Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

fetelor sunt asa de suparata..prietena mea care sa chinuit asa de mult sa ramina insarcinata a pierdut ieri (avea 6 saptamini)am fost ieri cu ea la spitalsi dupa ce ia spus dr ca bebele sa dus habar nu aveam ce sa-i spun..aveam impresia ca orice ii spun EU (cu ditamai burta la gura)nu o ajuta cu nimic, ca suna doar a vorbe goale!! chiar ca nu stiu cum sa ma comport cu ea acum vreau sa fiu alaturi de ea, dar nu stiu cum...si Gugu ma simte ca sunt suparata si e MAI agitat ca altadata...

ely ma bucur ca ai revenit! ce poze frumoase am vazut mai ales cea cu fundita ma dat gata

bebebeca ma bucur ca neomi e bine si bebelina la fel

raluca-ioana foarte nasoala treaba cu pozele...te cred ca esti foarte foarte suparata..sa speram ca reusiti sa recuperati pozele

35+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Laura Oana e foarte dureros! Ce poti spune- vorba ta- in asemenea situatii! Fii alaturi de ea cu un telefon, o vizita, o cafea! Chiar daca nu-ti gasesti cuvintele! Va simti ca esti langa ea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyka314 spune:

Sal sunt Monica si sunt o viitoare mamica de mai si astept cu nerabdare sa se nasca micutul DAVID,voi um sunte-ti?? eu cred ca nu am incurcat forumul ca aici la albinute de mai -iunie am vrut sa intruvoi de unde sunte-ti ...eu sunt din bihor...am 35 de saptamani....Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata burticute...ma mai tineti minte?!
Nu am mai intrat de ceva zile bune... si vad ca s-au intamplat multe in viata voastra....
Beca felicitari ptr nepotica si succes la eco, iar daca e sa nasti sapt asta..iti urez de pe acum nastere usoara si sanatate la amandoua
Carla sa va bucurati de noua achizitie si ma bucur ca ati gasit
numele la bebelina ...frumoase poze
LauraOana la multi ani de ziua ta...iti spun cu intarziere ...Asa ca sper sa ma ierti
Ely am vazut poze frumoase
Blue bafta la eco
Maria asa este, e cam greu cand nu ai nici un ajutor...tu ce mai faci? bebe?
Ptr fetele care au sarbatorit Pastele in weekend va spun si eu cu intarziere ce-i drept, Paste Fericit si sper ca v-ati distrat de minune
Ptr fetele care au sarbatorit ziua numelui de Florii...la multi ani si sper ca ati petrecut frumos

Si acum sa va spun ce am facut noi zilele acestea....am facut treaba...multa treaba...zugravit..pus parchetul (inca neterminat) si eu si sotul suntem terminati de oboseala...ne apucam la 8 dimineata si ne opream la 9 seara ...iar diseara cand vine el de la munca ne apucam din nou de munca...Ma doare tot corpul, picioarele le am umflate de nici nu se mai vad gleznele, mainile dor si ele si din cauza ca noaptea imi amortesc foarte tare nu imi mai pot desface degetele asa cum trebuie si nopatea imi vine sa urlu de durere ca nu mai imi gasesc nici o pozitie comoda de dormit ....dar nu imi e mie de asta....ci doar am sperat ca terminam ce mai era de facut ...sunt si un car de nervi si stres de imi vine sa imi iau lumea in cap...sa uit de tot si de toate Arat ca un zombi, nu mi-a mai ramas timp deloc ptr mine... si ma gandesc cu groaza ca mai sunt doar 17 zile pana la termen si imi e asa teama ca bebe sa vina mai repede si sa ne ia pe nepregatite...nici macar bagajul nu e complet..mai trebuie una alta dar nu am nici un chef si nici timp sa ma apuc si de el...
Gata m-am plans...de obicei eu nu ma plang asa repede dar acum chiar sunt stresata...si nu avem nici un ajutor de nicaieri...
Ma duc acum sa fac curatenie prin casa,la parter, ca sus inca nu e terminat...sa pun si la splat, sa fac si ceva de mancare, si daca imi mai ramane timp, sa ma ocup si de mine putin....

Acum va las ca am scris destul...va pup si sper ca nu m-ati uitat asa repede....si ca nu v-ati suparat pe mine ca nu am mai dat nici un semn de viata ...

Deea tu nasti maine?! Daca da, iti tin pumni si iti urez o nastere usoara, sanatate multa si tie si lui bebe...sa ne auzim cu bine

Am plecat...o zi frumoasa la toate!!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

37+ Alessia-Stefania

AMR 2 sapt. si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alynta am sa incerc sa o sun unpic mai tirziu, sper sa imi raspunda la telefon..

picky-toto cum sa te uitam? ...nu iti fa grija ca te-ai plans, pt asta suntem aici nu? ca sa ne ascultam una la cealalta off-uril..dar totusi ai grija sa nu te mai obosesti asa tare!!

35+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutare fetele ce faceti? io am dormit ca un trantor azi hihi
mara..acu am vazut k esti din ploiesti nasti aici? si la ce dr esti?
eu te sfatuiesc sa mai faci o ecografie sa fii tu mai linistita
ely,Dana..frumoase burticutele si mamicile ...
vad ca unele dintre voi s-au apucat de curatenie..la noi mai greu cu curatenia generala...la mine sta treaba asa iubi in weekend face curat atat cat poate si el .
sper sa fie mai frumos zilele astea sa ma duc si eu la biserica k azi vad ca e urat,innorat si a mai si plouat
pupici la toate burticutele!

Anca..
33+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

ce faceti grasutzelor-dragutzelor.
eu inca nu stiu unde nasc, la filantropia sau la regina. se pare ca filantropia face acelasi lucru da pe bani mai putini, am gasit doctora belea, spitalul meserias, bine macar ca l-am "lasat" pe tutunaru

BEBE BECA, ce-a costat mai atata la Regina?
pentru taietura: sa-si puna supozitor de diclofenac si eventual sa ia o fiola de algocalmin; se se spele cu tantum rosa, ceai de musetel+galbenele, sa se uste cu foenul, si sa stea pe cat posibil in pasa goala. eu am avut un colac medicinal, super buna investitia.
cu alaptatul, singurul secret e sa tina plodul la san cat doreste si sa nu asculte sfaturile binevoitoarelor; de uns pe sfarcuri - lanolina pura (de la bioclin), nu trebe spalata, si tinut sanii la aer.

ALYNTA, si mie-mi vin nervii cu toate bolnavele pe capul meu: mi-a venit soacra, e cat o vaca de grasa, si se plange non-stop, ea a stat in pat la tv ca o dor shalele, noi restul nu am mai contat. acu in we vine maica-mea, sper sa nu o apuce si pe ea hernia de disc ca data drecuta. nu a contat pt ele ca io-s in luna a 9-a, nu am avut alta varianta decat sa ma simt bine. sa stea in puii mei acasa, daca mai apar vreodata de-astea de tre sa le asist eu, le dau pe usa.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, burtici!!!

Vad ca ati fost foarte active de dimineata si ati dezbatut din plin problema curateniri. Desi sunt si eu cam nebuna cand e vorba de curatenie, frec peste tot de nu mai pot, de data asta am pus "matura"-n cui, ca obosesc prea repede si daca ma vede tati, ma cearta rau, ma ajuta el pe cat poate, dar cam atat. Asa ca stati si voi linistite si aveti grija de voi, ca avem timp destul sa facem curatenie dupa ce vin bebeii si ne mai revenim si noi...avem toata viata inainte pentru asa ceva...

Picky, mesajul asta suna si pentru tine. Fa cat poti, mai ales ca nu mai ai nici tu multe saptamani ramase si ti se mai umfla si picioarele..., si daca nu e totul facut cum vrem noi, tot noi o sa le facem la un moment dat.

Cat despre ajutor, mami meu locuieste la sute de km de noi si mai si lucreaza pe deasupra, asa ca nu ma poate ajuta acum. Sper sa-si poata lua cateva zile libere dupa ce vine bebica sa ma ajute, mai ales ca e asistenta medicala si lucreaza la nou-nascuti. La soacra-mea trebuie sa-i facem noi curat ca s-a operat de curand, dar si daca nu era operatia, ea si curatenia nu se impaca oricum si trebuie sa asist la certurile sotului cu ea cand mergem in vizita, nu ca ar deranja-o foarte mult, pe o ureche ii intra si pe cealalta iese... Cumnata-mea e la fel...

Asa ca la mine curatenia va fi foarte sumara de data asta...dar sa fim noi si bebeii sanatosi...

S-a facut asa de frumos afara, cred ca ies la o plimbare ca mai am ceva de cumparat pentru bagajul de spital si apoi calcatul hainitelor bebicai si gata!!!

Cristina 37+ Alessia Nicola

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Picky cum sa te uitam?! Draguta de tine ce harnicuta esti! Ma bucur ca esti in stare sa faci treaba! Incearca sa mai faci pauze! Sa nu epuizezi! Mai pune picioarele sus la un timp de..! Si bea apa, papa! Sa nu vine bebe "alergand" si sa te gaseasca obosita!
Nemona si eu care credeam ca sunt un caz mai rar... Acum e ca acum, dar sa vezi ce multe le vei zice (cel putin in gand, daca pe fata te abtii!) cand il vei avea pe bebe in brate! Si soacramea e cea mai necajita si mai bolnava de pe planeta! Cand a fost ultima data mi-a spus de cel putin 5 ori cat de rau ii este, dar pe mine nu m-a intrebat nici macar o data cum ma simt!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

A.... Cristina vad ca ai prins si tu un loc in clubul celor cu soacre si cumnate "harnicute"!
Una peste alta sa nu ma credeti foarte rea, ca o leaca tot sunt! Am vazut si am auzit de mame de baieti care se comporta exemplar cu nepotii si cu nurorile! A mea nu zic ca e la extrem, dar in materie de "harnicie" asta e! O recunoaste pana si fiusau! Pe alte parti ne-a ajutat mult- cu casa sa o cumparam, cu lucruri la baiat- dar ajuta cand are ea chef, nu neaparat cand "iti arde maseaua"!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput