Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Alynta...exact asa si la mine, de soacra-mea nu ma mir ca nu m-a intrebat cum imi e, ma mir de maica-mea, care cand a fost la mine, a stat pe canapele si la un moment dat cica "si...ce sa-ti zic in afara ca ai ditamai burtoiul?"
sunt invidioase
las noi sa fim sanatoase, io am noroc ca sunt la 350 km de parinti/socri
si matusa-mea care e la otopeni a uitat ca exist de cand am copii
noroc cu strainii care-mi fac curat si-mi stau cu copilul

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nemora, am platit o eco, consultatia, un cardiotocograf si un doppler pentru vene. saru'mana pentru sfaturile pt noemi.

Anda, a nascut cu dr. samfira, care mi se pare ca este rezident. Dar e tare multumita.

Picky, spor la treaba mai departe. O sa terminati la timp si totul va fi bine.

In ceea ce priveste ajutorul, eu ma bazez pe mama. Si ma ajuta cat de mult poate, mai ales ca se imparte intre mine si fratele meu, deci are ceva de lucru. Cel mai mare avantaj este faptul ca stam aproape, lucru ce se va schimba dupa ce vor termina de reconstruit casa lor. Am o femeie care mai vine la curatenie si asta ma mai ajuta...

Ioana 37+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

cu cine nasti?

Mergi la inceput

am vazut ca mi-ai raspuns dincolo, mercic
ti-a recoltat analize pt streptococ grup B? cat au costat?

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salut mamicutze frumusele!
Spor la toate harnicutele!

Eu nu prea am cu ce ma lauda, ca nici harnica sunt, ma misc ca o balenuta, ma obosesc chiar facand dus sau jucandu-ma cu Sebi...Ei, asta e, sanatosi sa fim.
va citeam povestind despre soacre si mi-am schimbat parerea ,eu crezand ca doar a mea e un specimen aparte...
Adica cu ea locuind in aceeasi casa, noroc ca la alt etaj, tot saraca mea mamica da fuga la noi de cate ori avem nevoie de ajutor...si o faza simpatica, pentru prima data am chemat o femeie la ajutor sa n-o mai chinui pe mama ca are destule pe cap, si soacra hop, la mine sa ma intrebe da cum de am chemat ajutor si sa se planga ca numai pe ea n-o ajuta nimeni...chiar mi-a venit sa rad. Si locuind laolalta, ne vedem des dar doamne fereste sa ma intrebe ceva de burtica sau in legatura cu bebelina...
parca, parca mamicile de fete-s altfel, asa ca ma bucur ca o sa am si fetita sa nu care cumva sa incep sa seaman cu soacra-mea
Ieri am fost la eco, dar asa dezamagita am ramas ca dr a fost tare expeditiv, orice l-am intrebat mi-a raspuns doar ca toate par in regula....e drept veste buna o fi si asta, asa ca ma inarmez cu rabdare pana in 11 mai cand merg iar.

Ma bucur tare ca Noemi si bebelusa sunt ok, Dumnezeu sa le dea sanatate!

Va pup pe toate!!!!

Roxi, 33 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Ganesha..foarte bine faci...lasa curatenia pe altadata..mai ales ca inca lucrezi,atata oboseala nu ii face bine lui bebe!!
Blue..imi amintesc,cum sa nu?Eu nu ti-am zis ca te tin strans de mana si nu iti dau drumul pana cat mai aproape de termen..?!!M-am tinut de cuvant,vezi?Te asteptam cu vesti bune de la eco si de la moasa!!Tin pumnii sa nu fie scarlatina la pitic!!
Alynta...ai dreptate,decat cu neamuri asa,mai bine singuri!!Nici mie nu imi place daca am pe cineva in vizita sa imi faca haos in casa si sa aseze altfel lucrurile..
Picky..daca nu iei o pauza cu atata curatenie..vei fi foarte obosita cand va veni bebelina!!Las-o un pic mai moale,ca veti avea timp sa le faceti pe toate!!Ai grija de tine!!
LauraOana..imi pare asa de rau pt prietena ta..e greu in astfel de situatii,mai ales ca tu esti insarcinata!!O cunostinta de-a noastra de aici a pierdut sarcina cu tripleti acum cateva saptamani,eu nu am indraznit sa o sun,pt ca stiam ca ii fac mult rau..lucru confirmat de ea de altfel,i-a zis sotului la tel,ca nu poate vedea femei insarcinate si ca nu este pregatita inca sa vb cu mine!!Asa ca tu o cunosti mai bine pe prietena ta..si stii daca ar vrea sa o vizitezi si sa o suni,sau nu!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nemora, mi-a dat o lista cu ceva analize, m-au costat toate 153 ron, le-am facut astazi la Synevo. Dar printre ele se numara hepatita B, nu streptococ B, cel putin asa am retinut. Plus sumarul de urina si coagulograma.Si mi-am facut eu suplimentar sideremia, calciu si magneziu. Fug acasa, trebuie dusa fata la balet. Zum, zum, zum...

Ioana 37+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

hello fetele!am vazut ca se vorbeste despre curatenie si ajutoare,printre care se numara si soacrele.imi pare rau ca nu va prea intelegeti cu ele.eu mi-as fi dorit sa o mai am pe soacra mea langa mine insa ea s-a dus langa Dumnezeu mult prea devreme(acum 2 ani) si imi pare asa de rau ca nu am apucat sa petrec mai multe clipe alturi de ea deoarece eram la facultate si ne vedeam doar la sfarsit de sapt.dar pretuiesc chiar si acel scurt timp petrecut cu dansa si ma bucur din suflet ca ne-am inteles de minune cat a fost alaturi de noi.
iar in legatura cu curatenia pe mine ma ajuta mama, cu care ma inteleg f bine si am o femeie care vine din 2 in 2 sapt la noi si ne ajuta la curatenie mai mare.iar curatenia de Paste am terminat-o fiindca noi cum am zugravit am facut curat, iar pt cununie am mai facut inca odata pt ca venea lumea la noi si am vrut sa fie totul in regula.asa ca pt sarbatori doar mai trebuie sa tragem inca odata cu aspiratorul, sa stergem praful si sa fac cate ceva bun de papa!
dar mai avem in plan inca o curatenie inainte sa soseasca cea mica.
fetelor care mai au inca de facut curatenie le doresc spor la lucru si sa nu se oboseasca prea tare ca nu face bine la bb.eu din cauza la oboseala am stat 2 zile la pat cu niste dureri!!!de atunci m-am invatat minte.gata!va pup si va las ca mai am cate ceva de facut!

32 cu Alexia-Gabriela

Mergi la inceput

Am facut o pauza sa mananc ceva si acum revin cu raspunsuri!!Merge si ff greu Dc-ul..si la voi e la fel?

Clodyac..felicitari pt vestile bune!!Cum este in concediu?
Aqua..aici se face eco intre 32 si 34 de sapt,eu abia joi am programarea,la 33 sapt si 6 zile si iti zic atunci ce si cum!!
Mara..cu cat avanseaza sarcina e normal ca placenta sa se mai maturizeze..dar pt linistea ta,daca nu esti multumita de raspunsul primit de la medic,repeta ecografia!!
Nicuratze..spor la treaba!!
Bebe_Beca..m-am uitat dupa pozele noi si nu le-am gasit!!
Oana_du..felicitari pt intrarea victorioasa in sapt 36,stiu ca erai pesimista ca nu vei ajunge aici!!
RalucaIoana..Casa de piatra si multa fericire va doresc!!Sper din tot sufletul sa puteti recupera si amintirile de la acest eveniment important!!
Monyka..bine ai venit,sarcina usoara si un bebe sanatos!!Nu ai incurcat subiectul..aici sunt albinutele de mai-iunie!!
Nemora..ma bucur ca ne-ai mai scris..nu ai mai intrat de mult pe la noi!!
Cristina...spor la cumparaturi!!

La capitolul soacre si cumnate care se intereseaza de sanatate ,stau bine...ma suna frecvent,ambele, sa vada cum sunt,cum este bebe,sa afle noutati de la eco sau control..asa ca nu ma pot plange!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Roxi..uitasem,felicitari pt vestile bune de la eco..stai linistita ca e totul in regula,nu avea de ce sa te minta medicul!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput