FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Azi la serviciu se vorbea cu pasiune despre mijloace de contraceptie de la spirala la nu's ce pansamante, mai frate sunt unele care raman cu tot cu mijloace contraceptive, eu stateam intr-un coltz si nu credeam ce-mi aud urechile si ce colege reproductive am; nu stiu voi da mie cand aud ca se pot face copiii si prin metoda naturala imi da cu zecimale..adica scuze da cum poti face un copil pe bancheta din spate a unei masini, in camera de hotel, in noaptea nuntii, in cort, in pat, intre delegatii, la 12 ani, la 80 de ani...ca io am nevoie de-o echipa intraga si un laborator de-un etaj ca sa-i fertilizeze si tot nu se prinde....poate ca trebuia sa incerc totusi in masina si m-am prins prea tarziu..

Claudiama bucur ca esti optimista astept sa devin si eu....frumos visul tau ai sa vezi ca va deveni cat de curand realitate!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Goggy,
165 dolari/noapte/camera dubla cu mic dejun am platit noi in ianuarie. Acum e posibil ca preturile sa fie mai mari pentru ca e sezon de plaja sau se poate clinica sa fi negociat preturi speciale pentru pacientii lor. Noi am facut rezervarea la hotel prin clinica si tot de acolo am obtinut preturile . Exista o persona acolo Arlette Calderon care iti poate exact care sunt preturile( avion, hotel, proceduri FIV) si nu trebuie decat sa-i scrii pe adresa de mail inter@hmc-ims.com si iti va raspunde. Deasemeni adresa situ-ului clinicii este http://www.hmc-ims.com/36/ . Noi am chetuit fara TESA vreo 11000 dolari si am stat 21 zile. Dar se poate face economie daca stii unde sa mananci, iti iei tot ce trebuie de acasa si schimbi bani in moneda locala.
Analize extra inseamna monitorizarea stimularii ( ecografii si teste de sange) Ce a fost foarte confortabil era faptul ca nu trebuia sa mai platesc si serviciile asistentelor ca sa-mi faca injectiie si ca puteam sa le fac gratuit la orice departament al clinicii si la orice ora.
Pupici ,

Heleny 16+
Sarcina ICSI + TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 ianuarie 2009,
Data nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Goggy, incearca pentru hotel sa rezervi ceva pe yeego.com. Sunt rate bune, tot pe asta am facut si eu booking cand am plecat in Budapesta. Daca faci din timp, preturile sunt f bune.

Oana, si la mine la serviciu aceeasi discutie azi:)) m-a intrebat o colega ce-ar putea folosi, ce e mai eficient:)) I-am zis ca`pe mine cel mai bine m-a ajutat o trompa infundata si una lipsa:)

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

oanademunck,claudia79 trebuie sa fim optimiste,alfte nimica nu se poate.Eu sunt foarte bine si cred ca asta doatorita faptului ca nu eram gravida si nu are dupa ce sa-mi para rau.Stii ce rau este si iti vine sa spargi tot ce ai in cale cind este gravida si iti spune med.ca sarcina sa oprit din evolutie,asta e nasol ...cred ca ne find gravida dupa aceste esec de fiv din acest modiv nu i-mi pare rau ca nu sa prins.Decit sa se fie prins si sa am o veste din asta mai bine lipsa....stiu ce inseamna se te trezesti dimineata si sa zici oare sunt gravida sau am visa...dupa care sa zici ,,Da sunt de adevaratelea gravida si nu e un vis,, si la scurt timp la urmatorul control sa ai o veste ca sarcina nu decurs normal si ca trebuie sa faci avort. Eu am ramas natural si am trait-o pe propia piele ca multe fete de aici ,e foarte dureros dupa ce ai pierd o sarcina ceea ce te facea sa te bucuri cind te trezeai de fiecare data dimineata .
Azi ma intrebat cum doammne iarta-ma Doamna Iliescu la 67 de ani dubli fata de virsta noastra a reusit faca sa faca atitea tratamente,ce noi nu putem asa ca sus capul si nu ne lasam ....trebuie sa putem daca dinsa a reusit,noi de ce nu!?

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

stiu ca o sa mi se urce multe in cap dar eu daca m-ar intreba Dumnezeu ce prefer intre sa fierd o sarcina la fiv si sa nu reusesc la fiv as prefera sa raman chiar daca ar fi sa pierd-normal ca cel mai bine ar fi sa duc la termen!!!!!. Pentru mine este foarte dureros de 10 ani sa nu raman deloc, deloc si sa stiu ca din cauza trompelor defecte si in plus poate alte cauze inca necunoscute poate nu am sa raman niciodata. Am un fiv nereusit, si este asa de groaznic sa ai o poza si informatia ca uterul tau nu a fost primitor. stiu ca este crunt sa faci un chiuretaj dar m-as simti mai aproape totusi de visul meu , nu stiu, as simti ca functioneaza si la mine ceva.
looana, esti un caz fericit. statistic este demostrat ca cele care au ramas o data raman si a doua oara...asa ca..succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Elenada,
multumesc pentru modificari.
Pupici ,

Heleny 16+
Sarcina ICSI + TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 ianuarie 2009,
Data nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Oana cunosc si eu (tot din auzite, fireste) sindromul" aoleo, ce sa fac sa nu raman..." la fel mi se umple sufletul de "bucurie" si da, cunosc si eu cazuri din alea "nefericite" cu: am uitat o pastila, asa ca am folosit prezervativ si na, ca s-a rupt si uite-ma cu burta la gura iar noi ne scremem sa obtinem un biet embrionas cu tz proceduri medicale si injectii si tot nada, ca mi se si strepezesc dintii de draci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor haideti ca mi-am amintit zambind de anii cand eu cu barbata-miu ne feream de mama naibii si luam anticonceptionale si apoi cand le-am oprit ce stresata eram mereu, ba chiar am luat si pastila de dupa de cateva ori

He-he, acum mi se pare funny zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

fetelor, am mai dat o raita pe forum,desi n-am timp mai deloc, dar am mers azi la al 3lea dr, pt o a 3a opinie si am venit acasa, m-am certat cu mama pe net, cu toate sfaturile ei, am plans iar de moarte, ca n-o sa am niciodata copilul meu.. am intarziat la rendez-vous (din motive obiective) si cred ca si de-aia m-a primit fff rece o dama, doctorita... nu stiu, ma frate, ca stiu ca am situatie de cacao, dar un pic de empatie oricine are nevoie... domne, nici un zambet, nici o vorba de alinare, de piatra, nici nu mi-a dat mana cand am intrat/iesit, asta oricine face cand il intalnesti... ma rog, e si cu 'tonul face muzica', indiferent de situatie! ca o veste proasta, spusa de o maniera mai umana, o inghiti altfel.. enfin, deci, nu mi-a propus nici un alt trat de stimulare, a fost de acord cu dr meu, si mi-a zis de donatie; eu ma gandisem la o verisoara din Ro, dar nu-i fezabil, ca tb sa stea perioada lunga la mine, ceea ce nu-i posibil.. pe toata per stimularii, acte, psiholog, bla , bla... de cacao, nu-i fezabil; deci nici macar asta nu am... mi-a zis ca intr-un an sa ma hotarasc pt don, ca incepe sa fie tarziu si pt asta...
deci, am amanat la clinica mea pt iunie, si mai fac ultima stimulare (care sunt sigura, de altfel, ca nu va reusi) intr-o alta clinica; apoi continui cateva cicluri (ca m-au lasat nervii si de altfel, n-are sens, probabilitatea e exxxxtrem de mica cu ovulele mele) unde am facut pana acum... voilą, si am primit azi pozele de la nasterea fetitei unei prietene...iar plans de moarte...

pot sa spun, ca in toata durerea si plansul meu, m-a umflat rasul citind mesajele Oanei si Ralucai!! Domne, aveti un umor, de ma tavalesc pe jos, cat sunt eu de batrana si de suparata!

mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Heleny cred ca ai dreptate, s-ar putea sa fi negociat ei preturi speciale, pt ca am verificat pe site-ul hotelului si sunt aceleasi preturi (266) si in ianuarie. O sa iau legatura cu Arlette. Am ceva timp la dispozitie sa o stresez .
Mda, 11000 cam depaseste bugetul pe care l-am calculat dar e foarte adevarat ca ati stat 21 de zile. dar de ce asa mult? Eu ma gandeam la vreo 12. Profu' a zis din start ca vrea sa-mi faca transferul la 3 zile (deci mai scad 2 zile fata de blasto ).
Oricum, gasesc eu o solutie.
By the way, pana cand tine sezonul de plaja? Macar sa impusc 2 iepuri... O fi ea holy water, da' tre' sa fie si caldut afara.

Raluca multam pt site. Ma bag si pe acolo sa vad ce gasesc.
Am mai facut azi o tona de analize ca deh, m-am apucat sa citesc cartea si ma caut de toti anticorpii.

Mergi la inceput