FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 4
pisix spune:
Crystal – dar se poate in Romania ?
Hepilica – nu stiu nici eu …cand imi mai creste beta … nu stiu daca va fi saptamana asta …
Moni - am o intrebare funny : cand misca, misca amandoua ? sau iti poti da seama ?
binaca spune:
Cristal, Pisix, va multumesc.
Pisix - felicitari!!! m-am bucurat mult pentru tine, te-am urmarit (avem istorie asemanatoare in tara) si speram sa iasa de data asta. Daca nu ma conving austriecii la primul rendez-vous ma gandesc si eu sa o iau spre Begia.
Mariam - imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. E primul FIV? Eu sunt in Viena intre 20-22 aprilie, pe urma o iau spre Wels. Din ce am citit tu ajungi mai tarziu, dar daca esti totusi in "aria de acoperire" mi-ar placea sa schimbam impresii.
Sa aveti sarbatori linistite si sa ne aduca iepurasul
cristal1995 spune:
Pisix: ORICE se poate in Romania! A facut d-na Iliescu fiv la 67 de ani... Tu ce crezi?! Se poate?! Am o prietena foarte buna avocat, alta notar, deci voi fi bombardata cu contracte si clauze...
Pupici
Aly-in cautare de mama-purtatoare
elenada spune:
Cristal iti tin pumnii sa iti indeplinesti visul de a fi mama.
Sper sa gasesti o mamica surogat buna care sa aiba mare grija 9 luni de zile de bebelusul tau.
Ai mare dreptate cand spui ca in Romania se poate orice.
Mult noroc iti doresc.
elena +24
Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LucaLuca spune:
Girls, in Fr mama surogat e interzisa. Si in ultimul timp am tot prins pe diferite canale multe luari de pozitie pe tema asta - chiar ii ziceam lui my significant other ca sigur nu e aleator, e campanie de lobby organizata. Pentru ca aseara sa vad un reportaj imediat dupa stiri cum o "agentie" din US, ce ofera servicii de mame surogat, vrea sa se implanteze in Fr (nu se spunea explicit, dar e clar ca ei fac lobby pentru schimbarea cadrului legal in Fr; patronul este un evreu homosexual, cam la 40 de ani, el insusi tata al unui copil rezultat din ovul donat de o mama biologica si purtat de o mama surogat, iar acum crescut de cei doi tati). In reportaj se spunea si se arata ca proportia covarsitoare a clientilor acestei agentii, in US si se estimeaza ca si in Fr, sunt cupluri homosexuale. Eu sunt cat se poate de open minded, dar va zic: un reportaj ca ala de-aseara difuzat in Ro darama in sase minute tot ce am construit noi intr-un an.
Altfel, voiam sa mentionez si aici articolul despre IVM scris de Ioana_p: http://.proceduri/proceduri-si-tehnici-noi/ivm-in-vitro-maturation/
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Beatriz spune:
Nu am intrat de ceva timp la subiect, multe am avut de rezolvat in familie
Luca - sa speram ca nu vom vedea pe aici un astfel de reportaj
Ala - imi pare foarte rau, sper ca ti-ai revenit si ai trecut la planuri
Looana - asteptam confirmarea, eu te-as felicita de pe acum
Fireyes - abia astept sa te felicitam
Kitta - iti dau un PM; sa incluzi in planul turistic si vizita la Wattens, la muzeul fabricii Swarovski, o sa iti placa mult si ca sa iesi din muzeu trebuie sa strabati magazinul lor
Pisix, Cristal - eu am citit la subiect teoretic tot, practic mi-a scapat info despre orgalutran; este o dilemma legata de el, e suspect ca ar afecta dezvoltarea ovocitelor? As putea sa iau in locul lui cetrotide
Marriam - de data asta va fi bine! te rog sa ne scrii la intoarcere despre experienta ta la clinica, eu voi merge la fiv acolo in vara
Binaca - bafta la alegerea clinicii! ziceai de cauze necunoscute, tu ai facut laparoscopie si histeroscopie?
Ca eu eram cotata prin toamna sanatoasa tun, cu cauze necunoscute; am aflat datorita necazurilor ca pe trompe nu ma mai pot baza, iar uterul are un mic sept din nastere (se pare ca nu ma va impiedica sa am bebe) si am avut si polipi uterini, pe care i-a tuns doctorul saptamana trecuta
Stiti cumva daca polipii astia au obiceiul sa se refaca usor? Doctorul a zis ca “in mod normal, nu”, dar nu stiu care ar fi modul ... anormal
toate fetele
goggy spune:
Beatriz, m-ai bagat in paranoia. Si la mine e o situatie destul de asemanatoare, aparent sanatoasa tun, trompe permeabile ( nu stiu insa cat de functionale, ca nu mi-a zis nimeni ), am facut o histeroscopie, ocazie cu care mi-au rezecat un polip si mi-au spus ca am endometru hipertrofic iar ostiumurile tubare nu sunt vizualizabile ( adica unul e dar e punctiform, celalalt deloc ).
Cum au ajuns ei la concluzia ca trompele tale nu mai sunt bune?