FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns binaca spune:

Beatriz, ma sperii si pe mine. Eu maine ma duc sa incerc sa obtin niste explicatii / analize suplimentare dupa al 2lea FIV - facut in martie. Am facut histerosonosalpingografie cand am inceput cu tot balciul cu analizele, si doctora imi zicea "vai, ce frumos!", din ce vedea ea pe trompe era ok.

Adevarat nu am histeroscopia bifata, am insa de gand sa o fac si pe asta, plus imunologicele. Astept insa si parerile celor din Austria.

Fetelor, stiti cumva daca Eva Liebhart de la Wunschbaby Viena e OK cu engleza / franceza? Ca nemteasca nu s-a prins de mine, si am citit pe un post mai vechi ca ar fi asa s-asa... Ati avut intlnire cu ea mai recent? Ca medic cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Binaca – sincer eu Austria o vad ca pe o etapa initiala. Adica daca nu ai probleme super-speciale n-ai de ce sa sari direct la Belgia, unde preturile sunt mult mult mai mari.
Crystal – doamne ajuta orice solutie gasesti numai sa fie bine !
Beatriz – da, sper ca nu fac o confuzie dar parka stiu ca despre Oralgutan e vorba, stiu sigur ca oanademunk a scris despre desi stiu ca mai erau si alte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns binaca spune:

Pisix - eu am de gand sa fac tot ce mai tb. ca si analize inainte de FIV3. Din ce stiu tu erai cu azoo, adevarat la noi nu e aceeasi problema, dar faptul ca nu stiu ce e nu ma incalzeste si nu vreau sa ma ia austriecii de noua pentru FIV3 si abia pe urma sa-mi zica stai sa vedem ca e posibil sa ai asta sau asta, fa tu analizele astea si mai incercam. Ma duc la primele consultatii dar ma gandesc serios si la Belgia inainte de ma decide cu cine fac.
Ce inseamna preturi mult mai mari? Am vazut ce e pe site-ul lor, dar nu stiu extra ce mai e (preturi cazare, consultatie medic extern etc.). Poate ne mai povestesti, daca ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Am revenit si eu dupa 9 zile de tabara cu 15 copii romani de la un o casa de copii din bucuresti....a fost super super dar din cauza de oboseala si prea mult tradus m-am aruncat pe tigari si cred ca am fumat vro 5 pachete in ultimele 2 saptamani............acu ma rteintorc la 'post'

Fire ce ma bucur ca ai avut Et!!!!!!Cate zile mai ai pana la test si mai ales cum te simtiti(scuze daca ai scris si am pierdut)??
pupe tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Oana, te dadusem la disparute... moama, ce pofta mi-ai facut de un fum
daaa, cu emotii fantastice, am scos de un embrionas la turul asta. Testul mi-au zis sa-l fac pe 18, insa eu o sa ma duc sa-l fac pe 17, adica vineri, adica poimaine, adica doar peste o zi! sunt deja uda toata numai cand ma gandesc...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

oana - hei, welcome back !!!
foarte draguta treaba asta pe care ai facut-o tu, nu stiam ca exista asa ceva ... Chiar m-am bucurat
Ia spune tu oana draga, medicamentul controversat de care ziceai tu e Oralgutan ?
fire - vai ce rau imi pare ca nu faci maine testul sa aflu si eu rezultatul ca vineri pleeeeec ... Of nu stiu cum puteti fi asa rabdatoare, zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, n-am rabdare, lupt in fiecare clipa cu tentatia si inca nu sunt convinsa ca o sa inving eu dar ma gandesc ca si asa am hotarat eu sa-l fac mai devreme decat mi s-a zis... ma rog, vedem cat ma mai tine

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Fetelor - nu am avut deloc in intentie sa ma declar sperietoarea zilei

Si mie la HSG mi-au iesit trompe permeabile, dar tot acolo a fost scrise si expresiile “posibile aderente pe trompa dreapta” si “mic sept in zona fundica”; 3 doctori nu au luat in seama cele scrise la HSG, mi-au zis ca nu am nevoie de laparoscopie sau histeroscopie si ca sunt foarte bine; ca urmare pe trompa dreapta am facut SEU si cand a fost scoasa laparoscopic, in timpul laparoscopiei au gasit si aderentele, reale si nu posibile. Atat doctorii romani cat si straini au zis ca nu mi se mai poate confirma functionalitatea corecta a trompelor dupa aceasta SEU - nu se stie daca cilii isi recapata functia, daca se refac aderentele sau nu.
Prin histeroscopie mi-a fost depistat micul sept si micropolipi uterini- cam 5-6 la numar, acum nu ii mai am.

Pisix - merci!

Oana - dupa ce te odihnesti, cand ai timp sa ne zici de orgalutran

Fireyes - te simt optimista de data asta si cred ca va fi foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

buna fetelor.va pup pe toate si va multumesc din suflet pt raspunsuri si incurajari.

pisix -s-ar putea sa fie orgalutranul de vina...nu prea stiu...oricum acum merg pe o alta schema de trat. VALETE (ac),SUPREFACT,APREDNISLON,GONAL F.SPER SA FIE OK

beatriz -ok.am sa va tin la curent cu tot ce o sa fac de data asta la clinica.sper sa fie bine.mult noroc pt la vara

moniland -nu mi s-a spus nimic de optiunea asta in cazul ala....probabil nu s-a putut....nu stiu....m-am cam gandit si eu la asta

binaca-eu sa ajun la viena pe 29 aprilie .mi-ar fi placut mult sa ne vedem...iar despre dr.Eva Liebhart , am cunoscut-o si e ok.te poti intele cu ea destul de bine in engleza.mult noroc sa ne auzim cu bine

tot norocul din lume vi-l dorec tuturor fetelor fie gravidute fie aspirante .va pup Sa curga cu bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Dragelor, ma bag si eu in seama.
Pe scurt: 5 IA + 2 Fiv-uri la activ ( ambele in Giulesti ), era cat pe ce sa facem si un ET cu congelati dar nu au supravietuit dezghetului ( 5 la numar ).
Aparent probleme nu sunt, mai putin un polip descoperit recent la o histero ( am scapat de el ) si un endometru hipertrofic, ce o insemna asta.
Acum tatonam terenul si strangem bani pt un Fiv afara, nu sunt hotarata 100% unde. Daca e sa optam pt Austria, ne-am hotarat la Wels ( avem programare pe 27 iulie ) dar a aparut si optiunea nr 2 in Israel, cu Prof Dov Feldberg la care ne-am programat pt consultatie sambata asta. Acu' sa vedem ce zice...

In alta ordine de idei, azi am luat rezultatele de la analizele hormonale, care se prezinta asa:
Z3 CM
DHEA-S
130.5 ( interv ref 98.8-340 )
Estradiol 105.2 pmol/L ( 46-607 )
FSH 5.9 mUI/ml ( 3.5-12.5 )
LH 5.6 mUI/ml (2.4-12.6 )
Prolactina 488 ( 127-637 )
T3 1.5 nmol/L (1.3-3.1 )
T4 77.7 nmol/L ( 66-181 )
FT4 14.5 pmol/L ( 12-22 )
TSH 2.07 ( 0.27-4.2 )
Testosteron 1.05 nmol/L ( 0.22-2.9 )

Am facut si Anti-TPO care trebuie sa fie sub 34 UI/ml si la mine valoarea e 8, deci cred ca e ok.

Asadar, ce parere aveti? Sunt ok?

Mergi la inceput