Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD habar nu am daca se poate firbe laptele de mai multe ori.. dra nici nu vad nici o problema dpdv tehnic (nu ca m-as pricepe..) Nu am mai auzit pe nimeni sa-l fiarba de mai multe ori. Hai ca te-am ajutat mai mult de-o gramada... dar ce sa fac daca nu stiu...

Macar PUP

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nausica, pentru dintisori Calgel sau Detinox..se pare ca Dentinox ar fii mai bun.Mie nu mi-se pare nici unul eficient.

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ma bate gandul sa intorc si scaunul lui Radu cu fata la directia de mers... avem de mers o gramada pana la Sambata si o sa ma apuce toti nervii sa nu-i vad fata cand bazaie sau mai stiu eu ce... la drum scurt asa, mai merge... dar acum asa ma bate gandul sa fac.

a mai intors cineva scaunul asa devreme (cine are scaun combi, 0+)?

eu de aici "For Gr. 0+ ( up to 13 kg ) the car seat must be fitted rear facing, from
9 to 13 kg it can be ftted front facing." sa imi permit sa inteleg ca, daca fi-miu are 10kg, indiferent de varsta, pot sa-l pun cu fatza?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ptr dintisori: CALGEL sau DENTINOX. la noi Dentinox a fost relativ mai eficient, dar tot de scurta durata. Cu Panadol se linistesc, dar apelez la el in cazuri de maxime... urlete. Altfel, rabdare...

iaurt: NU Danonino, NU Danone. Am mai spus. Eu il fac in casa. E f simplu. Am facut o data si mi-a iesit f bun. A durat vreo 12 ore, chiar credeam ca o sa dau chix, dar nu, este excelent. Si muult mai bun si mai sanatos decat in comert.
Daca vreti, mai postez o data reteta, doar sa spune-ti, ca tre' s-o caut prin calculator...

Paula, e un scump papaciosul tau.

Preety, si ai mei se trezesc urland de vreo saptamana deja, daca nu mai mult... si ziua si noaptea... tot de la dinti, presupun... noaptea e mai dificil, ca se trezeste unul si-l scoala apoi si pe fratica-su...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
... dar ce sa fac daca nu stiu...

Macar PUP

ai fi putut sa imparti si tu niste floricele pe campii si niste galbejiti de-astia de-i plac Babytzei... acum e prea tarziu, iaca ii dau eu pentru toate:

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

offf Raducu tocmai a avut o repriza de plans nasoala..deja i-am dat prima doza de nurofen dimineata cand a avut temperatura. acum i-am dat cu dentinox...offf

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gaia eu l-am intors. Am un scaun de la CHicco 0+ mostenit de la Alexei si cum in scoica de nou nascut statea cu capul iesit l-am mutat. E inclinat tare de tot pe spate si pare sa stea ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita stiam eu ca ma pot baza pe tine!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA
E ok daca la legume ii pun de toate ?adica ii mixez morcov carnita pastarnac si cartofior doar cartoful cu dovlecelul il mai schimb sau nu e bine?

pai vezi si tu cum reactioneaza Sergiu. Daca ii place mereu cu de toate, da-i asa, nu-i bai. Daca se plictiseste, mai schimba. Ai mei se plictisesc si nu le dau 2 zile la rand acelasi lucru, ca nu mai papa cu aplomb.

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

apropos de iaurt, l-as incerca si pe cel de la Humana.... imi face cu ochiul. a incercat cineva?

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput