Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 21
creem spune:
Ce ma bucur ca nu m-ati uitat!
Anca....chiar ca ma chinui fi-mea de ceva vreme, dar tot sper ca-i de la caninii care inca nu vor sa erupa.
Vali...mult succes! Sa-mi spui cum a mer...ca eu sigur o s-o mai lungesc! (sunt o nehotarata si o miloassa
...nu pot sa-mi iau inima in dinti si sa zic GATA!. Cred ca de-aia nici nu-mi iese
)
Miha...multumesc mult pentru detalii...deci si la voi a fot greu noaptea, dar bine ca putin timp! Iar Amira e o scumpete e fata cum papa ea frumos cu ligurita ciorbica cu smantana!
Mai si ce e dintisori aveti! Silviuta e vampiras in toata regula, ca are si canini!
Si noi avem 12 dinti, dar caninii inca nu. sper sa apara in curand sa nu mai am motive de neintarcare.
VAsari si eu sper tot la un hapy end...dar vad ca intarzie sa apara!
Dany, incearca totusi cu batista, dureaza muuult mai putin ca si cu pompita si scoti mult mi bine mucisotrii.
Pupici!
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
Foarte frumos mananca Amira, sunt impresionata de micuta cu maniere princiare. A mea e departe de astfel de performante. Crezi ca a contat exemplul lui Bg Bro Robert?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu-i asa ca stiu sa mananc frumos ? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Neata!
Am vazut poze cu Silvia si noua achizitie, fetitele noastre au devenit niste domnisoare, si Eva e incantata de orice hainuta noua, nu mai spun ce s-a probat zilele trecute cu niste palarii si a stat cate 5 minute sa se admire in geamul de la cuptor![]()
Si pe Maria general in devenire superfunny
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Neata!
Multumim
.
Frumos articolul cu Maria comandanta
!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

De la lume adunate si-napoi la lume date...