Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
simonacip spune:
Socrate, nu are cum sa cada din cosul mare, ca are loc pe unde se baga piciorusele si nu poate iesi de acolo oricum. Noi asa-l purtam pe david
Fetelor, acum chiar ma anerveaza astia cu banii. Noi cind ii primim?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Iulia,felicitari pentru Mufitza, ce frumoase sunteti amindoua in pozici!Sanatate multa!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
socrate spune:
Mie mi-au intrat banii vechi , adica cele 8 milioane. Am niste spume pe mine. 

Cata nesimtire ...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 neatza. ![]() azi sunt mai bine. . si-a dat drumul la manute, eu o tineam foaaarte slab de bretelutele de la sarafan. adica se sustinea singurica pe picioruse si mergea. doar cand simteam ca da sa pice o tineam mai tare. apoi i-am pus ham-ul, si a mers fara probleme, il lasam slab, tineam de el doar cand simteam ca oboseste parca m-a trezit din starea aia de kkt. bineinteles ca de emotii m-am prins tarziu sa pun sa i se faca poze, insa i-am facut 2-3 dar asta dupa ce i-am pus hamul.analizele insa mi-au iesit fffffff prost, toata coala era cu rosu, la sange, chestii mai mari sau mai mici decat normal. azi mergem la dr la 10 sa se uite in gatul fetii sa vedem daca facem un aerosol si sa imi prescrie si mie ceva vitamine, in functie de analize, ca asa nu vreau sa le iau dejeaba.. cleo stiu ca te-am mai intrebat...da te rog eu nu te supara ca repet ca moara stricata. sotu meu e racit, asta ciudat ca e sub tratament cu augumentin pt operatie si de ieri l-a luat raceala. vreau sa-i fac neste aerosoli, insa nu stiu exact cu ce. parca mi-ai zis tu odata. si daca stii si pt ros in gat, ar fi super, ca dr de fam nu cred ca are habar. bine, mai intreb eu pe ici pe colo, da stiu ca tu esti eCSpierta ![]() facui si io rezervare la hotel central in mamaia, insa pana acu nu ma suna nimeni. azi cred ca iau tel de coarne si ii sun eu mama lor de neseriosi ![]() The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
pt mine doar cu ser fiziologic, ca imi ajuta la nas+ plamani, sa elimin secretiile.
Nu stiu ce sa zic pt rosu in gat :(
mai, cu banii ma ia o jale.... zau asha. Dar o jale... aseara am avut si divergente cu sotul pe tema asta. Prima confruntare de cand ne stim... m-am culcat plansa si suparata - ca ma simt inutila.
sa ma duc la banca sa ma ia plansul cand vad 8 mil??
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, ati vazut ce vreme frumoasa a fost ieri -- ar fi tinut cu noi.
Vad ca si azi se anunta frumos.
Lorich, Inais, merci pt urarile de drum bun. Si Miss, imi urase viel Spaß!
Nu mergem in vacanta la Viena - doar schimbam locatia, rutina aceeasi + mers la doctor la control si SPECIAL mers la cumpar. prin magazine, sa-mi scot parleala, ca aici in Buc. nu prea stiu unde sa merg.
Socrate, am auzit si eu ieri la radio, ca-i blocat Berceniul. da cine-i Florin Salam asta?
Si ce s-a intamplat?
Eu nu ma uit deloc la stiri (ca nu deschid TV cand sunt piticele treze) si cand se culca ele ne uitam la stiri la nemti - deci, scuzati ignoranta! in general, eu sunt cam pe dinafara cu evenimentele
La multe lunite Sara(Andreeap) si David(Nicole)!
Micaela06 spune:
Buna mamicilor dragi,
Intram si noi dupa cateva zile nebune, credeam ca nu o sa mai treaca, sunt putin zombi, bine ca am scapat desi e tare greu sa faci conta cu Daria calar pe dosare, a mancat fata mea o chitanta, mi-a mototolit o declaratie... vai de noi.
Noi 2 suntem singurele saptamana asta asa ca nu cred ca o sa apuc sa fac si curatenie... il asteptam pe tati cu forte proaspete.
Laura felicitari pentru Mirceacel umblaret, mor dupa ei cum isi tin echilibru cu manuta asa...

Socrate ce mare s-a facut Sebastian
Eu la cumparaturi pun fata in carutul ala de la magazin, nu are cum sa cada... singura chestie care m-a deranjat foarte tare a fost la casa cand eu stateam de partea din fata a carutului sa il descarc si avenit o tanti deaia din magazin si s-a repezit in suzeta fetii... imi venea sa sar peste carut sa-i dau 2... i-am zis sa ii puna suzeta la loc si sa o lase in pace si ea imi raspunde 'da ce? se supara?'
Traim in tara asta in care toata lumea are o parere care e si cea mai buna si tu esti tampit ca ai alta 
Aaaa, mai exista caruturi cu masinuta jos, am pus-o si in ala, alea au centuri, asa ca nu exista riscu sa fuga copilu prin magazin.
Iulia felicitari pt Mufita mergatoare, sunteti 2 frumoase.
Daria
YLARI spune:
Buna fetelor!
Va multumesc tuturor ptr pupicii de incurajare!
Cleo, m-am tot gandit inca de cand am vazut rezultatul la urina si intr-adevar nu are simptome, eu stiu, sa planga aiurea, sa urineze putin, dimpotriva, umple pampersul! Temperatura nu face (oricum, mi-a zis doctora ieri ca numai daca infectia e sus atunci creste temperatura). Mai degraba cred sa fie faza cu igiena, poate nu schimb suficient de des pampersul (dar la cat ma chinui fetelor, i-l schimb foarte greu, se frichineste, ma umplu toata de crema iar ea se perpeleste ca pestele pe uscat) imi vine sa imi iau campii cand trebuie sa o schimb... In ultima vreme am si spalat-o des la fundic ptr ca avem apa calda chiar si aici, in Cringasi, cartierul uitat si in care nici semnal la mobil nu e... Oooof... 

Magnetism felicitari iepurasului, ce iepuras fain ai tu acolo!!!
Stati ca s-a pus fi-mea pe urlat ca stau cu spatele la ea si nu o bag in seama 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Micaela06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Socrate, am auzit si eu ieri la radio, ca-i blocat Berceniul. da cine-i Florin Salam asta? Si ce s-a intamplat? Eu nu ma uit deloc la stiri (ca nu deschid TV cand sunt piticele treze) si cand se culca ele ne uitam la stiri la nemti - deci, scuzati ignoranta! in general, eu sunt cam pe dinafara cu evenimentele |
Ca sa zic asa, lasa ca nu ai pierdut nimic
Drumb bun si chiar daca doar schimbati locatia si vacanta placuta

Asa as vrea si eu sa schimb locatia... aaaa, ba da o schimb, ma duc in drumu taberei

Daria
Simonix spune:
Neatza fetele 
Inainte de munci sa raspund si io cum ma pricep: Jady - si la noi e putzu' de Robert lipit rau. Cred ca o sa il decalotam si noi chirurgical - doctorul la inceput nu mi-a zis nici da nici nu, e drept ca imi mai spunea ca la baie as putea sa trag de el
dar io una nu poci, apoi Robert nu sta locului o clipa, ce sa facem manevre din astea. Asa ca la ultimul control dr mi-a zis ca e prea lipit si ca daca nu se dezlipeste o sa o taiem ![]()
Evident cu anestezie. Va mai anunt ce si cum dupa controlul de un an.
Carutz supermarket: noi il punem cu totul pe Robert in el si apoi trantim cumparaturile in capul lui. Evident ca e incantat 
Pe toate le studiaza. Sta in picioare si chiuie de bucurie, se tine de margini si .......... LINGE porcaria de carutz de imi vine sa 

Mda ... eu nu i-am pus caciula in magazin dar e drept ca evit raionul de lactate - mie mi se zbarleste pleata pe mine de frig acolo ... asa ca evit. In rest, geaca jos si cam atat. Il imbracam daca e cazul afara din magazin.
Gata, fug, azi cica vreau sa fiu productiva la munci ... ca e criza 
si nu vreau sa raman jobless ![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

. si-a dat drumul la manute, eu o tineam foaaarte slab de bretelutele de la sarafan. adica se sustinea singurica pe picioruse si mergea. doar cand simteam ca da sa pice o tineam mai tare. apoi i-am pus ham-ul, si a mers fara probleme, il lasam slab, tineam de el doar cand simteam ca oboseste
toata coala era cu rosu, la sange, chestii mai mari sau mai mici decat normal.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena