Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
iepurila spune:
CARLA!!! La multe lunite, cu sanatate!! Pup-o si pe mami sa-i treaca galcile.
La multe lunite si pt: TUDOR (Simo) / MARIO/ RADU (Onutzu)!!!!
Noi suntem inca la piure de dovlecel + pastarnac+ 1 lingurita ulei masline. Am papat azi 140 ml. Maine bagam si cartof dulce.
Cat despre bavetica... Avem si noi din aia cu plastic pe verso si cu manecute. Dar tot si-o pune in cap (numai dupa ce o molfaie bine)- deci masca de ten si par e asigurata in fiecare zi.
Si lingurita de silicon face taaare bine la gingii. Ne ia 3/4 ora sa mancam... dar mancam (ptiu, ptiu)
Si noi avem interdictie de la pediatra sa iesim pe vant. Deci de 3 zile servim privitul de la geam ca pensionarele.
pup pe toate
preety spune:
Hello...
Noua ne-a iesit un coltisor de dinte... si acu facem crize... cred ca o doare... S-a trezit gogosharul aseara pe la ora 1 in niste urlete de nici n-am stiut ce sa-i fac, si putin mai devreme a facut la fel... acu i-a luat tasu calgel sa vedem dak functioneaza (ca am auzit diverse) si daca nu dam panadol ...
Nausica spune:
Uitati aici www.youtube.com/watch?v=oSTmGhbu5BU" target="_blank">cum face Cipi ochii mari cind trecem prin tunel. Asa face si prin casa, cind intram de la lumina la intuneric. E foarte caraghioasa.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety acu i-a luat tasu calgel sa vedem dak functioneaza (ca am auzit diverse) si daca nu dam panadol ... |
Sa ne spui si noua, te rog, de Calgel. Daca functioneaza. Merci
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
LUCUTTA spune:
Da voi ce iaurt dati la bbi?
E ok daca la legume ii pun de toate ?adica ii mixez morcov carnita pastarnac si cartofior doar cartoful cu dovlecelul il mai schimb sau nu e bine?
Va scriu pe fuga cc nu pot sa stau.
preety spune:
Iti spun. O sa-i dau imediat dupa masa... desi nu stiu dak se da doar la crize sau se poate da continuu...
gaia.nevia spune:
noi folosim cu succes Dentinox Gel-N.
La Teo am dat si cu Calgel si cu Dentinox, ambele au efect pe durate scurte.
In plus, Chamomilla CH9, 3 granule sau Calma Baby, pt maraiala continua si probleme cu adormitul noaptea din cauza de dinti...
Iaurt lui Radu inca nu i-am dat, dar lui Teo ii dadeam Campina.
edit: super face Cipi!!!!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Nausica, e mortala (sau mortal ) Cipanu cu ochisorii aceia mari-mari!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
laureta spune:
La multi ani puitzilor de azi
Cartof dulce am luat de la kaufland, best price
Corina biscuiti Hipp siunt de la 8 luni , sunt astia http://kinoa-shop.com/store/product403.html
CD, si io sunt taaare suspiciosa la chestiile astea. A zis bine Nocom ce te faci cu cumnata, io zic sa nu spui, spui derekt cand va fi la reclama
tzitziri
paula mmmmm ce i place
nausica eu o dau cu Calgel pe gingii. E haioasa Cipi cu ochisori ei
lucutta iaurt Campina
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
preety spune:
Nausica scumpa foc CIPI!!!
Lucutta eu mixez tot... nu alternez nimic: dovlecel, rosie, ardei gras, albitura, morcov si cateva frunze patrunjel. Am incercat si carnita dar papa f prost si am renuntat... mai incerc mai tarziu.