FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 8

Beatriz spune:
Luca - in ianuarie aveam FSH 6,4 si LH 6,1.
vrei sa spui ca sunt si eu tinerica dpv hormonal?!
numai de ar fi ramas asa hormonii mei, sper ca SEU nu a schimbat echilibrul endocrin; fiziologia trompelor a schimbat-o sigur, si acum am dureri usoare in zona respectiva, zilnic

LucaLuca spune:
Woa! Pai da, foarte tinerica. Ma complecsezi, fatuco!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

pisix spune:
fire - m-am strofocat la maxim sa fac rost de net si cand colo ...of ...imi pare asa de rau ... Speram din toata inimia
li_am - mi-e si greu sa-mi gasesc cuvintele ...zilele astea nu au fost prea bune la subiectul asta
ala - nici la mine nu e tocmai ok, dar imi doresc sa raman optimista si sa sper si sa reusesc sa cred ca va fi bine. ..
Fetelor, va doresc tuturor sarbatori fericite si pline de sperante !

Looana spune:
Sarbatori Fericite, Lumina sfanta din aceasta noapte sa ne lumineze sufletele.Sa va bucurati de frumusetea Sfintelor Paste, iar zilele ce vor veni SA VA ADUCA MULTE IMPLINIRI IN VIATA VOASTRA,ZILE BINECUVANTATE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI,pace sufleteasca si recunostinta pentru tot ceea ce avem fiecare. Paste fericit !
Looana

goggy spune:
Luca, ai dreptate cu ovocitele, raspund foarte bine la tratament. Nici de varsta nu ma vait, am 31 de ani si al meu sot la fel.
Hormonii am vazut ca sunt in limite normale, numai ca dupa histero mi s-a spus ca polipul care mi-a fost rezecat a aparut, cu siguranta, datorita unor dereglari hormonale, asa ca am banuit ca e ceva acolo ce imi scapa.
Am sa incerc sa iau legatura cu Kora, multumesc pt sfat.
Sarbatori fericite, dragelor. Hristos a inviat!

goggy spune:
Am venit sa raportez noutatile.
Am avut azi consultatie cu Prof Dov Feldberg, care e un tip super dragut. Dupa o lunga serie de intrebari si dupa consult a ajuns la concluzia ca nu e nimic ce i se pare in neregula. Mi-a spus ca trebuie sa repet histeroscopia sa vedem daca totul e ok acolo unde a fost polipul.
Daca totul e in regula cu uterul, pot incepe oricand.
Tratamentul e Gonal F 150 UI + 75 UI Luveris.
Cand foliculul dominant atinge 13mm adaug Cetrotide.
Ovitrelle inainte de punctie, dexametazona inca din Z1, Utrogestan 5 pe zi dupa punctie + aspirina + Clexane, Estrofen dupa ET.
Si zicea ca s-ar putea sa facem ICSI, chiar daca pana acum nu a fost nevoie. Pentru mai multi embrioni probabil.
Acum trebuie doar sa avem toti banii si incepem. Prin august-sept, cred. Cand ma gandesc ca e abia aprilie imi vine sa urlu...
M-as apuca de azi...
va pup

Looana spune:
Fetelor maine merg sa-mi fac test-ul beta-hcg,sa vedem vine iepurasul cu o valoare buna sau nu.Egal ce e ,,daca e sa fie e bine venit daca nu asta e nu e sa fie,, oricum la mine e primul si ultimul fiv,nu mai am chef si nici rabdare sa mai incerc,cum o vrea dumnezeu pina la urma.
Eu sintome nu am decit ca ma durut capul 2 zile ,si in rest am o balonare ,in rest odata de doua ori pe zi scurte intepaturi de 3-4 secunde.
Looana

pisix spune:
Looana - te asteptam cu un iepuras cu doua liniute
goggy - si eu cand am fost la Feldberg mi-a dat mult optimism si speranta. In plus, na avem deja exemplu de cazuri dificile "rezolvate" de el ...
Si schema de sustinere pare interesanta ...
Hai ca mi-am dat seama ca nu mai stiu nimic de GOSS/ HELENY ...Esti pe receptie ?

goss76 spune:
Hristos a inviat!
Buna Fetelor,
Pisix, sunt pe receptie pentru ca ne-am intors de la tara unde am facut Pastele. Voiam sa-ti spun ca nu trebuie sa fii stresata pentru ca esti doar in sapt. 6 si eu de ex am facut prima ecografie cand am ajuns in sapt. 8. Asta pentru ca l-am asteptat pe doctor sa vina din Israel sa vada el primul ce se intampla pe acolo. Tu ai inceput foarte devreme cu testele poate nu trebuia. Ai avut in ziua 11-12 de la transfer un Beta foarte bun peste 150 si asta inseamna ca embrionul este foarte bine prins. Nu stiu exact de ce esti tu stresata pentru ca beta nu creste cu ai vrea tu sau pentru ca poate a scazut putin dar de ex se poate intampla ca sa se fi prins putin inca un embrion si apoi sa-l fi pierdut. Oricum eu cred ca ce-l putin un embrion este perfect si o sa-l vezi la eco cu siguranta. Eu tin pumnii stransi in continuare. Eu sunt bine pentru ca vineri am avut ultima eco de sapt.16 si bebelusii dadeau din manute si piciorute si am avut si surpriza sa vad ca s-au ridicat la nivelul buricului. Chiar nu intelegeam in ultima vreme de ce nu-i mai simteam in partea de jos dar se pare ca au inceput migratia .
Goggy, esti pe maini foarte bune si iti doresc succes. Intradevar Dr. Feldberg este extraordinar si ii pasa de ce se intampla cu pacientii lui chiar dupa un test pozitiv. Eu sper sa nasc cu el la clinica Unirea. Daca ai vreo intrebare cu privire la tratament sau evolutia in timpul stimularii o sa iti raspund cu placere. Nu uita sa adaugi tratamentului acid folic( eu am adaugat si elevit o pastila/zi, magnaziu o pastila/zi de la mine putere)Sa ne povestesti despre clinica Genesys unde cred ca o sa faci punctia si transferul. Cand am facut eu nu era chiar gata si de aceea eu am plecat in Israel dar acum am inteles ca e top de top.
Looanate asteptam cu vesti bune.
Elenada indraznesc sa te rog si eu sa ma scoti de la reusite in Austria ca eu am facut ICSI in Israel si nu e corect sa stau la reusite in Austria.
Pupici ,
Heleny 16+
Sarcina ICSI + TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 ianuarie 2009,
Data nastere septembrie 2009

goggy spune:
Heleny, nici macar nu stiam de existenta acestei clinici, Genesys adica. Eu de la bun inceput m-am gandit la Israel. Acum iti cer parerea : vreau ca el sa se ocupe de mine pe tot parcursul procedurii, nu sa vina si sa plece iar in rest sa raman pe mana altui dr. Ce crezi? Genesys sau Israel?
Evident ca in Romania as scuti o groaza de bani si ar fi mult mai comod dar asta ma intereseaza cel mai putin in momentul asta.
Iti multumesc pentru ajutor. O sa te tot intreb, ce sa fac, doar tu esti de vina ca am ajuns pe mana lu' Feldberg.
Nu-ti face griji legat de ac folic, am deja o luna de cand iau si voi continua. Ma gandeam sa bag si niste omega 3.
Pisix chiar speram sa zici si tu ceva. Din discutiile mai vechi de pe forum, mi-ai lasat impresia unei persoane atente la cele mai mici detalii ( pretentioasa, in sens pozitiv ) si chiar vroiam sa-ti stiu parerea. Ziceai la un moment dat ca ai cochetat cu ideea de a merge in Israel ( sau Sabyc? ).
Si mie mi se pare interesanta schema de sustinere, mai ales ca pana acum nu am avut decat Utrogestan.
Hai ca de data asta va fi bine... simt io...
Looana bafta multa!