Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
Nocom spune:
CD de la ce firma era nenea ala?
Caci fratele meu si cumnata lucreaza la o casa de productie, si cumnata e chiar director de casting. Poate e vorba chiar de firma unde lucreaza ei... Si pt ca tot avem pile si Matei a filmat deja o reclama, cand avea 2 ani, la cafea Elite...
Asteptam mai multe detalii.... pupici micutului vedeta!!!
AOLEO!!! CUM O SA TE MAI DESCURCI ACUMA CU CUMNATA?!?!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Boo M-as baga la cico, dar nu stiu cum sa cantaresc ingredientele (nu am cantar de bucatarie), aveti vreo idee salvatoare? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Pe cantarul Mikului
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Boo spune:
pai azi n-am mai rezistat si i-am bagat-o direct, ca simteam ca cedez psihic. dar oare asta sa fie solutia ? recupereaza saracu tot timpul cat n-a vrut-o pana acum
CD27 spune:
Nocom, aoleu uitasem de ea Am fost la o agentie de modele, intermediari, nu direct la casa de productie, habar n-am exact care e treaba, am mers asa intr-o doara
Chiar vroiam sa te intreb ceva despre lapte, poate stii, e de rau daca il dau de mai multe ori in fiert si pun lamaie, ca daca il dau o data, imi iese fix jumatate de lingurita de branza
Nerantula zici ca pot sa cantaresc pe cantarul Mikului, bunn, il pun pe sot sa cumpere cacao si maine fac
Copilul meu nu mai sta o secunda, vrea in brate, vrea pe umeri, vrea in cap..... maraie, urla, se catara pe mine daca il iau in brate
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nausica spune:
citat din mesajul lui anca81 Nausica, bavete eu am luat din Cora, sunt super, materialul e moale, au plastic la spate si ce e diferit de celelalte e ca au un siret in parti in care se baga manutele asa ca nu si-o poate ridica . Eu incalzesc atat apa pentru formula cat si mancarica la microunde. Dati cu rosii, nu dati, asta e. Nu descongelez, ci doar incalzesc cateva minute.Si as incerca squash butternut, am vazut in Kaufland, aveti cumva idee ce gust are? E dulce? |
Merci de sfat. N-am mai fost de mult in Cora, dar o sa incerc. Deocamdata folosim pe post de baveta body-ul. Si tricoul lui mama. Si pantalonii lui mama. Si scaunul de masa. Si pe Pucca.
Si eu decongelez la microunde.
N-am vazut niciodata butternut? Cum arata?
Last, but not least: Carla! Many happy returns of the day! Am admirat-o cum umbla, e absolut mortala. Cipi e in faza aia in care sta in patru labe si se balangane. Daca reuseste sa-si miste o mina sau un picior, se dezechilibreaza si cade in nas. Dar isi da seama ca asta e pozitia pe care trebuie sa insiste. La Carla cit a durat de la balanganit pina la mers efectiv?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
LUCUTTA spune:
Fetele,pot sa-i dau la Sergiu iaurtel si de care?danonino?
As vrea sa-i mai inlocuiesc o masa cu iaurt si branzica .Are 6 luni in 20 .
Ce meniuri mai faceti voi la bbi ?
Ii marait de vreo 3 zile nu prea ii convine nimic.Oare sa fie puseul de la 6 luni?
Nausica spune:
citat din mesajul lui anca81 squash butternut, am vazut in Kaufland, aveti cumva idee ce gust are? E dulce? |
Ah, acuma am vazut ca zici de squash. Eu vazusem numai "butternut" si habar n-aveam ce-i aia. Pai ala e dovleac, toata ziua. Am luat si eu, tot din Kaufland, si e bun, bun de tot. L-am copt la cuptor, iese dulce de tot si zemos, l-am blenduit fara adaos de lichid. Cipi maninca cu mare placere, asa de mult ii place ca m-am dus la Kaufland si-am mai luat vreo 4, ca parca vad ca nu mai gasesc.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
baby_boy spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Fetele,pot sa-i dau la Sergiu iaurtel si de care?danonino? As vrea sa-i mai inlocuiesc o masa cu iaurt si branzica .Are 6 luni in 20 . Ce meniuri mai faceti voi la bbi ? Ii marait de vreo 3 zile nu prea ii convine nimic.Oare sa fie puseul de la 6 luni? |
Lucutta eu nu te sfatuiesc sa dai dadonino..s-a mai discutat pe aici..
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
Paula-Laura spune:
Am fost putin pe afara, n-am stat mult ca batea vantul din toate directiile. Asa ca am facut cumparaturi pt cartofi gratinati si cioco si ma apuc de treaba
Am reusit sa il filmez pe Mihnea la masa daca doriti sa il vedeti pe papaciosul meu:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87e45761718a3c4b89cbd9" target="_blank">LA MASA
Nikolici eu cartof dulce iau din cora lujerului. In Real Vitan eu nu am gasit, insa am luat din carrefour baneasa.
Partea proasta e ca nu pot lua multi, pt ca se strica repede si o data la 3-4 zile trebuie sa merg in cora. Dar ce nu facem noi pt bebeii nostrii
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nausica spune:
Noi azi am profitat de vremea cam nashpa de afara si ne-am dus toti trei sa ne facem pasaport. A fost amuzant. Mai ales cum a reusit tanti de-acolo sa o faca pe Cipi sa se uite in camera. Arta si precizie, n-am ce zice!
Fetelor, voi le dati cu ceva pe gingii bebelusilor cind le ies dintisorii? Stiu ca exista ceva geluri pentru asta, probabil usor anestezice. Sint ok? Parca Nurofen nu i-as da asa, una doua. Adineauri a plins pentru prima oara inainte sa adoarma si i-am pipait gingia si parca se simte ceva coltisor mic.
Nausica si Ania
poze