Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,sunt super Obo dupa ziua de azi,fgrreu cu copil mic acasa toata ziua,dar am fost la shopping doar noi 2 si am recuperat.A venit si iepurasul la mine,dar si la pitic,la tati maine.Eu tin f mult la traditia cu iepurasul e din copilarie,bunicii ma rasfatau mereu,mai ales bunicul care venea din Germania.La un moment dat mi-au facut pe plac sa cresc un iepuras pe balcon,apoi s-a complicat treaba ca am tot crescut iepuri pe balconul bunicilor,tataie mi-a facut si cuscuta pt ei.
Iepurasul a fost generos si de data asta:mi-a adus parfumul favorit Delices de la Cartier,o geanta super mare din piele,o haina din piele la fel cu geanta si bani sa imi iau pantofi,maine ma infiintez in Plaza dupa ei.
Ce s-a intamplat cu intalnirea de azi?
Si eu care asteptam poze......
Simo nu stiu cine ti-aspus tie de termom scumpe dar eu am luat ultima aparitie pe piata.Asta mas temp la dist de tampla e chiar ok si am dat cam 350 ron deci care 1500?
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ylari stai linistita, mai sunt si zile din astea. Eu sunt campioana, ce iti pot spune sigur e ca trece si maine va fi mai bine.

Pana la urma am trimis sotul din dotare la cumparaturi, nu m-am incumetat e complicat cu bb singura si aveam si multe de luat.

Azi a fost inmormantarea sotiei lui Florin Salam deci tot Oltenitei a fost blocat eu am mers printre blocuri ca am vrut sa iau rezultatele la Papanicolau. Nu stiu daca sunt bune sau rele mai imi recomanda un examen bacteriologic, in fine vedem. Saptamana viitoare fac si celebra ecografie ca poate fi o explicatie de ce ma simt rau. In fine, am ajuns foarte greu am carat copilul in brate pana la trecerea de la Big ca nu se putea trece pe trotuar unde era biserica.

Am ajuns acasa transpirata si obosita, Sebastian s-a distrat de minune evident.

Alex@Sara ne bucuram ca ne mai dai de stire, multa sanatate eu stiu ca in sarcina ai voie numai Paracetamol pentru durere. Acuma nu cred ca un algocalmin face primavara dar mai bine intrebi medicul.

Miss sper sa ii treaca repede lui David problema cu pielicica. Eu am inceput sa ii tratez mai cu ignor mai cu Trixera bubitele si vad ca au mai trecut.

Am vazut ca vorbeati de spanac, la noi spanacul e bun pentru un singur lucru sa scuipam pe mami, pe scaun peste tot.
Am incercat in multe variante sa il prepar...nada succes.
Iaurtul e noua revelatie, ne place, la fel si marul crud cu cereale de biscuit.
In rest mancam cam clasic eu inca nu ii dau bucatele mai mari dar blenduiesc mai putin.

Meniu de pasti: o sa fac pasca si cremsnit sigur, nu stiu daca am timp si de cozonac, eu as vrea dar vedem. Pulpa de miel pt sot, de porc pentru mine, salata de boef cu maioneza ligt, oua rosii. Cand se vopsesc ouale? Maine incerc sa fac prajiturile. Recunosc ca as baga o ciorbita radauteana.
As vrea sa luam lumina nu stiu insa daca vom avea cum, in fiecare an am luat mai putin anul trecut cand eu eram la reanimare din motive de nastere.

Chiar asa, pastele imi trezeste nostalgii. LA un an vreau sa scriu povestea primului an de soare si caldura, al primului an impreuna cu Sebastian. Doamne ce copil superb am.

Apropo de concediu parca v-am mai zis, la mare cand avea 4 luni nu a mai vrut sa suga deci m-a rezolvat. La ai mei cand am fost in toamna nu vroia sa doarma, acum am facut 2 nopti albe cu el. Deci nu stiu ce sa zic de concediu. Sunt invidioasa cale afara pe Prag pentru locul superb unde au fost dar mi-e teama sa nu repet povestea Roxanei. Ce-i drept noi vrem sa mergem in Germania la vara si stam la nasi deci poate va fi mai ok. Mie mi-e frica de drum mai mult.

Pup, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

secretul meu de rezist? cand aveam un copil ma gandeam :daca mie imi e greu,cele care au gemeni ce sa mai zica ????
dupa ce am avut doi aproape gemeni,si imi era greu ziceam:daca mie imi e greu,cele care au trei copii ce sa mai zica??
Eram cu Sofia in Carreofur si cu sotul.Eu nu mergeam la cumparaturi decat cu el,mereu in trei ,si asa greu imi era iarna sa ii dau geaca jos in magazin,sa o dau iar la iesire...
Pana intr-o zi cand ,eu deja obosita cu carutul iar tati punea cumparaturile pe banda rulana la casa..si tot el le pune in portbagaj si el le cara sus pe toate in cateva randuri..
deci cum eram noi la casa,vad o femeie singura,dar nu chiar singura ,ca era cu trei gemeni.treeeeeeeei ,sa innebunesc nu alta ! cu un carut din ala ca trenuletul,doua fete si un baiat,cam de vreo 10-11 luni .Punea singura marfa pe banda,o baga apoi intr-un cos al carutului,dadea gecile la trei copii ,cu zambeul pe buze .copiii nu semanau intre ei,o fata satena,una bruneta si un baiat blond mai mare cu un cap ca ele.
Era ora 21 seara,deci femeia aia de era ea singura la cumparaturi,insemna ca barbatul venea si mai tarziu acasa,ca nu avea bunici sa lase cei trei copii,ca nu avea bona si pe nimeni care sa ii faca cumparaurile,si ca MUNCEA,pt ca altfel nu ar fi facut cumparaturile la ora 21 seara,ci le facea dimineata,si probabil copiii ii ducea la cresa ziua.daca ar fi avut bona,se ducea ea la cumparaturi cand bona era cu ei acasa,si nu seara.
ei,de atunci am zis :sa nu ma mai aud ca mi-e greu !!!!!
concluzia:daca vad pe unul mai bolnav ca mine,ma ridic

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna fetele, noi ca de obicei noaptea...

multumim mult fetele care ma incurajaza si ma felicita ...Relaura,Simonacip,Gabitzam,Inais,MsBB

LA MULTI Ani!Elenuca

stati ca mam pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai Aelita pai io acu' vazui ca Andres si Victoria sunt nascuti in aceeasi zi. La ce ora s-a nascut Andres? Victoria ;a 8:01 seara.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

maine mai vb azi sunt tare ametita

pt mamici si bebici cuminti

Eric se simte un pic mai bn,dar este un marait din cale afara...dar mergem inainte cred cai iese vreun dintisor nu prea a mancat mai nimic zilele astea ca a fost racit ,dar maine ii fac ficatei cu spanac sa vad daca am noroc

o noapte cat mai buna si fara batai de cap

Mergi la inceput

a fetele o intrebare referitore la putzica la baietei:trebuie oberatie obligatorie?Eric are pielicica lipit si nu stiu daca e bn....Miss tu miai spus odata ceva de lucrul asata,cum ca natura trebuie sasi faca singura treaba...nu stiu ...ajutor fetele care sau maI CONFRUNTAT CU LUCRUL ASTA

YLARY-pe EVA scumpa sai treaca ,nepoata mea care are 18 luni sa imbolnavit si ea de infectie urinara si medici iau spus ca sar putea sa fie din cauza igienei cand am auzit sa tampesc se spune ca pt a evita infectia:schimbare scutcului de urina cat mai des si spalat cu apa calduta ,uscata si dat cu o crema pt hidratare...
nepoata mea este sub tratament de duminica cu antibiotice ...e a doua oara cand o face

-saraca sotie a lui Florin Salam ...a lasat 2 copii dumnezeu sa odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

a fetele o intrebare referitore la putzica la baietei:trebuie oberatie obligatorie?Eric are pielicica lipit si nu stiu daca e bn....Miss tu miai spus odata ceva de lucrul asata,cum ca natura trebuie sasi faca singura treaba...nu stiu ...ajutor fetele care sau maI CONFRUNTAT CU LUCRUL ASTA

YLARY-pe EVA scumpa sai treaca ,nepoata mea care are 18 luni sa imbolnavit si ea de infectie urinara si medici iau spus ca sar putea sa fie din cauza igienei cand am auzit sa tampesc se spune ca pt a evita infectia:schimbare scutcului de urina cat mai des si spalat cu apa calduta ,uscata si dat cu o crema pt hidratare...
nepoata mea este sub tratament de duminica cu antibiotice ...e a doua oara cand o face

-saraca sotie a lui Florin Salam ...a lasat 2 copii dumnezeu sa odihneasca.

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

nu am somn.

Ylari, pana nu ai rezultat la urocultura, nu stii daca e infectie urinara sau doar ai prins fata deshidratata, sau ca nu si-a baut suficiente lichide inainte de analiza. Poti sa ii dai cat mai multa apa, daca ceaiul in refuza. De fapt io nici nu cred in miracolul ceai, dar in apa miraculoasa da. Mara nu vrea apa, de fiecare data dupa masa o servesc, in cana cu cioc, sau in cana mea (in care sufla si face bulburuci si se uda). Mai interesant e cand ii scurg in cana cu cioc o mandarina+ apa.

Imi aduc aminte in sarcina imi iesea des analiza de urina cam defecta. O repetam, urocultura sterila.
Are simptome? o deranjeaza ceva? nu are pfota de mancare?

pe de alta parte, e super ca ai facut analiza. Po sa prinzi boala din timp. E posibil sa fie de la igiena, dar deseori , oricat de atente am fi, si noi, woamele mari in timpul sarcinii am facut infectii urinare, si nu stateam cu pampers cu pisu sau kk la fund. E pur si simplu un risc mai mare la femei, datorita uretrei scurte etc.

multa sanatate la alex@sara, uite cum zboara timpul, burtica ta deja are 24 sapt? ooo. Despre dureri, tin minte ca aveam voie sa iau no spa. Pe de alta parte, masajul calmeaza, si e tot ce poti sa faci- inofensiv. Sa masezi, sa pui ceva cald acolo...

aelita, ne-ai dat un exemplu care tre sa ne puna la punct. Zau asha, daca io ma plang, ce fac mamicile cu probleme cu adevarat?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cleo ce faci? credeam ca numai fii-mea e matinala ...Baga capul la , mai dormi un pic sa recuperezi pauza de azi-noapte , numai bine pun de si o gasesti calda, aburinda

Neatza everibadi
Haideti la , luati serviti ziua de o inveseliti .

Dani -te-au eliberat !!!! Ba bine ca scrii, sa fie cat mai mult si cat mai des. Mie una imi plac persoanele comunicative, optimiste si cu pofta de viata

Aelita - nevoia te invata cum sa profiti la maxim de timp, cum sa eficientizezi fiecare secunda. Asa da mobilizare! De multe ori ma gandeam cu teama ce ar fi fost sa fi avut gemeni

Hai ,poate mai revin astazi.. sa vedem cat de eficienta sunt eu ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

N-ar fi pacat sa n-aveti ce citi la ?
Bag una scurta si chiar ma apuca de treaba , ca vad cum sta lui Inais plangand de dorul meu ...

Ieri dupa parc am fost o tura scurta la Kaufland sa mai cumparam una-alta , sa nu caut de nebuna in zi Sfanta de ananas ori iaurt pt mandra...
Eu eram printre rafturi, facand curatenie si tati cu mandra pe culoarul principal asteptandu-ma. Boon , si vin eu cu bratul plin de toate cele, sa descarc in carutul cu mandrie calarit de fii-mea . Cand colo tati statea de vorba cu o preafrumoasa cadana .
Nuuu, n-am luat facaletul sa o alung pe tanti, am zis cine stie cine o fi ...Ma duc si eu si cracanez urechea .
Tipa nu-l agatza pe al meu barbat ci se oprise sa-i dea neshte sfaturi , cum sa tina cupilu' cum sa-l imbrace si evident sa-i atraga atentia ca ar fi pacat sa raceasca cupilu de Pasti
Ea destul de dragutza asa cand m-a vazut a , de genul are cupilul si o mama? , a zis ca s-a oprit sa o admire dar sa-i spuna sotului ca e nevoie de o caciulitza .
Chiar asa, apropo de ce zicea Aelita cu geaca, voi puneti caciula in magazine ca e AC?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput