Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Vali ! Sa fii fericita, norocoasa si sanatoasa ! Pupici si Andreei !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

eladea...eu ii cumpar cam toate mancaricile de 4-6 luni...mai rar cele 8-12 luni(din lipsa de dinti)care le mai fac cu blender-ul
i-am luat si borcanase care contin numai carne( vita, pui, curcan) si ii adaug numai garnitura prospata,cateva cu mini-chiftelute in sos tomat...mai sunt si spaghete cu diferite sosuri care insa nu prea ii plac ca si alea sunt cu bucati mai mari
eu , fara a face propaganda , apreciez foarte mult genul asta de mancare(pe mine ma scot de multe ori din incurcatura si le si mananca bine de cele mai multe ori), la fel si cu deserturile (astfel pot sa-i ofer si afine, ananas, mango sau ce-o mai fi, care la noi sunt si destul de scumpe si niciodata nu stii daca sunt coapte sau statute)
sa nu te gandesti ca toata ziua buna ziua primeste borcanase...dar daca de ex ii fac un amestec si il refuza(pt. ca nu e pe gustul ei) nu am timp sa-i fierb pe loc altceva ....deschid un borcanas si toata lumea e multumita...sau am fost plecati si e ora mesei

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

am inteles..mersi de lamuriri...

si eu i-am luat diverse borcanase, dar niciunul nu i-a placut in mod deosebit...si in fiecare trebuia sa mai adaug cate ceva sa fie gustos, sa-i placa...asa in starea lor, direct din borcanel, nu i-au placut deloc...cat despre fructe, sunt de acord, si eu ii iau cu fructe care la noi se gasesc greu si nu stii in ce stare sunt...o sa intru sa vad daca pot face comanda din nou...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, mamici!

Vali, la multi ani!!! Sa fii sanatoasa, sa ai numai noroc si bucurii!!!

Eu de 2 ori am incercat sa-i dau borcanase lui Matei si le-a refuzat. Dupa prima lingurita inchidea gura si nu mai puteai sa-i dai nimic.

Vroiam sa va intreb daca puii vostri au rabdare sa le aratati tot felul de chestii din carticele. Eu zilnic incerc sa-i arat animalute sau alte desene, dar nu vrea deloc sa stea locului sau imi inchide cartea si fuge cu ea. Am f multe carticele frumos colorate, cartonate (am bagat o gramada de bani in ele), iar el nici macar nu vrea sa stea un minutel sa se uite pe ele (adica sa-i arat eu si sa-i explic).

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna
La multi ani tuturor celor cu nume de flori, mari si mici... cu putina intarziere dar din suflet.

Noi am fost putin in deplasare, ne-am vazut cu Maria&Alina si Ilana&Adela la Muzeul Satului. Cam putin cu Maria, fetele nici n-au avut timp sa se obisnuiasca una cu alta, Maria era obosita dar foarte vioaie, cu o fetisoara poznasa tare. Ilana e o finuta cu niste ochi fantastici, am si dovezi foto, dar nu le pot pune ca mi-a crapat windowsu', sunt pe laptop si nu stiu cum sa le descarc aici.

Am fost si la zoo, Evei i-a placut, mai ales lebada pe care a retrogradat-o, cand a vazut-o a inceput sa tipe "ga-ga, ga-ga", rasul l-a coborat si p-ala cu o treapta la rangul de pisica, i-au placut si maimutele. Nu a fost interesata chiar de toate animalele, obosise spre final.
Am facut multe poze cu animalele, sa ii fac din ele o carticica si sa comentam evenimentele impreuna.

La Buzau nu am reusit sa o tund, asa ca e cam latoasa, trebuie sa-i cumpar niste clamite, pamponase, chestii d-astea de fetite.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Astazi ne-am intalnit si cu iubirea fetii, Radu al Cristinei, care este un carliontat dulce, foarte ascultator, il trimite mami sa-i aduca p-aia, p-aia, gen "" Adu cartea cu iepurasul, vezi ca este dedesubtul teancului" si el se duce si o aduce. A fost galant i-a cedat Evei fotoliul lui (si locul de schimbat scutecul:D) si au mancat impreuna si cu mare pofta muuulti pufuleti

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME DE FLOARE! ...scuze de intarziere...

BB - multam de intrebare, e mult mai bine...

ROXXY - a mea a putintica rabdare pt desene si animalute dimineata si dupa pranz , cand se trezeste; daca vrea, ni le si arata! numai daca vrea! daca vrea si vorbeste!. daca nu, se preface ca vorbeste..adica vorbeste ca pestele..da din gura fara sa scoata sunete..

ADRA - frumoase activitati!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna

roxxy, iasmi sta la aratat in carte, chiar ea tot vine cu ele sa mi le spuna care sunt si cum fac..

adra asteptam poze cu bulgarasii!!

ellis, ma bucur ca e mai bine puiul mic!! multa sanatate. la noi a fost alarma falsa cu iasmi ca a facut febra atunci noaptea, cel mai probabil era de la canin. in schimb eu am luat antibiotic imediat sa nu fac complicatii si sa ma fac bine pt plecare, iar a doua zi dimi am fost ca "noua"...

miha, tu ce mai faci??

vali, cum ai sarbatorit azi??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

bianca, la unguri nu gasesti borcanase hipp?? intreb pt ca tu esti acolo aproape...

eu sunt asa de bucuroasa, dupa ce venim din italia, dupa 3 zile, mergem la munte !!!! asta daca isi rezolva sotzul cu liberele de 1 mai!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bb, noi nu luam patutul, ca vom sta la cumnata-mea. pai eu va trebui sa ii dau pe aeroport masa de fructe, pe la 11 si un pic.ma gandesc la banana si biscutiti, ca el nu stie sa manance mar.
apoi pranzul voi lua doar felul 2, intr-o caserola mai marisoara. ceva care sa nu fie gras, sa nu se intareasca (nu piure de cartofi), cu carnita, sa tina de foame.as lua borcanase de cumparat, dar nu stiu dc imi da voie cu ele in avion.

nu m-am apucat de niciun bagaj, ca n=am reusit sa imi cumpar valize......

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

victo mersi de raspuns. da' la ce anume te-ai gandit la felul 2?? eu m-am gandit la un pilaf cu piept de pui. parca nu e asa pretentios. si dc stai la cumnata ta ai patut acolo?? ca si noi mergem la soacra mea dar nu am patut acolo si sa doarma cu noi in pat 2 sapt nu as vrea. nu ar fi prea comod pt noi si nici nu as vrea sa se obisnuiasca asa.

_

Mergi la inceput