Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 19
adra_bell spune:
Neata!
Si Eva este in plin proces de intarcare doar ca la noi decurge foarte lent si probabil se va intinde pana prin august.
Mai suge dimineata, inainte de somnul de dupa amiaza si seara. Noaptea suge din ce in ce mai rar, incerc sa o linistesc cu mangaieri, desi cedez cateodata, dar uitati-va numai ce e in gura ei. De saptamana viitoare incep sa-i scot suptul de dimineata si sa-i dau lapte de vaca la canita, acum sa vedem daca accepta si ea. Daca nu mai amanam putin.
Eva i-a descoperit pe Cotoons, sunt foarte dragalasi, daca dati un search pe youtube o sa vedeti.
Sambata este un targ misto la Carturesti, pe care noi o sa-l ratam. Cica o sa si ploua asa ca daca ve duceti sa ne povestiti cum a fost![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Vai de tzatile tale maica ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
adra_bell spune:
Anca, tzitzile mele? Nu ma musca niciodata, e un pui atent si dragalas. In schimb se suie in bratele mele cu cate 3 jucarii de plus, unele uriase si are pretentia sa suga cu ele in brate, iar aseara s-a suit cu canita de apa si m-a facut fleasca.
Cateodata mai are de terminat un biscuite, musca o gura ia o dusca de lapte, mi-e cam frica e drept, dar nu s-a intamplat sa suga din biscuite si sa muste din san ![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Vai de mine cat de frumos suna ce povestesti tu acolo ,iar faza cu biscuitele este de povestit
...mi-ar fi placut sa alaptez si eu mai mult dar na ca nu s-a putut
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Vasari spune:
La multi ani tuturor celor ce au serbat Sf Gheorghe !
Adra, saraca Eva !!
La Maria niciodata nu s-a vazut cand iesea un dinte, am avut un noroc extraordinar. Se reflecta doar in mai multe treziri nocturne, dar gingia roz ca intotdeauna si niciodata umflata (incredibil, nu?). Asta cu animalele sio papusile o stiu si de la Mihuta. :)) Maria intr-un timp incerca si pe mine sa ma faca sa beau laptic. Ma apuca de par si ma tragea sa sug si eu. Intr-un final si-a dat seama ca nu se poate si nu se poate. :)) Povesti frumoase, nu? O sa-mi fie dor de perioada asta. Si Maria e fermecatoare cu adevarat cand e la san. :)
Succes fetelor care se pregatesc sa intarce ! Eu personal voi astepta sa faca 18 luni, se pare ca e un prag important (eu tot sper sa renunte incet-incet singura
). Mi-e frica sa nu-i produc vreo trauma, sigur nu as opta pentru intarcarea brusca, iar sanul mi se pare echivalent cu biberon sau suzeta. Majoritatea copiilor le folosesc pana la 2 ani...
Dar eu sunt mai relaxata in ceea ce priveste alaptatul, nu ma deranjeaza deloc, iar Maria mananca destul de bine. Am zis ca ma voi orienta dupa un an jumatate.
Adra, vreau si eu la targ !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
Alina, mai ales daca ploua, mersul la targul ala devine o obligatie:D, au si teatru, dar cel mai mult imi place faza cu fotografii care vor face fotografii copilului in decor retro
Noi aveam in plan sa curatam la cimitir si sa plantam flori, dar daca nu ne permite vremea pica planul asta, poate imi pun forta de convingere in aplicare...
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Adra, pe mine ma intereseaza pictatul pe lemn.![]()
Iar la Giurgiu vad ca sunt averse in wk. :)) Eu zic sa incepi de-acum sa convingi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
Ciao!!!
adra - tare imi place mie programul vostru si activitatile cu care ii umpli timpul printesei carliontate. Bravo, mamico!! 
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Amira felicitari pentru independenta, wow, e un record ca papa ciorba singura. |
Nu-i asa ca stiu sa mananc frumos ?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Acu am vazut ca s-a intarcat Amira si vrea DETALII multe...ca sa facem si noi, ca sunt varza...eu de nedormit, fi-mea de nemancat (ca nu vrea mai deloc, decat tzatz ) vai de noi.... |
Am inceput operatiunea undeva pe la sfarsitul lui februarie.
Mai intai am scos suptul de dimineata,a fost destul de usor...In agitatia de dimineata
Apoi nu i-am mai dat in timpul zilei.Si asta a acceptat destul de usor,a functionat cu distragerea atentiei,cu mers afara la plimbare,in parc la copii...Atunci a fost si perioada cand a inceput sa manance muuult mai bine. Incepusem atunci sa-i dau si Ca si credeam ca de la el e,dar de atunci nu i-am mai dat.Si de mancat mananca slava Domnului,foarte bine.
Cu suptul din timpul noptii ma gandeam ca ma voi intinde pana undeva dupa 18 luni,dar n-a fost sa fie.Incepuse sa-mi fie foarte greu,statea numai agatata de tzatza,de parca trebuia sa compenseze.Daca voiam sa-i scot tzatza din gura,se agata de mine si o tinea strans in gura de nu puteam sa i-o scot.

Am preferat sa pastrez in minte imaginea idilica a alaptatului si nu una plina de durere si ragade,asa ca nu i-am mai dat nici noaptea.A fost foooooarte greu...se trezea noaptea si tragea de mine,se zvarcolea prin pat,se dadea jos si se tavalea pe covor...
A fost greu dar deja in a 3-a zi a acceptat ca tzatza nu mai este buna.
Mai vine uneori se mai alinta pe langa tzatza,o mai mangaie sau o pupa,dar niciodata n-a mai incercat sa puna gura sa suga,draga de ea.
Ca sa reusesti trebuie in primul rand sa fii hotarata ca asta iti doresti si sa fii pregatita pentru asta. Ei/ele nu cred ca vor fi vreodata.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...