Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim de urari!
Gigelica multumim si de morcov.
Incerc sa ma bucur de ziua de azi, si sa nu ma las coplesita de starea mea. Dar e o zi pana la urma, parca dorinta de a fi ok, ma oboseste mai mult. Doar nu e ziua nunti azi.
Gigelica, la certuri nu prea cred ca ajungem, ca eu nu am cu cine ma certa, Alex e asa de calm, ca m-as certa singura. Si daca inter timp bolunzesc si devin cicalitoare, nu-l vad sa stea mult cu mine. Asa ca...

De Pasti speram sa putem pleca dincolo, ce ziceti, am innebunit? Cu copil asa mic?
Nu tinem nici o petrecere, cum zice si Alex, in acesti doi ani am fost noi doi, asa ca noi doi sarbatorim. Restul sunt spectatori. Si in situatia de fata cui ii arde de chefuri si petreceri? O sa iesim impreuna. Noi oricum iesim des, si ieri am iesit la restaurant, avem un restaurant preferat cu separeu, deci nu fum (nici nu se fumeaza in incinta restaurantului deloc, motiv pt care nu are clienti foarte multi ), nu aglometarie, virusi etc, Luana sta in cosulet regeste, si e activa, ii place deja sa iasa in societate. Asa a fost crescut si Claudiu, si e foarte sociabil. Nu accept sa puna altcineva mana pe ea, dar nici in cocon nu o s-o tin. Maine la control hotaram cand facem vaccinul, la noi cam toate vor fi putin decalate in functie de cum recupereaza si de varsta recalculata.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor ce dr mi-a fost de voi.....
De ieri suntem acasa. Inca ne acomodam. Bebe este cumintel dar inca fiind micut asteptam sa vedem cum va fi cand va prinde mai multa forta
Va multumesc la toate pentru ca ati fost alaturi de mine. Nu pot sta acum prea mult dar cum am timp cum incerc sa recuperez. Nu pot sa stau sa pun pozici astazi dar va dau un link spre blog-ul sotului meu unde a pus el 2 pozici di momentul nasterii lui bebe. Va pupic pe toate

http://blog.florinconstantin.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetele aveti perrfecta dreptate si ma bucur ca sunteti asa verticale si curajose si stapane de sine.
Eu parca-s nebuna zau, nu am deloc curaj si stapanire, in loc sa iau atitudine ca o mama adevarata....eu sunt distrusaaaa.
Ce curaj voi da eu copilului meu in viata, daca eu is asa panicoasa si zici ca stau in padure parasita de lume...asa reactionez.
Doamne a trecut o luna si eu nu-mi revin, iar oboseala mai mult psihica ma termina....ce sa fac si cum sa scap??????????
As da orice sa redevin eu cea dinainte de sarcina....pentru ca de cum am ramas gravida tot intr-o grija, panica si teama o tin.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Iei atitudine ca o mama ADEVARATA, de aceea iti faci mii de griji. Esti obosita cu programul asta, si te necajesti din orice pt ca iti pasa de bebe. Nu gandi cumva in alt fel.
Eu am mare noroc de ajutorul si sustinerea lui Alex, iti dai seama ce ma faceam singura? Vai, am si uitat ce moarta eram de frica la plecarea din spital cu un bebe cat o papusa de 1,8 kg. Aia panica, iti dai seama?
Eu nu ma bag in toate discutiile ca nu stiu cum e la un bebe de 4 kg, la noi cam toate sunt altfel, dar si noi regurgitam, aoleeu, grupa mare, o schimb de n-spe mii de ori pe zi, regurgita din spital si-mi spuneau ca-i ok, asa ce eu nu ma mai panichez, nici ca de ce, nici ca s-ar ineca, e obisnuitza.
Si noi ne scremem la parturi de se vineteste, dar sunt multumita ca doar atat e, si ca elimina parturile, nu plange de dureri de burtica.
Acuma ce sa spun, Doamne iarta-ma, ca m-au ajutat saptamanile alea in care a stat in spital, si mi-au prins bine ca am vazut si ce si cum sa fac, si ce si cum e normal, si mai les evolutia Luanei fata de acea perioada? Suna prosteste, dar cam asa e, luand partea buna a lucrurilor.
Hai, mai, fetelor, suntem cu un pui mic, care acum invata sa traiasca in afara uterului, pt el orice e nou, suptul, digestia, somnul, durerile, tot. De asta suntem aici, sa-l ajutam si sa-l alinam, altceva mai mult numai Bunul Dumnezeu poate face.

Florinela, esti mamica puiului tau, care are persdonalitatea lui si felul lui de a se adapta la schimbarile de dupa nastere. Nu poate fi ca alt copil, si tu la reactiile lui reactionezi. Nu te compara cu nici una dintre noi. Iar pt puiul tau TU esti cea mai buna mamica. OK? Te pup!

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Fetelor ce dr mi-a fost de voi.....
De ieri suntem acasa. Inca ne acomodam. Bebe este cumintel dar inca fiind micut asteptam sa vedem cum va fi cand va prinde mai multa forta
Va multumesc la toate pentru ca ati fost alaturi de mine. Nu pot sta acum prea mult dar cum am timp cum incerc sa recuperez. Nu pot sa stau sa pun pozici astazi dar va dau un link spre blog-ul sotului meu unde a pus el 2 pozici di momentul nasterii lui bebe. Va pupic pe toate

http://blog.florinconstantin.ro/

FlorinTeodorPetru - 39+

1 ZI PANA LA DPN

SHASAAA!!! Bine ai revenit!
Ca pana sa citesc ce ai scris, am fugit prima data repede sa vad pozele, SUPERBEE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Monica ai pm de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, MONICA, sarbatorire placuta!

FLORINELA vroiam si eu sa te intreb daca sunt 500g de la nastere sau de la iesirea din maternitate (cu tot cu scaderea in greutate), ca daca sunt de la nastere e mai mult decat OK, ca saracul a si recuperat cat a scazut (200-300g).

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

BUNA sunt o viitoare mamica de la zmeurici, si vreau sa va intreb daca a nascut careva dintre voi la spit. sf. pantelimon(buc),mi-ar prinde bine cateva impresii .
Stiu ca acum aveti treaba dar poate aveti timp sa-mi raspunde-ti si mie

Meleea 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
am citit repede ce ati mai scris. sper sa raspund tuturor care ash fi vrut. dar cred ca singura metoda e cu pixul in mana.

Ayla - Multi inainte, fericitzi si sanatoshi

florinela - referitor la supliment si creshterea in greutate ti-au raspuns fetele. eu vreau sa-ti zic ca si eu cred ca e mai bine sa nu trezesti copilul doar ca sa corespunda orarului de baie si plimbare. ei cresc atunci cand dorm. eu stiu din experienta ca al meu se chinuie f mult sa adoarma dupa ce l-a trezit fortat. asa ca baia o facem cand la 10 cand la 12 noaptea, plimbarea idem...cand are bb chef.

se plangea cineva ca bb nu prinde bine sanul si se enerveaza. eu te-ash sfatui sa incerci protectiile de silicon pt sfarcuri, o sa vezi cat de ushor ii e copilului sa prinda, plus ca vezi toto timpul caat lapte ai in sanul respectiv, pt ca ramane in varful protectiei.

...hmmm si gata am cam uitat ce mai era de spus
daca imi amintesc revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

intru si eu, ca de obicei, pe fuga.

azi am scos-o pe ioana prima data afara. si nu oricum, am dus-o cu tramvaiul pana la soacra mea, ca sa-l vedem pe andrei. andrei ne astepta atat de emotionat. e asa de fericit cand isi vede sora, o pupa, o mangaie, o studiaza.

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

florinela79 tu vitamine mai iei? poti sa incerci si omega3. omega3 se recomanda in alaptat, si mai ales in cel prelungit.

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput