Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ce frumos mananca!!!! Tine lingura corect, duce la gurita bravo!!!! Si cata incredere ai sa ii lasi farfuria plica cu atata lichid in fata... la SIlvia in sec. 2 era rasturnata. Cu mancare mai solida, da, am si eu incredere ... da' cu ciorba, nu. Stau pe langa ea, cu ochii ca pe butelie .

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide
Cati, saptamana viitoare o sa incep si eu operatiunea intarcare,si am 2 metode: ori pui apa indoita cu otet, ori zeama de lamaie pe san...

Mmmm...cu zeama de lamaie poate incepe sa-i placa si mai tare...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua buna mamici

abramburika, ancadragoman, adra si eladea multumesc mult pt detalii si pt sfaturi....aveti mare noroc ca stau copii vostri sa le scoeteti mucisorii cu batista bebelusului , eu ii scot cu o pompita si urla cu niste lacrimi de ni se rupe sufletul...iar singura nu reusesc ca ada din maini,picioare etc
inca ne mai curge nasul putintel, i-am dat panadol si nurofen si Marimer si Ophtamesone,dar tot are nasul infundat f des mai ales cand doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ce frumos mananca!!!! Tine lingura corect, duce la gurita bravo!!!! Si cata incredere ai sa ii lasi farfuria plica cu atata lichid in fata... la SIlvia in sec. 2 era rasturnata. Cu mancare mai solida, da, am si eu incredere ... da' cu ciorba, nu. Stau pe langa ea, cu ochii ca pe butelie .

Multumesc!
Uneori mai incearca sa se spele pe maini in farfurie dar de regula papa foarte frumos.
Si in parc,la joaca...se plimba prin parc,sta si se uita la copii,ii studiaza...rareori se baga la tavaleala,sa se murdareasca...
Niciodata nu i-am interzis sa se murdareasca,intotdeauna am lasat-o sa exploreze,chiar daca se facea ca o purcica. Se pare ca asa e ea..mai...printesa cu nasul pe sus.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai nici eu nu i-am interzis sa se murdareasca de vreo cateva ori ... sa vada cum e, de curiozitate.

Nici SIlvia nu e atrasa de tavaleala, "scandal" etc. priveste, studiaza, nu "fura" jucariile altora din mana, da din ale ei, jucarii, biscuiti etc. Pe ansamblu nu e chiar asa "scorpie" . E doar ffff incapatanata. Uneori.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

ziua buna mamici

abramburika, ancadragoman, adra si eladea multumesc mult pt detalii si pt sfaturi....aveti mare noroc ca stau copii vostri sa le scoeteti mucisorii cu batista bebelusului , eu ii scot cu o pompita si urla cu niste lacrimi de ni se rupe sufletul...iar singura nu reusesc ca ada din maini,picioare etc
inca ne mai curge nasul putintel, i-am dat panadol si nurofen si Marimer si Ophtamesone,dar tot are nasul infundat f des mai ales cand doarme...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
14 Noiembrie 2007

heheeeee...tu crezi ca sta??? pai sotul il tine in brate, ii tine mainile iar eu cu o mana ii tin capul si cu alta il aspir...grea treaba, dom'le...il aspiram si singura (ca doar toata ziua eram singura cu el), dar e mai greu...

pentru nasuc infundat ii punema intr-un vas cu apa o capsula de Karvol...asta ajuta sa-i desfunde ansucul...poti sa-i pui ceva ulei esential care sa desfunde nasul...aaaa... si l-am dat pe piept cu o crema, ma uit acasa cum ii zice, acum imi scapa...asta cica ajuta sa desfunde nasul, sa calmeze tusea, etc.

ici la bolnavior! sanatate multa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!!!

Revenim cu forte proaspete ... astazi m-am innoit!!!

Si pozici de zilele astea ...

Ca tot se vorbea de dinti si de vampirasii din dotare ... asta cum vi se pare??? NA, ca fac si versuri ...

adra - tare imi place mie programul vostru si activitatile cu care ii umpli timpul printesei carliontate. Bravo, mamico!!

_

a-do-ra-bi-la...ce mai...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Amira felicitari pentru independenta, wow, e un record ca papa ciorba singura.

Nu-i asa ca stiu sa mananc frumos ?

Miha si comorile

o adevarata lady......ce frumos mananca...off...pai al meu cred ca nici la 2 ani nu va manca asa!!!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, cat de frumos papa Amira !! In legatura cu intarcatul, ciudat, dar am citit numai povesti cu happy-end. Vreau si eu la fel !
Petro, e f scumpa Silvia ! Si emancipata !
Am si eu aici o motata, m-a distrat mult, desi e cam "kitschy-kitschy": http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Primavara2009#5327879475149804978

Si poze noi:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/DePasteLaBunici#
si de-aici incolo: http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Primavara2009#5326846781864924082

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

am vazut si eu fetite motate si dulci care mai de care ...Maria, Silvia...
si trebuie sa recunosc ca am fost impresionata de Amira

fetitele scumpe

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput