FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 7
goggy spune:
Binaca m-ai facut curioasa. Din ce am citit pe net LH/FSH ar trebui sa fie cat mai aproape de 1. La mine e 0.94, nu stiu ce sa zic. Pare ok.
binaca spune:
Goggi ai dreptate, greseala mea. Mie mi s-a spus la primele hormonale ca ar fi super OK, si eu aveam acest raport de 1/2, si am luat-o de buna, ca deh, venea de la medic. Dar din ce am citit si eu acum ar tb sa fie 1/1. Acum ma pui pe mine pe cautat...
bombonique spune:
Dragele mele,
Sarbatori minunate si bebici super sanatosi, cuminti si cum va doriti voi!
Suntem bine, lui bb ii place acolo unde e.
Speram ca pe 20 sa-l vedem, dar am decis sa-l lasam natural.
Va pup cu drag pe toate si va astept la odisee!
Grabiti-va!
Bq 39+
li_am spune:
Sarbatori frumoase va doresc si sa aveti puterea sa va bucurati de nimicuri.
Fire, scrisesem prostii aici, bine ca am citit pe celalalt forum, nu am cuvinte, am scris de 5 ori si de 5 ori am sters, stiu ca nu exista nimic bun de spus... decat ca sunt alaturi de tine, imi pare nespus de rau, poate o sa gasesti puterea s-o iei de la capat, of, ce rost au toate vorbele astea goale...
Am vazut o gramada de vesti proaste si aici si pe celalalt forum, eu am hotarat sa raman departe o vreme, sa ma adun (incerc sa merg inainte dar istoria se repeta in cazul meu, sunt putin insarcinata din nou si sansele sunt mici si de data asta...). Sunt suparata. Nu stiu ce sa mai spun...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 8+
ala77 spune:
li am tu m-ai incurajat cand am fost la greu, dar din pacate la mine n-a fost sa fie...De ce esti deprimata? Vad ca sarcina ta are 8 saptamani, deci nu esti putin insarcinata, ci esti insarcinata in toata regula. Si sunt convinsa ca va fi bine. Eu te pup si-ti doresc numai bine!
fireyes spune:
Mama, Lili, ce emotii mi-ai dat... m-am gandit eu ca disparitia ta de pe forum nu e un semn bun si-mi pare nespus de rau ca trebuie sa treci, iarasi, prin momente atat de crancene! si la orice pot sa ajut, in orice fel, doar zi-mi!
Altfel, nu te gandi tu la prostii, ca eu ma ridic, doar ca momentan nu prea stiu incotro sa o iau... cat m-am straduit eu sa evit dr si clinicile din romania, tot aici se pare ca ma intorc, caci fiv pe cm natural nu pot sa fac in deplasare, in fiecare luna... in fine, o sa caut variante...
Blanche25 spune:
Li.am imi par nespus de rau ca treci iar prin asa chinuri....offff...tu fii linistita...nici nu stiu ce sfaturi sa iti dau..decat ca noi toate iti tinem pumnii si va dorim inca 7 luni in burtica muuuult mai linisitite.
Elenada vizionat burtica, ce frumos!!!!! Esti superba!
Goggy sunt f bune analizele tale, nu ai de ce te ingrijora
Beatriz spune:
Fireyes - foarte greu de gasit cuvinte de consolare in acest mare necaz; tot tu (alaturi de sotul tau) vei gasi resursele sa mergi mai departe. Eu iti doresc sa iti regasesti drumul si puterea, cat mai curand!
Li-am - sa duci cu bine sarcina pana la capat!
Bombonique - nastere usoara!
Fetelor - va doresc la toate Paste Fericit cu Invierea Sperantei!
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Dragelor, ma bag si eu in seama. Pe scurt: 5 IA + 2 Fiv-uri la activ ( ambele in Giulesti ), era cat pe ce sa facem si un ET cu congelati dar nu au supravietuit dezghetului ( 5 la numar ). Aparent probleme nu sunt, mai putin un polip descoperit recent la o histero ( am scapat de el ) si un endometru hipertrofic, ce o insemna asta. Acum tatonam terenul si strangem bani pt un Fiv afara, nu sunt hotarata 100% unde. Daca e sa optam pt Austria, ne-am hotarat la Wels ( avem programare pe 27 iulie ) dar a aparut si optiunea nr 2 in Israel, cu Prof Dov Feldberg la care ne-am programat pt consultatie sambata asta. Acu' sa vedem ce zice... In alta ordine de idei, azi am luat rezultatele de la analizele hormonale, care se prezinta asa: Z3 CM DHEA-S 130.5 ( interv ref 98.8-340 ) Estradiol 105.2 pmol/L ( 46-607 ) FSH 5.9 mUI/ml ( 3.5-12.5 ) LH 5.6 mUI/ml (2.4-12.6 ) Prolactina 488 ( 127-637 ) T3 1.5 nmol/L (1.3-3.1 ) T4 77.7 nmol/L ( 66-181 ) FT4 14.5 pmol/L ( 12-22 ) TSH 2.07 ( 0.27-4.2 ) Testosteron 1.05 nmol/L ( 0.22-2.9 ) Am facut si Anti-TPO care trebuie sa fie sub 34 UI/ml si la mine valoarea e 8, deci cred ca e ok. Asadar, ce parere aveti? Sunt ok? |
goggy, sunt bune hormonalele, vezi si tu ca sunt toate in intervalul de referinta. dar intrebarea mea, socata: cati ani ai?
eu stiu ca un FSH situat inte 6 si 7 e exceptional.
daca mie cu 7,1 mi-au zis ca am un fsh de doujdeani, tu, daca al tau incepe cu cinci, cati ani ai? tot cinci? :)) excelent, bravo.
pai rezerve ai. :)
ai grija insa cu endometrul ala hipertrofic, poate fi o explicatie a esecului de implantare, care inteleg ca e problema la tine - nu obtinerea ovocitelor, respectiv embrionilor. eu nu stiu mai mult, dar intreab-o pe korapop, ea a devenit din pacate experta in endometru ca posibila explicatie a esecului de implantare (si, din cate am citit la ea, endometrul se poate regla/trata). succes, tin pumnii!
Li-am, iti urez sa scapi de probleme! Sarcina usoara de acum inainte!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/