Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
MsBB, multumim de coffee.

nu se astepta cuconeta sa apara si o mama unde e copil mic, Ha????
Adevarul e ca...ce tupeu pe tine, auzi!!!!!Si in plus fara caciulitza in magazin!!!!!!!!!![]()
Sa nu se mai intimple, bine?????
Sincer acum, eu cum ajung intr-un magazin in dezbrac de haine si caciuli, dar in Cora de ex nu intru cu ei in raionul de brinzeturi lactate ca-i mai frig. Se duce doar barbate-miu cu cosul.
Andreeap, Magne..scuze fetelor, sunt zapa rau cu termometrul asta. Am intele 1,5 mil sau 3,5. Nu stiu cine-mi spusese de 10
Magne..ce iepuras bogat
Sa ai grija de el
Ylari, sanatate fetei, hai nu te speria, stii ca e tare greu sa iasa analizele perfecte, chiar si la bb mic. Ai rabdare sa vezi despre ce e vorba
Jady scumpa, eu pe david l-am decalotat la 7 luni. Chiar azi vreau sa merg la med de fam, am s-o rog sa se uite si la Mati, sa-mi dea trimitere ca si la el e strins si nu e bine deloc asa. Se poate infecta si propaga in sus pe uretra spre rinichi. Parerea mea e ca e periculos. Vezi si tu ce spuune dr tau.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Aelita, si eu ma gindesc mereu cum ar fi fost cu gemeni.Brrr...si inca nu-i timpul pierdut!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
momMinodora spune:
neatza fetelor!..am simtit miros de cafea de la voi si nu m-am putut abtine...sunt cu
in bot si am si pentru voi in caz ca vi s-a racit..
cleo, da' matinala ai fost azi!...luna plina n-a fost sigur, ca eram si eu la fel ca tine
.. eu, in schimb, bantuiam pe la 5.30 cu fie-mea in brate sa-i incalzesc lapticul, l-a baut si ne-am culcat amandoua la loc...ea inca doarme..ufff...mi-e dor sa mai dorm si eu o noapte intreaga!!!...
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
momMinodora spune:
gabitzam, tocmai am vazut pozele si filmuletul de la iarba verde...ce frumos stateau ei acolo pe paturica si Raducu ce tinea de mingiuca lui
...dar cine a suparat baiatul?...ufff, am vazut lacrimile cristaline pe obrajiori...e dulce foc

gabitzam spune:
Minodora, asta micu' e ca ma-sa, adica je, cu lacramile in barba imediat. Dar e si la fel de zambaret, ii trece repede supararea.
Jady, subiectul decalotarii este controversat, mai bine faci cum zice pediatrul vostru, nu stiu care e obiceiul legat de asta in Spania. La ai mei a umblat barbata-miu la amandoi de mititei, putin cate putin si se decaloteaza foarte bine acum. Eu una am avut o strangere de inima sa fac manevre pe la putzulica lor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
momMinodora spune:
fetelor, eu va las....s-a trezit si Daria, ii dau sa pape si o intindem in oras...sa aveti o zi luminoasa si frumoasa!

cleo78 spune:
am mai adormit dupa aia.
wai,wai,wai, numaI provincia a primit bani? 

Noi la Buc. nu mancam nik?
MsBB, discutie intre Vic. si colegii de la munca: cica ies barbatii cu cupilu la plimbare. Si asha agata la gagici - bine, media este > 60 de ani. Probabil din gama"pe vremea mea nu era trimis saracu' barbat sa scoata copilu sa stea si femeia cu cracii in sus pe net
"
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
Cleo mama du-te si te culca. Mai ai si examen in curand pai tb sa ai energie.
Jady, decalotarea este controversata. Eu am tot decalotat de cand s-a nascut, totul era ok, o vreme nu am mai facut asta si am vazut ca s-a strans imediat. O sa vad ce zice la controlul de un an.
Poti incerca sa tragi finut dupa baie in fiecare zi. Cel mai bine e sa intrebi medicul.
gabitzam eu vroiam sa iti zic de sotul tau cand ziceai cum se duce el in Hambarului ca asa e si al meu. Are o fata de securist asa ii zic eu ca din "sa traiti" nu il scoate nimeni, ii intimideaza ceva de greu, oriunde mergem la un restaurant sau magazin se gaseste o chelnerita sau o vanzatoare sa se dea pe spate si sa chitzaie desi el nu face nici un efort. Tac'su a fost ofiter de rang inalt in armata, varul unu e sef la politie altul seful SRI la Craiova etc.deci are de unde mosteni. A intrat la Procuratura cu pistolul in geanta ca nimeni nu a avut tupeu sa il controleze, evident el si-a dat seama ca uitat de pistol dupa ce a iesit.
Insa acum inteleg ca de fapt adevaratul curajos e sotul tau ca al meu nici nu se uita cand decalotam putza copilului, era terorizat. Eu vroiam sa faca el asta, dar...
Aelita ai dreptate, insa la noi e un pic altfel. La magazine nu sunt cosuri pe care sa le poti atasa la carut, daca pui in cosul carutului ti se atrage atentia ca nu ai voie. Eu merg cu el la cumparaturi singura de cand era mic. Puneam scoica de la masina pe carutul de cumparaturi si gata. Ma intreba lumea de la ce raion l-am luat. Eu il imbracam la iesire, caciulita il puneam doar la raioanele cu frig. Cat era micut anul trecut in vara si mergeam la aer conditionat in magazin ii puneam o bluzita de trening cu gluguta. Evident mi-au zis si mie babele ca de ce tin copilul in magazin cu aerul conditionat care bate. Eu le spuneam ca asa sta si acasa. Insa nu mai vrea sa stea si isi pierde rabdarea si incep maraielile si in plus recunosc ca nu vroiam sa il expun multimii. O sa incerc sa il pun direct pe cos in fund, dar as vrea sa iau un ham cu care sa il pot fixa ca mi-e frica. De altfel bine am facut ca as fi ramas blocata in trafic toata zona a fost blocata din cauza inmormantarii.
Nu stiu daca am mai zis, respect durerea tuturor, imi pare tare rau ca doi copilasi au ramas fara mama lor, dar nu e ok sa fie blocata o sosea asa de mare ca Oltenitei.
Vina era insa a politiei ca masinile ca masinile, blocau o banda doua, dar multimea era pe strada si nu se mai putea circula deloc. Politia tb sa trimita mai multi oameni sa pastreze ordinea si sa tina oamenii pe trotuar, atata tot. Sau macar sa fi tinut Berceniul deschis si sa devieze pur si simplu circulatia pe Berceni sau pe Metalurgiei, asa nu s-ar mai fi blocat nimeni.Dar e Romania doar nu o sa pierdem timpul gandind.
Vroiam sa va mai spun de pitic ca acum s-a bagat el sa sorteze.Adica pune formele in jucaria lui, are impingator de la Fischer Price si are o sectiune de forme. Practic patru gauri de patrat, rotund si triunghi cu formele aferente. Ei, el stie sa bage forma rotunda, la celelalte e hotarat sa le bage pe gaura rotunda si daca nu intra, evident, da cu palma in ele si insista. Ma distram de el. Acum insista sa bage forma rotunda in alte gaurele, a mai nimerit si din celelalte dar nu e inca cu vointa. Am inceput sa batem si noi obiectele intre ele, am prins curaj cu mersul, se tine cu o singura mana de tzarc si da ocol. Ieri am mers mult, ma doare spatele de atata mers.![]()
Am descarcat si pozele de la deplasarea la Sovata. Cine vrea sa vizioneze uite aici
simonacip spune:
Buna dimineata Cleo.
Bai si eu astept banii aia ca pe...hm Mie nu mi-au bagat inca 85, am primit doar 8 mil...

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
iulia83 spune:
neatza. 
azi sunt mai bine.
sunt super fericita ca fata a luat-o ieri la pas singurica in parc
. si-a dat drumul la manute, eu o tineam foaaarte slab de bretelutele de la sarafan. adica se sustinea singurica pe picioruse si mergea. doar cand simteam ca da sa pice o tineam mai tare. apoi i-am pus ham-ul, si a mers fara probleme, il lasam slab, tineam de el doar cand simteam ca oboseste
parca m-a trezit din starea aia de kkt. bineinteles ca de emotii m-am prins tarziu sa pun sa i se faca poze, insa i-am facut 2-3 dar asta dupa ce i-am pus hamul.
analizele insa mi-au iesit fffffff prost,
toata coala era cu rosu, la sange, chestii mai mari sau mai mici decat normal.
azi mergem la dr la 10 sa se uite in gatul fetii sa vedem daca facem un aerosol si sa imi prescrie si mie ceva vitamine, in functie de analize, ca asa nu vreau sa le iau dejeaba..
cleo stiu ca te-am mai intrebat...da te rog eu nu te supara ca repet ca moara stricata. sotu meu e racit, asta ciudat ca e sub tratament cu augumentin pt operatie si de ieri l-a luat raceala. vreau sa-i fac neste aerosoli, insa nu stiu exact cu ce. parca mi-ai zis tu odata. si daca stii si pt ros in gat, ar fi super, ca dr de fam nu cred ca are habar. bine, mai intreb eu pe ici pe colo, da stiu ca tu esti eCSpierta 
facui si io rezervare la hotel central in mamaia, insa pana acu nu ma suna nimeni. azi cred ca iau tel de coarne si ii sun eu mama lor de neseriosi