Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
_giulianna_ spune:
Inca ceva:
Azi am facut salam de biscuiti. A iesit super super bun! Mananca barbata-miu de cand a venit (si a venit de vreo 3 ore). Scriu si cum am facut, poate intereseaza pe cineva.
Am pus pe foc 1 cana de zahar + 1 si 1/2 cana apa. Am lasat sa se topeasca zaharul dupa care am adaugat 1/2 pachet margarina. Am lasat (tot pe foc) sa se topeasca si margarina. Am adaugat 2 plicuri zahar vanilat, 1 sticluta esenta de rom, o mana de stafide, aproape 1/2 kg rahat taiat cubulete mici si 1/2 kg biscuiti po****ri rupti in bucatele. Am amestecat pana s-a legat putin compozitia dupa care am rasturnat-o pe celofan (ce aiurea suna, stiu ca se scrie asa dar eu pronunt tot ceolofan ) pe care in prealabil am presarat putina nuca de cocos. Daca vreti pun si poze, numa' sa mai am la ce face, sper ca nu l-a terminat deja, ar fi culmea.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Boo spune:
giulianna m-ai spart !!! Vreau si eu si salam de biscuiti si cupil care sa baloteze tot ce-i dau uuuoooffff
Nocom spune:
Buna seara,
Bravo Editza mancacios!!! Stiam noi ca am gasit perechea perfecta!!! Barbat nemofturos ma mancare...mmmm....ce bine.
cristineescu eu cred ca in 2 zile trecem la doar o serie de mascute pe zi, caci deja se simt imbunatatirile... iar apoi in 4-5 zile ne oprim daca evolutia este tot pozitiva, Doamne ajuta!! Pai cu aparatele vad ca nu e mare diferenta, la noi 3 ml de ser ar tine probabil 12 minute, dar la noi este avantajul ca le facem in 2 reprinze si nu prea are timp sa se linisteasca.
Pentru a o tine ocupata eu o pu la laptot sis e uita la videoclipurile astea:
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
http://www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CWZxcAeSoVI&feature=related
si mai ales asta :
http://www.youtube.com/watch?v=DXYfAJOS3PY&feature=related
acuma vezi ce-i place si ei....
Sper sa scapati repede de problemuta si sa nu fie nevoie si de alte videoclipuri...
Tati al nostru si-a gasit ceva de lucru, insa este un job "de criza" cum spune el. Adica este un post sub nivelul lui, sub functia pe care a avut-o pana acum si cu un salariu mediocru, insa l-a acceptat pana gaseste ceva mai bun. Deja eram pe butuci rau de tot...nu ca acum am sta stralucit, dar macar supravietuim...
Bafta multa lui tati vostru sa-si gaseasca postut perefct REPEDE!!
Noapte buna tuturor
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
nikolici spune:
aida mamica de Emma a postat asta seara...atat de trist.Doamneee
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
khristin spune:
Boo, ce bine ca nu te musca, caci mie m-a facut o micuta taietura care se accentueaza de fiecare data cand suge. Cu suzeta e o problema pe care o avem si noi, de fiecare data cand o pierde noaptea, se trezeste sa o caute.
Anca, butternut squash e similar la gust cu sweet potato. Sa cresti mare draga Carla.
Felicic, mi-e dor de umorul tau din zilele bune...cand ne mai descretesti fruntile pe aici?
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici aida mamica de Emma a postat asta seara...atat de trist.Doamneee Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
nikolici spune:
fetelor va vine sa credeti ori ba, dar Karina nu a fc kk nici cu termometru bagat, nici cu supozitor cu glicerina.Cred ca maine ma duc dupa microlisma.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
Nikole, de cand nu a facut?
Incearca si cu LassBaby daca vrei, la copiii mei a mers.
Le-am dat in perioada de constipatie de la inceputul diversificarii (la Teo) si trecutul pe lapte praf (la Radu) 1 data pe zi, cam o saptamana, max 2 la Teo.
Cand nu si nu am dat si de 2 ori pe zi, faceau imediat (in 4-5 ore dupa a 2-a doza care de obicei se nimerea la culcare ) muuuult, moaaaale si puuuuturoooos!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Anca, butternut squash e similar la gust cu sweet potato. Sa cresti mare draga Carla. |
Pai, in cazul asta, Aniei ii place sweet potato si sweet potato. Nici cartoful dulce nu-l refuza.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
lacribel spune:
Seara buna, fetelor. Mai bag si eu un ochi pe la voi, ca v-am "neglijat" in ultimul timp
Nikoliciule, nici Daria nu se atingea de supa la inceput, ii varam cu greu 20-30g pe gat. Am incercat diverse variante, cu legumele fierte, aburite, mai adaugam o leguma, mai scoteam alta. NIMIC. De cand i-am adaugat carnita, serveste si 180-200g Deci am copil carnivor
Mie pediatra mi-a zis ca in primele 2 saptamani sa fierb carnea separat de legume, dupa care le pot fierbe impreuna. Nu am prea inteles care e treaba, dar incerc sa o ascult. O sti ea ce vorbeste.
Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008