Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Neata
Noi suntem mucioase si cu febra.
Roxxy ,Maria are rabdare sa ii arat in carti ,i-am luat carticele dalea mici si care se deschid armonic cu animale,pasari ,fructe,legume...
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
Uite ceva tare
" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Roxxy80 spune:
Neata!
Deci sa inteleg ca Matei e singurul coil care nu are rabdare? Offf...
. Ce ma fac eu cu copilul asta atomic? ![]()
Anca, frumos citat, f profund.
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 18+
bb_yasmi spune:
neata
anca, ffff frumos citatul.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
Neata! Hopa si noi ...
La multi ani floricele! La multi ani vali!
Am revenit si noi dupa sarbatori. Am petrecut mai mult in deplasare, la nasi.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac ... de 3 zile nu ma mai inteleg cu Silvia deloc. E fff mamoasa, nici cu tati nu sta, nu ma lasa nici la wc, plange prin somn, suspina, se trezeste uralnd ca din gura de sarpe si adoarme ff greu ... tre' sa fac ce zice ea. Daca ma vede intinsa pe canapea si ea se joaca pe covor linistita (putin ce-i drept), deodata i se pune pata si vrea sa ma ridic in fund ... nu sa ma joc cu ea, da' sa nu ma vada intinsa. Ne suparam, ne impacam si o luam de la capat.
Ce poate fi? E un picut racita vad ... mucisori, nimic altceva.
A prins un drag de nana si nanu' ceva de speriat ... am ramas la ei o noapte ... se tot trezea si imi arata cu mana "dincolo" spre camera lor si plangea "nana, nanu'". Le vedea fotografii pe pereti arata cu degetul si iarasi ii chema ...
bb - da' patutul ala nu e greu? Ma gandesc ca ocupa mult din bagaje ...Si cu lichidele, vezi ca e limita la lichide (ziceai de apa si lapte). Bine, acum depinde si de cine dai si cat de intelegatori sunt. De obicei daca vad bb mic sunt intelegatori ...
roxy - si Silvia are rabdare sa se uite pe carti, doar cand vrea ea. Subliniez asta pt. ca e fff incapatanata. La noi problema e ca tot ce e animal e ham-ham ... si musca e ham pt. ea. Nu vrea si pace sa faca alte versuri ... sa ma ingrijorez??? Iar Silvia e bb atomic in varianta feminina.
Ce mai face burtica roz?
adra - asteptam poze ... frumos program. Si ce te invidiez pt. intalnirile cu bulgarasii si mamele lor
.
Si noi ne-a propus sa mergem la o specie de zoo ... ca tot e Silvia mare fan animale de orice fel.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:
petro, in legatura cu lichidele e limita dar daca ai bebe ai voie sa ii iei cu tine cele necesare: apa, lapte, ceai, papica. iar in leg cu patutul cred ca are vreo 10 kg, dar oricat ar avea nu renunt la el, iasmi e obisnuita sa doarma la ea in patut (nu ca nu ar dormi si cu noi ..
) si nu vrem sa se dezobisnuiasca sa doarma singurica mai ales acum cand vrem sa ii facem camera ei. si stii ca eu nu prea sunt de acord cu dormitul copilului intre parinti...![]()

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
noi plecam la copii!!! pupici si ne auzim dupa masa!!!
_
abramburika spune:
bb - am inteles cu patutul si dormitul. Da, ar trebui sa fie intelegatori cu bb mic si lichidele. Poate nu ii gasiti voi chiar pe aia asa afurisiti.
Am nevoie de o vacantaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Uuffaaaa!!!!!! 
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Roxxy80 spune:
Petro, burtica creste, pe piciulina o simt din ce in ce mai mult. Deja astept cu nerbdare sa o tin in brate. Mai am putintel si ajung la jumatatea sarcinii.
Si Matei e indragostit de catei. Dintre toate animalele, numai la catei reactioneaza si foarte rar la pisici.
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 18+
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika bb - am inteles cu patutul si dormitul. Da, ar trebui sa fie intelegatori cu bb mic si lichidele. Poate nu ii gasiti voi chiar pe aia asa afurisiti. Am nevoie de o vacantaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Uuffaaaa!!!!!! ![]() _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
sunt vorbe din batrani ca atunci cand fac copii 14-15 ani ,parintii beneficiaza de o vacanta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM