FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 11
oanademunck spune:
Nicole
draga de tine! Nu gasesc cele mai potrivite cuvinte pentru a te imbarbata .....si nici nu-ti zic sa nu mai plangi pt ca cel mai bine e sa te exteriorizezi si racoresti oleaca....nimeni nu stie ce ne asteapta in viitor, poate iese acum la stimularea asta, poate te gandsti mai bine la donator anonim, poate mai gasesti un donator , poate aduci verisoara sau nepoata sa stea la tine o luna cat face procedura, vei lua decizia cea mai buna acum este socul si disperarea mare. Eu astept sa-mi trimita jette acasa o copie a dosarului pe 19 mai am Leuven, pe 28 aprilie ma duc sa ma vada un endocrinolog tot in jette poate-mi da o injectie sau o pastila si scap de cosmarul ovulelor de proasta calitate(iar visez prostii, stiu....)Si am zis ca ma mai duc si-n america sa-mi iau DHEA ca-n Europa e interzis da la americani merge)
Pisix si io la fel am luat anticonceptionale vrun an si cu toate astea in fiecare luna aveam simptome evidente de sarcina dupa cum ma ducea pe mine capul personal, de vreo doua ori mi-am facut si beta![]()
Eu am o colega la job care are un baietzel dupa un fiv. luna trecuta a facut al treilea fiv rezultat cu 35 de ovocite si 3 embrioni , 2 transplantati si e gravidutz iara!!!!!Nu-i venea sa creada abia ce aflase!Zuuuuper
Elenada si Moni am vazut ca ati ales nume pentru puiutzi, ce frumoase sut, mai aveti 2 luni si ceva, bafta fetelor!!
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 stiu ca o sa mi se urce multe in cap dar eu daca m-ar intreba Dumnezeu ce prefer intre sa fierd o sarcina la fiv si sa nu reusesc la fiv as prefera sa raman chiar daca ar fi sa pierd-normal ca cel mai bine ar fi sa duc la termen!!!!!. |
Eu nu iti sar in cap....iti spun doar sa nu gandesti asa pentru ca faci o mare greseala....este o durere cumplita, se rupe ceva din tine iar sufletul este tandari. Sa iti vezi copiii cum se lupta sa traiasca, cum iti fac cu manuta, cum isi sug degetelul si apoi sa ii vezi morti langa tine este cumplit.....nu se compara cu durerea unui esec. As fi preferat sa nu vad in veci testul ala pozitiv decat sa trec de doua ori prin durerea asta...
claudia79 spune:
Nu vreau sa va supar pe cele care ati trecut prin asta, voiam doar sa spun ca nu stiu cat mai pot spera fara nici o certitudine si toate lucrurile din viata mea au de suferit din cauza faptului ca ma simt mai putin femeie. si serviciul, relatia cu sotul meu, cu toate fetele din jur care au copii...daca as vedea macar cu ajutorul unui simplu test ca corpul meu lupta sa ma ajute sa ies din starea asta...e ca un cerc vicios. este singurul motiv pt care as accepta o pierdere de sarcina. Nu este egoism si nici crima faptul ca gandesc asa, este pur si simplu disperare.
goss76 spune:
Goggy,
cu siguranta ca vei putea sa faci economii mai ales ca iti voi spune eu unde sa mancati si pe ce se nu dati banii degeaba. Noi am fost pentru prima oara si pe noi nu ne-a invatat nimeni asa ca am cam cheltuit aiurea dar asta e. Cat despre timp noi am calculat cat ne-ar fi luat sa stam sa facem si al doilea transfer plus inca 3-4 zile sa nu stresam embrionii si de aceea au iesit 21 zile ( am luat inca de la inceput si biletul de intoarcere si nu l-am mai schimbat chiar daca am stat vreo 5-6 zile in plus degeaba).
Iar sezonul de plaja este foarte lung la ei ( gandeste-te ca noi am facut plaja si baie in Ianuarie cand la noi ningea), asa ca nu-ti fa probleme o sa ai o vacanta la mare super tare.
Pupici,
Heleny
16+

Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Data nastere Septembrie 2009
fireyes spune:
Nicole, e f greu si n-avem cum sa nu te intelegem. Procedeaza cum crezi tu ca e mai bine, dar in primul rand gandeste-te la tine, nu lasa suferinta sa se adune si sa te coboare si mai mult.
Oana, ce te face pe tine sa vrei sa iei DHEA? ti-au facut analiza hormonului si nu e in limite? Cam cand estimezi ca o sa incepi FIV-ul urmator?
Catalina
poate cand ai un pic de timp, imi dai si mie niste date pe PM despre clinica grecilor care se va deschide in Bucuresti, ca sa incep sa-mi fac un plan de bataie mai detaliat pt viitor.
Claudia, eu cred ca suntem de-o varsta (cred ca '79 nu a fost un an prea bun pt femei, din ce mai aud in dr si in stg). si desi nu am ramas niciodata insarcinata (si frustrarea e pana la cer), inclin sa-i dau dreptate Catalinei, asa o tragedie mi se pare ca nu ar trebui sa ii fie sortita nici unei femei...
catalina2307 spune:
claudia - draga mea....faptul ca nu poti ramane usor insarcinata nu te face mai putin femeie.Nu stiu cati ani ai tu si de ce esti asa cuprinsa de disperare. In primul rand trebuie sa te linistesti. Viata este frumoasa cu sau fara copii si trebuie sa ne bucuram de ea. Lasa gandurile urate, comparatiile, lasa-ti sufletul sa se linisteasca. Bucura-te de sotul tau, bucura-te de fiecare zi frumoasa, bucura-te ca sunteti sanatosi.Bucura-te de tine si iubeste-te. Crede-ma pe cuvant....niciodata o femeie care a pierdut o sarcina nu va accepta pierderea. O va bantui dorul si durerea, o va scoate din minti faptul ca nu are un loc unde sa isi planga puii, o sa se gandeasca toata viata ca poate ar fi trebuit sa faca unele lucruri altfel. Este o durere cumplita care nu are ce cauta nici macar in mintea ta.
Nu sunt io marea sfatoasa si nu stiu daca te ajuta cuvintele mele dar te rog , incearca sa vezi lucrurile cu alti ochi. Este o lupta anevoioasa si de lunga durata iar pentru asta ai nevoie de timp, calm si nervi puternici. Daca medicul meu ar citi postarile tale nici nu ar sta la discutii cu tine despre un alt FIV. Tin minte ca la al doilea FIV m-a palit plansu in cabinet si a fost la un pas de a ma trimite acasa. Este extrem de important sa fii relaxata. Haide , incearca sa fii pozitiva. 
LucaLuca spune:
Claudia, Catalina are, din pacate, dreptate. Eu inteleg ce vrei tu sa spui, o sarcina fie si oprita din evolutie este in principiu un aspect pozitiv in sensul ca da sperante pentru o viitoare sarcina care sa mearga bine pana la capat. Dar asta in teorie. Nu, nu vrei sa stii ce inseamna in practica.
Edit: Voiam sa va spun ca, in urma vizitei ei la o clinica din Austria, Beatriz a scris un articol de informare despre o noua tehnica de reproducere asistata, mai ieftina decat fiv-ul - fetilizarea in vivo, microincubator in corpul viitoarei mame: http://.proceduri/proceduri-si-tehnici-noi/fertilizarea-in-vivo/
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
pisix spune:
Vai ce am ajuns sa dezbatem ...
Dar da, si eu sunt de acord cu claudia ... desi simt ca mi s-ar rupe sufletul sa patesc asa ceva (doamne fereste) stiu ca mi-ar fi altfel sa incerc iar ...
Adica stiu ca ceva nu e iremediabil RAU la mine (sau la sotul meu) si ca ...se poate. Si asa sunt dispusa sa incerc iar si iar pana iese.
Oricum e horror sa treci printr-o asemenea experienta, asta-i clar
fireyes spune:
F interesant articolul, Beatriz, Luca... mai putem afla detalii, inclusiv unde in Europa se practica (inteleg ca in austria sigur, dar unde anume?)