Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)
Raspunsuri - Pagina 14
anda_magda spune:
neatza fetelor!
ioana cu ce dr a nascut Noemi? stiam ca oricum asistentele sunt nesi pe acolo.
mara grad 3 de maturare la doar 34 saptamani? esti sigura? eu zic sa te mai duci si la alt medic la eco.
eu plec acum sa fiu babysitter pt finutzul meu. va 
ah si clody, eu cred ca tiana e bine. daca ar fi fost ingrijorata ne-ar fi scris ea ceva la cat e de panicoasa....
oricum n-a mai trecut de multicel pe la noi! ia aratati fata domnisoara! ma refeream la beblusha ![]()
ioana mai voiam sa iti mai zic ceva. si sarmisa s-a confruntat cu aceeasi problema, lichid insuficient si au pus-o sa stea la pat si sa bea 4 litri de lichide si apoi cand a fost iar la eco era cantitate ok. vezi ca ne-a povestit ea pe la incep cap asta sau in cap trecut.
o zi minunata!
Vine bebica ....
+36
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
blue77 spune:
Bebe Becafelicitgari pt nepotica !!!! Bafta joi la eco..
Pt epiziotomie se recomanda gheata pusa intr un prosop, cica e normal sa nu i dea nimic in spital...nici paracetamol macar.
Poate sa ia granule de arnica homepatice care ajuta mai repede la cicatrizare dar nu fac nim ic la durere.
Pt durere aici se da un patch EMLA se numeste firma care le face....oricum normal in 2 ,3 zile va trebi sa i treaca...si aici iti da si un colacel pe care sa stai cand mergi la toaleta sau stai in fund, e ca un colac de mers in apa![]()
Sper ca te am ajutat...
Azi ma duc si eu la eco...noroc ca Marc e ok ca week end ul asta mi a facut o gastro enterita si mi a fost teama ca face si o scaraltina ca au avut un caz la scoala...ca il durea in gat...vad ca au trecut 48 de ore si nu are eruptie...spersa fi scapat si de data asta mai ales ca eu nu am facut o
Mariamai tii minte cand iti spuneam ca nu ma vad in sapt 34 uita ca sunt plein dedans
mjultumescu ti Doamne
Mai am o saptamana si vine soacra mea .....
Azi vine moasa alta decat crizata de vineri.....uff
NOI
Cristina
33 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 7
Bebe Beca spune:
Anda, mie nu mi-a spus nimic de baut in plus medicul, oricum nu am voie sa beau mai multa apa din cauza tensiunii. Vedem joi ce se intampla.
Pana atunci mai este putin.
Deea, tu trebuia sa te internezi maine?
Ioana 
37+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Blue, multumesc! Nu are nici colacel... se cam chinuie, dar asta este. Oricum e mai bine decat daca ar fi avut o cezariana.
Sanatate multa lui Marc, poate scapati de scarlatina.

Ioana 
37+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anda_magda spune:
Ioana si sarmisa avea probleme cu tensiunea. uita-te pe mesajul ei sau si mai bine contacteaz-o pe mess.
eu sunt acum la finutz care e un dulce si suge la suzeta si doarme.
Vine bebica ....
+36
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
kiralina spune:
mara-i as zice sa nu te impacientezi si sa mai repeti ecografia la alt doctor. Ecografia e ceva destul de relativ, depinde mult de interpretarea pe care o da medicul.
Am avut si eu problema asta in sapt 25 cand am facut o ecografie (la dr Pop - un medic destul de renumit) si mi-a zis ca am placenta de gr 2-3. Am repetata ecografia la 30 de saptamani cu alt medic, si placenta avea grad 0. Iar bebele se dezvolta perfect normal, si atunci inclin sa cred a doua ecografie.
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
oana_du spune:
Buna dimineata albinutelor!
Deea, ceva vesti noi? Majoretele sunt coafate, asteapta sa intre in actiune cand este cazul. Abia astept sa vad prima albinuta!
BebeBeca, felicitari lui Noemi pentru bebelina. Mie mi s-a recomandat sa folosesc dupa epiziotomie un amestec de ceai de galbenele si pelin. Amestecul asta cica ajuta la o cicatrizare mai rapida.
Maria, sa te odihnesti! Deja si la mine au inceput contractiile acelea nedureroase. Cand se obraznicesc, iau un NoSpa si incerc sa ma culc un pic.
Carla, ati ales un nume "muzical" si dulcic. Imi place combinatia "Sabina si Larisa"
!
De astazi am intrat in saptamana 36

! Nu imi vine sa cred ca dupa unii medici asta inseamna ca am intrat in luna a noua! Desigur, sper ca bebe este intelegator (nu am terminat pregatirile, este urat afara...) si mai sta in burtica macar doua saptamani.
Va pup pe toate si sper sa auzim doar vesti bune!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
36+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 4 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
Raluca_Ioana spune:
Buna dimineata fetelor!
am revenit din nou dupa o perioada de pauza.insa absentele sunt motivate.am avut o gramada pe cap deoarece am avut cununia civila si a trebuit sa ne impartim in 1000 de locuri.toata ziua eram ocupati iar seara cadeam lati in pat de oboseala.am vazut ca in general sunteti bine.ma bucur enorm de mult sa aud asta si sa vad ca a aparut din nou soarele pe strazile unor albinute!
noi suntem relativ bine, maine mergem la control la eco, iar zilele urmatoare merg la o ecografie renala deoarece mi-a iesit la analize frecvent urati iar dr vrea sa vada daca nu cumva am ceva la rinichi.sper sa fie totul bine.in rest am luat si eu 13 kg in plus, ma simt putin greoaie si obosesc ceva mai repede ca inainte.dar in principiu ma simt bine si am ceva mai multa energie.
M-au apucat emotiile cand am citit ca unele albinute deja se pregatesc de marea intalnire si vreau sa le urez succes si multa incredere fiindca totul va fi bine!

Ely...am vazut pozele cu mobila lui bb.si eu am ceva aproape la fel.si e tot din Italia.o sa incerc sa pun si eu niste poze cu noi si cu lucrusoarele lui bb.
Fetelor sunt asa de suparata de duminica pentru ca mi s-a stricat cardul de la camera digitala cu care am facut poze la cununie si am pierdut toate pozele si filmarile pe care le-am avut pe el.

.acum trebuie sa apelem la o firma specializata in recuperari de fisiere pierdute de pe carduri care sa incerce sa ni le recupereze.si costa intre 50 si 150 de euro dar exista posibilitatea sa nu poata remedia problema aici si atunci trebuie sa trimitem cardul in alta tara, unde costa si mai mult.

am ramas doar cu pozele facute de invitati
si cu o filmare destul de scurta a unui unchi
imi vine sa plang intruna de ciuda si de nervi pentru ca erau atat de importante pentru noi.ma rog la Doamne Doamne sa le putem recupera!
cam atat despre noi momentan.va las ca merg sa fac papa bun care sper sa fie gata pana vine sotiorul acasa din Sibiu.va pup si sa auzim numai de bine!
32 cu
Alexia-Gabriela
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 alynta:ms frumos da mai e ff putin pana la termen...![]() maria,alynta:cred k e bn sa le facem singurele chiar dk ne este greu...nush cum sunt neamurile voastre,dar decat sa aud "eu am facut pt tine ![]() ,"mai bn le fac eu...ma lipsesc de asa ajutoare!![]() |
Acuma ca acuma cu ajutorul, dar cand vine bebe ce bine ar prinde vreo 3 ore sa mai ai cu cine face schimb.... Sau sa lasi copilul sa te duci sa-ti rezolvi nu stiu ce hartii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Claudia multumim de cafea! Eu una imi fac de cap cu ea dimineata! Mai slabuta, dar nelipsita! Sa vedeti ce "balsam" e dupa ce vine bb si te trezesti des noaptea!
Mai adaugi si un suc fara acid si esti ca noua!
Hai sa va zic cum e cu "ajutoarele" mele!
Bunicile sunte pensionate pe caz de boala si taicamiu la fel! Soacramea- cancer de san in fara incipienta- tratata si cu stare ok si mama cu mai multe probleme- spate , auz afectat! Vin cu totii cand au nevoie de spitalizari, retete, concedii medicale (soacra)! E un fel de "gara" si "hotel"! Termina si "pa" din mers! Sunt din orase alaturate Iasului!
Cand vine mama spala vasele, le incalceste- harmalaie mare! Lighene la farfurii, cutite poeste linguri, farfurii adanci peste cele intinse- "razboi"! Dupa o zi o vad ca se calca pe ambele picioare de nerabdarea plecarii! Imi vine sa o rog sa plece ca ma enerveaza rau cand o vad asa! Dar pleaca singura!
Soacra vine si ea! Dupa dansa sta si saptamana, dar... Se aseaza masa- de nora...na! Se starnge masa- totr de mine! Fac cafeaua- eu!
Si uite asa dupa cateva serveli din astea is rupta! Ea se posteaza frumos la TV si striga din pat: David nu pune mana acolo";"Alina vezi ca David a luat aia"! Ma enervez de nu mai pot! Cand vine sotul observa si el starea de fapt, dar nu are cu cine dicuta! Plus ca nu-l scoate pe baiat nici pana in parc ca e cam "mare" si D. e greu!![]()
V-am lamurit?!
Una peste alta mama m-ar ajuta mult, dar nu are rabdare sa stea mai mult de 2 zile si din astea 2, o zi jumatate e plecata!![]()
Asa ca i-am zis sotului "mai bine fara!"![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!