Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna la toate burticutele

maria nu prea am stat asa ca nu am prins gustul dar oricum nu mai sunt stresata ca stau pescaun 6 ore

azi am fost si am dus prenatlul la munca si am eliberat biroul ... o sa imi foe dor dar am stat 1 ora ca sa adun tot si eram intepenita de spate asa ca... mai bine acasa

ma doare manuta de vaccin dar sper sa treaca este si locul fierbinte acolo unde mi-a facut vaccinul ... uff ma bucur ca nu imi mai face si a 2 doza

maria trebuie sa ma apuc sa pregatesc examenele , sa fac referate ca comentez ca sa fie facute pt ca perioada in care vine razvan coincide cu perioada de examene si licenta asa ca tb sa ma pun pe treaba cred ca dupa paste intru in priza serios

cam atat ... pt acum

aaaa cand am fost in spital doamna doctor spunea :"ma duc la o cezariana " hmmm eu nu realizez ce ma asteata de abia acasa m-au apucat gandurile sper sa fie totul bine

aaaaa si azi am facut 32 de saptamani iupiiiiiiiii

31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

gata am schimbat si semnatura doamne parca acum va scriam pt prima data si imi tremura mana pe tastatura la gandul ca VOI FI MAMA si acum mai este atat de putin

pupici la toate oricum am sa stau pe aproape sa va citesc acum ma duc sa fac o mancarica de cartofi pt sotiorul meu drag

32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erna_maria spune:

buna
si toate
am fost de dimineata le eco ... a reusit sa ma sperie un dr rezident , imi spune ... capul la bb indica 31 sapt (eu glorioasa in sapt 34) noroc ca era si mea langa el si a mai reluat inca odata eco , avem 34 sapt si 3 zile.

roxi2000_ro - stai linistita "specimene " sunt doar cele ok , majoritatea sunt scorpiute deghizate mai mult sau mai putin " Si locuind laolalta, ne vedem des dar doamne fereste sa ma intrebe ceva de burtica sau in legatura cu bebelina..." cunoastem , cunoastem ...eu eram asa happy cand am aflat de bb ... si ea ce zice ...hmm pai voi aveti nunta abia in toamna ... il pastrezi si altele ... normal ca DAA ... seci ... se poate si mai rau

34 + mamica de Erika
http://www.flickr.com/photos/37330701@N05/3436773899/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erna_maria spune:

clodyac - concediu placut , un bb sanatos si la termen

34 + mamica de Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna fetele!

Mi-am gasit si eu un pic de timp liber si ma bag si eu in seama pe aici...
Nu m-am hotarat, inca, cand si daca voi intra in prenatal - daca ar fi dupa mine as naste la birou caci acasa ma plictisesc ingrozitor...........
Noi suntem bine, si eu si MARIA . Pe 24 ne ducem la d-na doctor sa vdm cum mai suntem - ultima oara, la 26 sapt aveam 900 gr....... Cine stie ce probleme nu am intampinat pana acum - doar cele 15 kg in plus ( balenuta ucigasa..........), niste dureri de cap si de vreo 2 zile ceva dureri de burtica ( care au trecut cu no-spa). A, si sunt foarte fericita ca nu ma trezesc noapte sa merg la baie..........

De citit, am citit tot din urma dar n-am apucat sa si raspund.promit ca incerc sa fiu mai activa de acum incolo ( daca reusesc.......).
Vreau si eu, va rog, parola de la mail-ul comun ( sa-mi las si eu datele si poza pt filmulet - daca ma mai primiti acum).

A, si pentru Oana_du sau Clody, pentru listuta - voi naste la spitalul CF2 cu d-na doctor Roxana Donciu. Si va rog sa treceti si numele printesei mele - MARIA IOANA.

Hai ca m-am intins cat o zi de post.............

Va pooooooop pe toate si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!

29+ Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Clodyac..felicitari pt noua semnatura..sa dea DD sa mai stea bebe Razvan la caldurica cat mai multe saptamani!!Asa e,ai dreptate,inca nu ai avut timp sa te obisnuiesti acasa,ca doar ieri a fost prima zi oficiala de concediu,dar macar nu mai esti la program fix si la birou,ca sunt convinsa ca si acasa sunt atatea de rezolvat!!Spor la invatat si la facut mancarica!!
Erna_Maria..felicitari pt vestile bune de la eco,bine ca s-a rezolvat neintelegerea!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Mersik Buni, esti o dulce!!!!!!!

29+ Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Hello hello fetele! Ce vreme urata si morocanoasa e azi, am decis sa stau acasa si sa citesc ca nu e nici o placere plimbarea pe vremea asta...

Ioana felicitari pentru Noemi, sper sa iasa toate testele cum trebuie! Saracuta de ea, si asa de tanara si sa n-o ajute in spital cu nici un sfat, nici despre alaptat nici cum sa calmeze durerile...dupa toate emotiile prin care a trecut...Nici nu imi pot imagina cum se descurca psihic.

Ai si tu grija de tine insa, ca te "vad" doar alergand. Chiar, am tot vrut sa te intreb, Rebeca face balet in fiecare zi?

LauraOana imi pare asa de rau de prietena ta saracuta...si imi dau seama cat de tare ti-ai dori sa poti sa o ajuti. Nici nu stiu ce e mai bine, cum spunea si Maria se poate sa ii faca mai mult rau daca te vede..

Clody felicitari pt prima zi de concediu si pentru cele 32 de saptamani! De Pasti schimb si eu prefixul, sunt foarte mandra :-)

Roxi ce bine ca ai vesti bune de la eco, fie ele si expeditive!

Monica bine ai venit!

Blue te-ai intors de la eco?

Picky mai bine o lasi mai incet cu treburile, cred ca pentru bebe e mai bine sa aiba o mamica sanatoasa si cat de cat odihnita! Stu ca e greu si ai vrea sa fie totul perfect cand vine bebe, dar e foarte important sa nu te extenuezi...

Fetelor ma complexati cu gatitul si curatenia...eu recunosc ca nu fac mai nimic, la curatenie ne ajuta cineva, de gatit nu gatim decat foarte putin (supa/salata/gratar), iar de Pasti mergem la ai mei la tara asa ca fac ei toate pregatirile, iar noi doar o sa ne prezentam si o sa fim rasfatati pana peste cap! Poate la gatit sa ajutam un pic, eu mai mult cu munca necalificata ca mama si Matei sunt expertii...Dar ma gandesc ca o sa am destul de munca dupa ce vine bebe, singura problema e ca incep sa ma cam plictisesc acasa tare mi-e ca dupa Pasti o sa cer ceva de munca sa nu ruginesc

Alex 29+ ... [Marc?] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui erna_maria

buna
si toate
am fost de dimineata le eco ... a reusit sa ma sperie un dr rezident , imi spune ... capul la bb indica 31 sapt (eu glorioasa in sapt 34) noroc ca era si mea langa el si a mai reluat inca odata eco , avem 34 sapt si 3 zile.

roxi2000_ro - stai linistita "specimene " sunt doar cele ok , majoritatea sunt scorpiute deghizate mai mult sau mai putin " Si locuind laolalta, ne vedem des dar doamne fereste sa ma intrebe ceva de burtica sau in legatura cu bebelina..." cunoastem , cunoastem ...eu eram asa happy cand am aflat de bb ... si ea ce zice ...hmm pai voi aveti nunta abia in toamna ... il pastrezi si altele ... normal ca DAA ... seci ... se poate si mai rau

34 + mamica de Erika

NU POT SA CRED - incep sa o apreciez pe soacra-mea! Cum e posibil sa te intrebe asa ceva??

Bine ca a fost si o doctorita cu experienta la eco, ce emotii trebuie sa fi avut...

Alex 29+ ... [Marc?] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Si cum fac sa-mi pun datele pe mail-ul comun?.
Pls help me!
Kisses!

29+ Maria Ioana

Mergi la inceput