Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
Ada sa stii ca si la mine functioneaza paranoia asta, i-a facut doar un filmulet de 2 minute, nu cred ca poate fi folosit pentrui nimic. M-am cam dus asa ca tuta, n-am cerut nici un document nimic, dar maine o sa ma vad cu cineva de acolo sa imi explice ce si cum si o sa discut. Dar nu e chiar paranoia, tu ai dreptate, in zilele noastre nu mai trebuie avut incredere.
Am uitat sa va zic ca saptamana trecut a venit proprietara in control, moaaaa, era s ao iau la bataie, a inceput sa zbiere la mine, de fata cu copilul si i-am zis de 2 ori sa se potolleasca, a 3 a oara cred ca deja iesea cu paruiala. Se uita baiatu' atat de atent cand zbiera vaca. Si auziti la ea, ca n-am facut curatenie in casa de 6 luni de zile, cand am auzit si ca noi am facut mucegaiul ca ea n-a aviut mucegai. Deci e clar ca ne luam adoi de la 450 euro garantie. Treaba asta contribuie la starea mea prosta de joi incoace
Auziti voi, nu i-am spalat geamurile!! de parca m-a luat pe post de menajera o sa le spal de paste, ca doar nu trebuie spalate o data pe saptamana, dar asa e cand stai cu mama si tata si n-ai griji, cauti nod in papura, matracuca
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
justitiara intra in actiune!!!
aveti contract cu tante aia?!
Daca nu, nu exista garantie. Poti sa-i zici ca daca nu-ti restituie "chiria" platita cu buna incredere in avans, o reclami ca nu plateste impozit da face profit, si poate iei si din geamuri cu tine ca la bordei unde te muti, poate n-ai.
Nu-i genul meu dar asa ma enerveaza ne-oameni din astia... ca ma descarc injurand si cate-o ora.
edit: nu-i genul meu sa plec cu geamurile-n spate
cand am stat cu chirie am facut contract cu proprietarii la adm fin. Am trecut suma minima posibila stabilita de ei pe zone.
Am dat avans, chiria pe 3 luni, ca sa stie ca sunt serioasa, si cum am stat mai mult de 3 luni nu mi-am pus problema ca am de luat ceva inapoi. Si da, 3 luni n-am platit nik ca doar platisem in avans.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
nikolici spune:
si noi acum la raport...nu gasesc cartof dulce, am fost la carrefour, mega unde by the way au multe borcanase hipp.Am primt ac raspuns, e scump cartoful dulce si nu l cumpara nimeni, am avut si l am aruncat ca se strica in raft.Mdaaa si cam asa.Am trecut prin piatza sa cumpar niscai legume sa reincerc supa ..clar nu ii plce de nici o culoare supa..legume bearc..urla ca din gur de sarpe, nu stiu cu ce as putea sa o invatz sa pape legumele.cred ca ma duc maine la piata de gros de legume si fructe, poate gasesc cartoful minune.
Mai fetelor la mine efectul de turma functioneaza rau, daca imi ziceti maine ca dati la bebei luna de pe cer, pai plec si eu in cautarEa lunii de pe cer daca asta e la moda pe forum
VA ROG EU MAI USOR CU CHESTII DE ASTEa care nu se gasesc neam.
ps a scris si K CU MINE in ac timp
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
nikole, gasesti cartof dulce in kaufland, real, selgros...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Boo spune:
eu arat cam asa . mai bine imi face cineva asa decat sa mai aud cum scrasneste fi-miu din cioturile alea de dinti. si face mai ales cand trebuie sa manance deci cand sunt si foarte aproape sa aud bine... imi vine sa imi pun doape in urechi !!!
denisa.g spune:
corrina – multumim si va pupam muult. Eu inca va astept sa veniti la Piticot, sa stii.
CD – asteptam sa vedem mica vedeta pe micile ecrane!!!
Azi i-am dat lapte praf ptr prima oara: reactia: a inchis gurita de nu puteai sa o deschizi nici cu ranga si facea cu capul stanga-drapta!! O sa mai incerc maine iar - sper sa fie cu noroc
CD27 spune:
Boo
Din pacate, in ultima vreme nici paranoia nu mi-a mai functionat bine, altfel nu dadeam o sacosa de bani pe chirie fara contractVreau sa va zic ca nu am fost ever la nici un casting, nimic de genul asta, cand eram in facultate, toate fetele mergeau pe la tot felul de preselectii, isi faceau poze etc, n-am fost nici macar o data, desi la varsta aia, atractia era mare, dar paranoia era si mai mare. Iete ca o data cu varsta se duce dramul de minte pe care il aveam.
Ada...nici macar n-am ce sa iau din casa de banii aia, nu ca as fi genul, dar cheia oricum nu i-o mai dau daca nu ne da banii, de 450 de euro sa-si schimbe macar incuietoarea
M-as baga la cico, dar nu stiu cum sa cantaresc ingredientele (nu am cantar de bucatarie), aveti vreo idee salvatoare?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
n-ai si tu niste prieteni sa stea in locul tau pana consuma aia 450 euro? afara nu poate sa-i dea, nici pe ei nici pe tine, ca neavand contract... deh, avantaje si dezavantaje...
Ada, mama de baieti:
luminita2008 spune:
CD, poti incerca cu un pahar obisnuit de apa, are in jur de 200-250ml. acuma, daca n-o fi fix pe fix, nu cred ca e bai.
fug ca urla un hun
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
Boo, sora mea scrasnea din dinti, adica pe perioada cat am dormit eu cu ea in camera (pana m-am maritat) inca scrasnea la 16 ani....
nu stim cauza.
Teo a scrasnit vreo luna cand i-au iesit caninii cred, apoi s-a oprit... dar cum il auzeam ii varam suzeta si nu mai scrasnea, ci clefaia, ei, da, alta viata...
Ada, mama de baieti: