Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

nikoliciule, se vehicula pe-aici despre supa asa:

- toate vitaminele sunt duse, de la prea mult fiert.
- morcovii fierti in apa lasa nitrati pe-acolo..
- carnea la fel (asta si pediatra mea spunea, sa fierb carnea separat si dupa aceea s-o bag in supa, de parca ar mai lasa vreun gust in ea dac=o fierb separat)

pe de alta parte stiu io asa de la tata... nu se putea zi fara ciorba. Si am obs ca si lui Teo, care nu prea da ghes la zemuri, ii place o ciorba acrita si cu smantana / iaurt... chiar si de peste...

as vrea deci sa stiu... care sunt beneficiile ciorbei pt adulti? Inteleg ca supa e inutila, la bebelusi. Da o ciorba, de ce ne pica noua asa bine?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Ada, pediatra mea e convinsa de alta chestie cu supa: prima apa in care fierbe apa cu carnita e foarte bogata in albumina, care ajuta mult la cresterea imunitatii, ea chiar spune ca zeama e cea mai buna, carnea fiarta contine numai fibre si atat! Si a insistat sa NU arunc acea apa, ci sa o folosesc neaparat ... ceea ce si fac. Iar legumele le adaug in apa ulterior si le las ff putin sa fiarba, max 15 min.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

interesant!

Mama le pune pe toate la oala minune (pui sau vita, dovlecel, o ceapa si patrunjel pe care ulterior le arunca, rosie, morcovi) si vine cu zeama la borcan.

Carnea la pisica, legumele le mananca mama. Deci, fooooarte util

Concluzie: o sa-l incerc si pe Radu cu supa.
Azi mi-a facut mutre, si la fructe, si la lapte... ce mai, a auzit el ca asa e moda.
Io constiincioasa i-am tot varat lingurita printre buze si am reusit sa-i dau fructele, dar nu mi-a placut atitudinea.
Daca tot asa face si maine, ma opresc si reiau later... sau caut alte fructe.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hai ca eu nu mai pricep nimic !! Si mie mi-a zis pediatra sa fierb carnea separat si sa mixez ulterior cu legumele. Ca sa nu va mai spun ca eu fierb carnea asa : o las sa dea in clocot in 2 ape diferite pe care le arunc si pe urma o las sa fiarba in a treia 15-20 min.. Acum sincer nu mai stiu cine mi-a zis asta, daca pediatra sau o prietena oricum avem aceeasi pediatra, asa ca de aia le confuzez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Carla de Anca
Tudor de Simo
Mario de maryb
Radu de onutzu

bine ai revenit tzitziri

eu am o stare aiurea, asclt numai melodii gen hora unirii, asa-i romanul etc
Fimiu papa binisor dar face kk de multeeeee ori pe zi, nu-mi place, e cumva legat, tare si portocaliu, galbejit, scuzati descrierea dar sunt un pic ingrijorata pentru ca e si foarte marait si ma gandesc ca il deranjeaza burtica, totul a inceput dupa ce i-am dat para 2 zile, dar au trecut deja cateva zile de cand nu i-am mai dat
Cred ca maraie si de la dinti nici 5 minute nu vrea sa stea in tarc, maraie continuu, adoarme greu, doarme putin, Corina ne luam de mana

baby_boy si zici ca la cioco asta nu mai e nimic de facut, nu se coace, nu nimic? ca m-as baga
merge sa fac cu nan1?

lumi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Acum sa va zic traznaie, cand am fost joi cu baiatu' prin oras m-a acostat un nene si m-a invitat la nu stiu ce preselectie de pici penrui reclame si eu, nebuna, m-am dus sa-l filmeze pe baiatzel putin si astazi m-au sunat ca a trecut de preselectie

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ieeeeeeeeeeeeeeeeee, traiasca Mikul, mica vedeta!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

CD se face si cu Nan, mi-au rasp mie fetele, poate n-ai observat. Lucas face kk asa cum zici tu, eu zic ca e normal...face 1-3 ori/zi.
vedeta!! sa ne anunti cand filmeaza vreo reclama ceva.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

CD, io zic mare atentie...

de la ce firma era nenea ala? s-a legitimat? ce face cu pozele?
negativele?
daca nu castigi preselectia? ce face cu ele?
la ce se face reclama?
ai semnat ceva? ar trebui sa-ti ofere ceva contract, cat de cat ca sa stii care sunt conditiile, de unde sa-l iei ulterior... ce face cu imaginile etc...

para-para-paranoia, da-i mai safe asa...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

beyyy pai ce faceti?
ma bagarati in ceata cu supa asta....eu azi am fiert carnea de curcanel separat..legumele separat..si apoi blenduite toate
Maine cum mai fac? A fost delicioasa asa...zice Radu..si eu confirm..ca mai bagai si eu cate o lingurita..sa testez temperatura

Cd la cioco nu se fierbe nimic..e reteta pt. bebe de 2 ani..cred ca merge si cu NAn ..n-am incercat
Sa va zic si de niste spirale vanilate? he..he poate maine..sa-mi ziceti cum v-a iesit cioco..dar sa trimiteti si la mine..ca la maraiala lui Radu..deja e gingia inflamata...nu cred ca apuc sa mai fac nimic

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD, si io am paranoia cu cei care se dau de la firme serioase si 'agata' mamici de bebei prin parcuri.Dar eu ma recunosc public paranoica!(daca mai era vreun dubiu)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput