
Sasha bine ai venit acasa,,,e superb ficioru!

Simina
mazarica ce face? multi sa fiti cuminti..am primit mesajul tau dar eram la spital si na nepotu nu ma lasa nici sa respir.
Gigilico... mi-a placut morcovu pt Monica...mamaica si noi suntem la fel ce sa facem capu sus si hi inainte.Da cu noi nu vrei sa vb..ia fa te mata cu un telefon cand ai vreme ca tre musai sa iti spun ceva..
Aris ce bine de tine ca ai copil cuminte ca daca ti-as trimite berbecutu...ehe,,,
Florinela, Pisik vas inteleg perfect frustarile dar mamaici tre sa fim tari pt bb nostri..situatia asta nu va dura la nesfarit..si daca noi suntem stresate si bb vor fi..HAI FETELE CAPU SUS..ASTA E UNA DIN PROVOCARILE DE A FI MAMICA...CE TARE SUNT LA DAT SFATURI
Am fugit ca ma cheama datoria.
la toata lumea

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI

Off draga de tine asa stiu cum este.....cu bebe care plange si calare si pe jos si imbrcat si dezbracat, si nu mai stiu cum sa cant si cum sa legan..l-am si certat - treaba e ca nu am cu cine ii zic :"GURRRAAAA ca nu te mai suport" , el se uita la mine strange boticul si face "gu gu gu...lulea lulea"... cat poate de tare offfff, de ma ofilesc pe picioare si mi se pune o durere in tample de-mi vine sa ma tavalesc pe jos.
Calmeaza debridatul i-am dat eu sera jumatate de lingurita in lapte...numa ca tine doar juma de noapte .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Imi vine sa dar nu pot
Joanna

9+

Mariana

Mazarica

Simina ce faci mamica pe aici?
Vad ca rezisti sa citesti toate cele ce patim , hai ca acusic trec 9 luni jumate...si te auzim vorbind de colici .

Mergi la inceput