Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7
Raspunsuri - Pagina 7
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika mirela - pai si subiecte active nu e tot forum? Sau trebuie pagina cu toate forumurile? dana - nu stiu raspunsul .. intreb si eu asa, sa nu mor proasta . Poate o idee o aveam eu, da' de cand cu indiciul cu cafeaua, chiar is in ceata. Uite, mariaa27, ardeiash sustin ca stiu raspunsul , pune-te de acord cu ele ... _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Oriunde la orice subforum sau la optiunea raspunde la subiect apare
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
abramburika spune:
Multumesc pt. raspuns!
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
rhoneea spune:
Andacos,numai e valabila oferta
Daca raspunsul imi iese castigator,donez o parte din ei la umanitare
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
mariussimiuc spune:
Am prins si eu trifoiul de-o codita in seara asta. Si dupa ce am dat "raspunde" mi-a aparut uratul ala de mesaj precum ca nu s-a intregistrat,pentru ca nu aveam nimic completat.Ma rog,ceva de genul.
Ciudat e ca nu apar in lista cu ultimii 20 selectati pt raspuns. Asta se cheama teapa,adica?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
karligutza spune:
miha si eu am patit EXACT EXACT acelasi lucru candva... deci teapaaa!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
si eu cred ca stiu raspunsul.. asta na, asa ca sa incit spiritele pe aici .... numa' ca nu ma mai alege trifoiasul ala... ghinionul meu! asta e.... dupa ce se incheie concursul daca nu e fix raspunsul la care m-am gandit eu o sa il scriu si eu pe-al meu ca sa nu ziceti ca v-am pacalit; insa daca e ceea la ce ma gandesc eu o sa ziceti ca "da, dupa razboi, multi viteji se-arata" ... cum as da-o tot nu-i bine pt.mine... asa ca, va rog, trimiteti domnu' "PC" trifoiasul mai des si la usa mea! ca de dependenta de forum sufar de mult timp, asa ca nu se pune problema ca nu as fi traficanta pe aici
karligutza
sunt mamica Adelutei
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza miha si eu am patit EXACT EXACT acelasi lucru candva... deci teapaaa! |
Si daca raspunsul meu era bun? Na dilema!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mary_710 spune:
In urma cu cateva minute trifoiul a ajuns si pe pagina mea,desi ma luat prin surprindere am dat si eu un raspuns ,dupa care imi apare acel mesaj care ziceti ca va aparut si voua .Oare de ce?Trebuia macar sa-mi spuna ca raspunsul nu e bun.Ce sa faci se pare ca norocul ne ocoleste.