Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

scrisesem un mesaj lung dar m-a sunat cumnata, m-a tinut o ora la telefon si a disparut mesajul

Mihnea bravo puiule, pofta buna
Lucutta eu am dat danonino, cremoso si robby (merci mamica tangerine), cum au zis fetele nu sunt bune pentru copii, dar eu eram disperata si m-am bucurat ca baga ceva in gura, cu timpul, cand va manca bine, o sa ii inlocuiesc cu fructe de sezon si cu iaurt facut de mine

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am incercat noi (pe Teo ) iaurt de la Humana. Foarte bun, bine primit, multe variante, dar nu i-as zice iaurt... e un fel de budinca cu fructe, dulce...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

pentru dinti, tantum verde spray, am auzit ca e foarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, multam. Atunci o sa le dau iaurt Humana pe post de budincutza si iaurt cu fructe facut de mine pe post de iaurt cu fructe.

. ma pregatesc de vizite(sa le primesc, ca nu ma urnesc acum nici cu macaraua din casa...)

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi fiiiiiiiiiiiii buna si da la o mama de poarta de fier inchisa ermetic, reteta de iaurt.poate ii place mai mult iaurtul lu Kiki meu ca branzica de ieri a fost un esec total.

ada oadu are 10 kg deci in esentza intoarce baiatul sa te vada, sau pune l in fatza langa tine invers, asta dc Andrei e ok cu ideea.Eu am descoperit ca, daca conduc eu sta foarte bine chiar si pt.mai milt timp in fatza, numai numai sa ma vada si sa aibe burtihanul plin.Si eu ma chinuiam cu ea in bratze cand plecam cu totii...iar daca o puneam in scaun in fatza si eu in spate nu merea.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

daaaa mi-ar fi placut sa-l pun in fatza... dar la masina mea nu se dezactiveaza airbagul... si cand am luat-o nu mi-a dat prin cap sa intreb asa ceva.
Pentru ca am fost intotdeauna de parere ca locul ala e cel mai periculos din masina, deci nu mi-as pune cupilul meu drag acolo...

cred ca o sa-l intorc si gata.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

pai Ada vrei sa capeti si amenda? in romanica nu e voie cu copii pe scaunul din fata pana la varsta de 14 ani

ar fi super sa punem toate retetele undeva pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Luminita am o tipa de ma plimb io prin parc care da bebelinei ei numai iaurt Humana, pe care copila, de altfel foarte mofturoasa, il accepta f bine!
Ref la dintisor, de joi s-a vazut, ieri a spart si a iesit un coltisor... asta-noapte a fost prima oara cand s-a trezit dupa mult timp...

Mai am o intrebare... am vazut la Sorina pe cam 2 cm de piele, deasupra cefei sub par, niste pete mici rosii... aveti idee de asa ceva? ce sa-i fac si cu ce sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Luminita eu ii dau iaurt humana,e super bun,ii place f mult ,e chiar gustos iar mie nu mi se pare dulce deloc,e chiar acrisor cu consistenta de iaurt nu de budinca.Dar mai spune o data reteta ta de iaurt sa incerc si eu.

Nausica mamicile din parc recomanda dentinox,cica e mult mai bun fata de calgel....acum nu stiu,noi nu am folosit ca nu avem de ce.

Carla s-a facut domnisoara.....8 lunite,wow!!!!!!!!!!

tudor Gabriel

A fost cineva de aici la dermatolog,nu mai stiu exact cine,parca Nerantula.....ma puteti ajuta cu detalii de un dr dermatolog bun?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nausica, ce haioasa e Ania Eu l-am dat cu dentinox, are efect o perioada limitata de timp(undeva la 30 min).Am primit o recomandare pt camomila sau chamomila, tinctura care se pune in ceai,dar nu am reusit sa cumpar inca.(vad ca si Gaia stie de el)

Lucutta si eu ii dau mix.Oricum nu mananca prea multe legume momentan -dovlecel, cartof dulce, morcov,spanac. Spanacul nu i-l dau intotdeauna.

Gaia Nevia, eu nu l-as pune cu fata. Mi-a explicat un doctor la un curs de prim ajutor pt bebei ca e periculoasa pozitia pt ca nu are muschii gatului bine formati(nici oasele) si la o frana brusca isi poate rupe gatul(capul se duce in fata din reflex, bebe nu si-l poate controla;dc sta cu spatele la o frana brusca() capul se sprijina de scoica. Nu am retinut prea bine explicatia dpdv anatomic, insa ideea era ca a vazut multe cazuri nasoale dintr-o chestie relativ minora .Eu m-am speriat atunci si mi-am promis ca nu o sa-l pun cu fata pana spre 1 an.

Preety cred ca sunt de la transpiratie. Incearca cu bepanthen.

Grasul meu va multumeste de complimente

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput