Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7
Raspunsuri - Pagina 6
jolie27 spune:
Multumesc mult. Inca o intrebare: trebuie sa fiu neaparat in forumuri sau pot sa fiu oriunde in cadrul site-ului.
abramburika spune:
Eu stau mai mult pe subiecte active ... si mai am si optiunea de reincarcare automata dupa 5 min. E posibil si de asta sa nu-l fi vazut? Daca ziceti ca dand refresh sau schimband pagina dispare ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
desprecopii spune:
trifoiul apare deocamadata numai pe forum
deocamdata nu face nici un sunet insa ar fi o idee - poate asa e mai bine inteles :)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
andacos spune:
Abramburico trimite tu pe pm raspunsul ca pe mine m-a vizitat des trifoiasul(nu ai cum sa-l scapi itzi spun sigur)si facem jumi/juma!
Dana
abramburika spune:
mirela - pai si subiecte active nu e tot forum? Sau trebuie pagina cu toate forumurile?
dana - nu stiu raspunsul .. intreb si eu asa, sa nu mor proasta . Poate o idee o aveam eu, da' de cand cu indiciul cu cafeaua, chiar is in ceata. Uite, mariaa27, ardeiash sustin ca stiu raspunsul , pune-te de acord cu ele ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
andacos spune:
Ma rog,oferta mea ramine valabila!
Suport kontogebühr pentru transferarea banilor!
Dana
rhoneea spune:
Andacos iti spun eu raspunsul vrei?Facem 50/50?
Da io vreau western union
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Ma rog,oferta mea ramine valabila! Suport kontogebühr pentru transferarea banilor! Dana |