FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 9

ala77 spune:
Pisix, nici eu nu stiu de ce te stresezi? Cand mergi la eco? Eu iti tin pumnii cat se poate de stransi!

goss76 spune:
Goggy,
in primul rand imi pare rau ca nu am vazut mesajele tale private dar eu nu prea ma loghez si de aceea nu am putut sa vad ca am mesaje.
Nu am inteles de la inceput ca doresti sa faci in Israel. Bineinteles ca asta este cea mai buna alegere pentru ca altfel monitorizarea stimularii revine in sarcina doctorilor de aici , profesorul venind in Romania doar o saptamana pe luna. Bineinteles ca toate datele ii sunt transmise dar tot Fiv in grup se numeste si nu individual. In Israel ai parte de ecografii la 2 zile realizate chiar de el si toate decizile sunt luate la timp iar daca te stimulezi mai repede cum am facut eu se poate grabi punctia. In ceea ce priveste clinicile din Bucuresti, clinica Fortis este clinica unde se fac consultatii si ecografii iar Genesys este clinica unde se fac punctii, histeroscopii, laparoscopii, si transferurile de embrioni. Ambele apartin Dr. Tutunaru care colaboreaza acum si cu Dr. Feldberg. Noi facem ecografii o data pe luna la Fortis cand vine in tara prof. Feldberg dar am vazut si Genesys si sincer nu cred ca in Bucuresti mai exista ceva asemanator. Au PGD si IMSI !
Dar nu exista loc mai frumos de facut copii decat Israel si mai precis orasul de la malul marii Mediterane, Herzliya .
Banii pe care i-am dat noi in Israel au fost:
IVF si ICSI 4500 dolari
TESA 2500 dolari( asta probabil ca voi nu faceti)
extra analize 1000 dolari
aproximativ medicamente 1000 dolari( noi am luat tot de acolo )
cazarea poate fi la hotel Sharon la 2 min de clinica, pe jos 165 dolari zi camera dubla
Si inca ceva tratamentul tau este asemanator cu al meu dar in loc de dexametazona poti sa iei medrol ca e si in Romania si o sa-l iei cam pana la capat daca se lipeste bebelusul iar in loc de utrogestan eu am avut endometrin tot progesteron ovule dar mult mai bun si se gaseste doar in Israel( se ia pana in sapt 14 de sarcina)
Si foarte important este sa vizitezi Mormantul lui Isus si Zidul plangerii si sa faci baie in "holy water"- Marea Mediterana.
Asa ca bafta multa si iti raspund la orice intrebari.
Pupici ,
Heleny 16+
Sarcina ICSI + TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 ianuarie 2009,
Data nastere septembrie 2009

elenada spune:
Hristos a inviat!
Fireyes imi pare rau ca nu ai reusit. Te imbratisez.
Liam, Pisix din pacate atunci cand ramanem gravidutele grijile si temerile cresc si mai mult. Nu va lasati prada disperarii si problemelor ca nu va face bine nici voua si nici bebelusilor. Fiti optimiste si aveti incredere in comorile din burtica voastra. Credeti in luptatorii vostri. Capul sus dragutelor si bucurativa de sarcina voastra. Din pacate stiu cum e sa a probleme dar trebuie sa fim tari. Pupici la burtici.
Loanna tinem pumnii.
Goss am modificat listuta.
Multa bafta tuturor
elena +25
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Looana spune:
Fetelor e Negativ la mine,i-mi pare rau numai pt ca m-am ingrasat 4 kg,asa ca sunt de azi la dieta.
Aseara am chiar deschis o sticla de Champanie ca de mult nu am mai ciocnit un pahar impreuna cu sotul,asa ca viata merge inainte.Atit optimmis nu am avut niciodata ,ma mir si eu deunde iese atit de mult...poate si din cauza ca am un catelus dulce
Sotul zice ca sa mai incerc incaodata cit de curind,inca nu m-am decis daca mai am chef si nervi de tot dute-vino de la medic ....ma voi gindi acuma sunt prinsa cu afacerea mea personala.....am alte pe cap deocamdata.
Eu am sa va urmaresc din cind in cind si am sa va mai scriu cite ceva despre mine,nu va uit pt ca i-mi sunteti cu toate foarte drage
La fetele gravide le doresc sarcina fara probleme iar la cele care sunt in tratamente mult succes cu reusite in final.
Looana

hepilica spune:
Looana, imi pare rau de aceasta veste...
E bine insa ca esti optimista si ca vei merge inainte.
Fireyes, ...ufff draga mea cat de rau imi pare.
Beatriz, prin cate ai trecut... Hai ca va fi bine pana la urma. Mi-ar placea sa cred ca nu ti-ai pierdut optimismul cu care te-am cunoscut. Se va intampla marea minune. Vei vedea. Trebuie sa crezi in DD.
h. 18+
multumesc lui DD

Looana spune:
Am citit si eu ce spunea goss76 ai am gasit un webseite despre
http://www.ferringfertility.com/home.asp
Eu am facut tratament cu Bravelle si Menogon,am raspuns foarte bine la el ,ma gindeam ca poate sunt fete interesante de aceste medicamente....pe mine ma tentat ENDOMETRIN cred si eu ca e mai bun decit Utrogest-ul....
Looana

elenada spune:
Looana imi pare tare rau. E bine totusi ca esti optimista. Mult noroc!
elena +25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

goggy spune:
Heleny de curiozitate, cum ai gasit tu pretul de 165 dolari pe noapte, ca eu sub 266 nu gasesc, am intrat pe site-ul lor. Indiferent de luna, vad ca e acelasi pret.
Din ce am inteles de la Prof, vrea sa ne faca si ICSI, ar fi prima data. De TESA intr-adevar nu e cazul. Vad ca ai trecut si extra analize 1000 de dolari, aici ce intra? Monitorizarile si dozarile hormonale care se fac pe perioada stimularii?
Avionul am vazut ca e in jur de 200 de euro de persoana.
Avand in vedere ca avem tratamente asemanatoare si ca as vrea sa stau si eu acolo pe perioada stimularii ( daca gasesc cazarea cu 165 ), cam cat v-a costat pe voi cu totul si cu totul de aur? Mai putin TESA.
pup

oanademunck spune:
Looana fii tare si gaseste-ti puterea sa o iei de la capat
Eu tocmai ce-mi revenisem cat de cat din depresie cand ieri ce vad, vecina mea care e de un an cu prietenul ei se plimba prin gardina cu o burtica sa tot fi avand 5 luni.............asa ca iar m-a apucat si nu intzeleg cum naiba reuseste la unii natural eu nu poci pentru ca sa pricep

claudia79 spune:
Oana vine si randu nostru, nu te mai gandi la altii. uite si mie imi era greu sa ma imaginez gravida dar trebuie sa cauti mama din tine, nu sa o indepartezi cu ganduri negative. eu care tot asa nu imi imaginam cum altii raman si nici in subconstient nu ma gandeam la mine ca mama am visat azinoapte ca am un test pozitiv. nu va pot spune cat de bucuroasa m-am trezit ce dulce a fost clipa aia, ca toate grijile si problemele mele s-au rispit si acuma chiar simt ca se poate. as vrea sa nu uit niciodata sentimentul asta.
incearca sa faci asta zilnic fa un exercitiu si ai sa vezi ca te simti mult mai bine.