FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nu stiu exact la ce va referiti despre Orgalutran, eu l-am facut la primul Fiv il faceam dimineatza si seara faceam Puregon in ultimele 4 zile de stimulare. Tin mnte ca ma dureau putin injectiile alea si ca m-am bucurat ca am scapat de ele. din pacate la mine Orgalutran nu a dat nici un rezultat, am avut 10 ovocite de o calitate asa de extrasupercalifragilistica de n-a iesit nici un embrion
Da de ce ii ziceti medicament minune?
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, cam misca pe rand, dar azi a fost razboi sau iubire mare. Toata burta misca.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feetlor, nu inteleg ce aveti cu Orgalutranul??? Faza cu el e urmataorea: actioneaza ca un inhibitor pentru a nu se sparge foliculii inainte de termen, practic ii tine sub control. Se adminsitreaza cam din Z7 de stimulare (mie asa mi l-a dat la schema asta) sau duap ce foliculii au dmensiuni >13 mm sau cand estradiolul creste mai mult decat 300 in caz ca vi-l faceti pe perioada tratamentului. Eu l-a primul tratament la Viena cred ca mi l-au dat cam tarziu drept pt. care un folicul a disparut, adica s-a spart....Daca aveti schema scurta cu Gonal sau Putegon se admnistreaza Orgalutranul din Z7, deci practic el nu ii influenteaza nr. de foliculi sau cresterea lor ca ei deja sunt alesi si crescuti pana atunci. O alta alternativa tot pe schema scurta cu Puregon sau Gonal (si in extensie + Merional - Menopur) se poate da inhibare zilnica cu Diphereline, Decapeptyl sau Suprefact in doze de 0,3 - 0,5 ml/zi. In acest caz nu se mai da Orgalutran.
Mie, mi-au raspuns dr. ca se Gonal F e echivalent cu Puregon, deci nu va intrebati de ce la unele au dat dr. Puregon, la unele Gonal F, e dupa cum le suna lor sau cine stie....Eu le-am zis ca mai aveam ceva resturi pe la prietene - Cristal1995ma ai pe lista si au zis ca pot lua Gonal F in loc de Puregon. Puregon am luat doar o data, ot in combinatie cu Orgalutran....
Dcaa am gresit pe undeva va rog nu dati cu rosii, este doar u titlu informativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui binaca

Beatriz, ma sperii si pe mine. Eu maine ma duc sa incerc sa obtin niste explicatii / analize suplimentare dupa al 2lea FIV - facut in martie. Am facut histerosonosalpingografie cand am inceput cu tot balciul cu analizele, si doctora imi zicea "vai, ce frumos!", din ce vedea ea pe trompe era ok.

Adevarat nu am histeroscopia bifata, am insa de gand sa o fac si pe asta, plus imunologicele. Astept insa si parerile celor din Austria.

Fetelor, stiti cumva daca Eva Liebhart de la Wunschbaby Viena e OK cu engleza / franceza? Ca nemteasca nu s-a prins de mine, si am citit pe un post mai vechi ca ar fi asa s-asa... Ati avut intlnire cu ea mai recent? Ca medic cum vi se pare?

Doctorita Liebhart mi-a facut mie punctia. Vorbeste engleza dar nu stiu acum sa iti zic cat de bine o vorbeste dar noi ne-am inteles cu ea. E de treaba. Mai multe detalii nu iti pot da ca eram sedata pe parcursul punctiei. Am vorbit putin cu ea inainte de punctie si apoi ma felicitat dupa punctie.

Bafta multa

elena +24
Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

La mine azi e ziua a-13 de la punctie si am fost a gineocolog sa vad daca i-mi face test de singe,si nu i-mi face trebuie sa mai astept pina luni cind merg la cei de la clinica unde am facut si fiv.
Si ma-m cam decis in mintea mea sa ramin la ei si dupa ,au si ginoeocologie si ma tin mai bine sub control in cazul unei eventuale sarcine cu analize,doza de hormon e mai sub control la ei decit urmarita de gineocolog.
Am facut 2 teste de urina unul alaltaieri si unul ieri,ambele slab pozitive un pic stearsa culoarea rozie abia se vad dar se vede ,nu stiu in cit timp sa eliminat din corp Bravactid(echivalentu cu Predalon)
O alta intrebre voi deja va-ti apucat sa calcati rufe deja,eu as avea ceva de calcat si ma gindesc ca nu e atit de rau daca calc putin.
Legat de sex voi de cind ati avut unda libera de la medic?????

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Looana
FELICITARI !!!

eu zic ca esti graviduta in toata regula si deci meriti din plin cele mai sincere felicitari !!!
Te asteptam cu un beta corespunzator sa vedem cati bebei ai la purtator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

luck multumesc de felicitari dar nu sunt sigura pina luni cind voi face test de singe,sperante sunt dar stii cum e nu te poti bucura pina nu esti sigura.....
Merci pt.felicitari

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Loona, pregnylul se elimina din organism cate 1000 ui/zi. Eu liber la sex o sa am dupa nastere la nu stiu cat timp.
Astept si eu hcg-ul sa te felicit ca poate trebuie la dublu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns binaca spune:

Elenada - multumesc. Nu sunt nici eu doxa, ideea e sa ne intelegem pana la urma, ca initial aveam programare la Ana F. si stateam linistita, dar mi-au schimbat-o cu o zi mai tarziu. Hei am vrut sa-ti vad "Burtica ca 22 sapt" dar nu merge linkul. Multa sanatate si ai grija de aia micii.
Beatriz - multam, deci s-a vazut totusi ceva si HSG... ca eu intrasem in vrie dupa medic care sa-mi faca histero. Dar probabil o sa o fac oricum.
Marriam - multa bafta si o sa fie bine acum!
Goggi - din ce stiu eu raportul LH / FSH trebuie sa fie in jur de 1/2. Poate te lamuresc mai bine fetele.
Fireyes - multa bafta!!!
Looana - si eu cred ca se lasa cu bebe. Felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Binaca cred ca acum merge lincul cu pozele

elena +24
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput