Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
kllemi spune:
dupa un we lung si cu multe aniversari, as vrea si eu sa urez tuturor celor care si-au serbat ziua de nume ieri un calduros LA MULTI ANI! cu intarziere stiu dar.....eu mam trezit in mijlocul we ca am uitat sa platesc internet-ul, si dabia acum a veniot soata de la munca si mi la platit
Ieri a fost o zi super, a fost ziua si lui bb (ca a implinit 6 luni
) si a lui tati (ca-l cheama Florin) deci dubla aniversare....multe cadouri, multe telefoane.....asa este de zile deastea la un moment dat chiar ma enervasem ca prea eram suna-ti intr-una de noi nu mai apucam sa mai vb.
VA ROOOOOOG FRUMOS SA MAI IMI DATI SI MIE IDEI DE MANCARE(PT. BB)CA NU MAI STIU CE COMBINATII SA FAC...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
CD,
Daca stii tu (ai vreo lege, etc) ar fi util sa ne arati, pana la urma, degeaba exista scaunele de copii pe care poti sa le pui si pe locul din fata daca in Ro n-ai voie cu copil pe locul din fata...
Device-urile care se pun cu spatele la sensul de mers trebuie obligatoriu pe un loc fara airbags... atata stiu sigur...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Luminita am o tipa de ma plimb io prin parc care da bebelinei ei numai iaurt Humana, pe care copila, de altfel foarte mofturoasa, il accepta f bine! Ref la dintisor, de joi s-a vazut, ieri a spart si a iesit un coltisor... asta-noapte a fost prima oara cand s-a trezit dupa mult timp... Mai am o intrebare... am vazut la Sorina pe cam 2 cm de piele, deasupra cefei sub par, niste pete mici rosii... aveti idee de asa ceva? ce sa-i fac si cu ce sa-i dau? |
din cate stiu acele pete trebuiau sa fie din nastere, si noi avem dar mi-a spus pediatra ca or sa treaca undeva pe la 1 an jumate, daca au aparut acum dintr-o data, cred ca ar trebui sa mergi la un dermatolog
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Mimihoo spune:
buona sera!
eu am gasit un site - blog care mi se pare f. bun , este cu retete pt. bblushi: http://irismargot.com/
spor!
seara buna si somn dulce puilor de mamici!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
CD27 spune:
Ada scrie in regulament ca in fata nu ai voie sa tii copii sub 14 ani acum nu stiu daca a primit cineva amenda de curand pentru asta, am vazut foarteee multi copii micuti stand in fata
Noi saptamana asta scoatem masina din service (doamne ajuta) si montam scaunul care se monteaza numai cu fata la mers din ce imi amintesc eu
Fimiu cand nu plange, rade
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
baby_boy spune:
Ada iti spun sigur ca pana la 14 ani copilul nu are voie pe scaunul din fata..este lege.
_irina_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 apropos de iaurt, l-as incerca si pe cel de la Humana.... imi face cu ochiul. a incercat cineva? Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Am incercat eu, nu e spectaculos. Mie personal nu mi-a inspirat prea multa incredere dupa ce l-am deschis, e un pic gelatinos.
Mi-e dor de iaurtul la borcan de sticla cu capac de staniol.
_giulianna_ spune:
Salutare si de la noi! Mai mult de la mine, stau de paza pana adoarme :)
La multe lunite Carla!!!
Idei de papica? Astazi i-am dat mamaliga + iaurt + galbenus de ou. Nu mai e nevoie sa va spun ca a mancat. Ma gandesc ce sa-i mai fac maine.
Am pus si eu de aseara 1 l lapte fiert + 2 linguri iaurt da' cucu...nu s-a inchegat deloc. Sus pe frigider l-am pus. Unde am gresit? Nu e suficient de cald acolo? Alt loc in casa n-am unde sa fie mai cald, l-as fi pus pe calorifer da' caldura nu mai avem de la 1 aprilie.
Programul de masa de azi a fost asa:
7 - lapte
11- fructe
15 - legume
17 - iaurt
19,30 mamaliga + iaurt + galbenus de ou
21 - lapte
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
cristineescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nocom Neata
cristinescu offf, imi pare rau ca aveti si voi bronsiolita... mama ei de boala!!! Ma intrebai cat dureaza la noi o repriza de aerosoli... Pai, noi facem 2 mascute la interval de 15 minute una de alta.. prima este 0.12 ml ventolin cu 1ml ser si dureaza aprox 5 minute, iar cea de0a doua este de 1 ml flixotide cu 1 ml ser si dureaza 9-10 min. Durata sedintei depinde de cantitatea de sol folosita dar si de tipul aparatului, eu am omron si nu este fff rapid dar nici ff lenes... Sper sa scapati repede de problemute Noi avem o bronsiolita astmatiforma si deja facem aerosoli de 2,5 luni!! Sa aveti o zi minunata PS: cum mai e tati cu serviciul? A gasit ceva? mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
Buna Nocom,
si cat timp mai faceti? Banuiesc ca se stabileste la urmatorul control. Of, of. Tati al vostru cum e cu jobul?
Noua ne-a dat 1,5 ml adrenalina + 1,5 ser de 2-3 ori pe zi. Solutia se termina cam in 15 min si nu stiu cu ce sa-l mai pacalesc sa stea. O sa incerc si in somn.
La noi tendinta asta cica e mana in mana cu dermatita atopica. Explicatia ar fi ca pielea si caile respiratorii se contureaza in acelasi timp.
Noua ne-a lasat medicul aparatul ei, se numeste Norditalia Hi-Neb.
Cat despre tati, nu, nu si-a gasit job si eu am refuzat un job misto in speranta ca isi gaseste el. Sper ca nu am pariat gresit. Oricum el nu s-ar fi descurcat cu copilul acasa si eu la job.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a