Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 15
abramburika spune:
adra -
. Nici Eva nu e mai prejos in pelerina si rochita ... si ce distractie a fost pe capul ei la curte cu verisoara Diana ... se vede cat e de fericita!!! La noi a fost (si mai e inca) o vreme nasoala rau de Pastele asta ..
Singura distractie a Silviei a fost ciocnitul oualor
.
_
Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
mariussimiuc spune:

Cine isi mai aduce aminte de un biet veteran? 
Habar n-am pe unde am ramas...dar poate reusesc sa ma integrez.Din nou. ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Salutare!
Eu imi aduc aminte cu drag de un biet veteran
. Stai linistita ca mai sunt unii care nu prea tin pasul cu forum-ul
.
Mamici de baietei, va recomand cu insistenta (
) un cadou care-i va fascina (cel putin al meu fecior e innebunit): trusa de scule din lemn de la magazinul ToyPlex (Auchan Militari). Costa 70 ron (fara vreo 3 lei). Intr-o cutie frumoasa din lemn vor gasi: ciocan, cleste, suruburi, ferastrau, plus multe altele (al caror nume nu-l cunosc). Sunt frumos slefuite, nu sunt periculoase. Incepand cu ora 1 si pana seara in jur de 8 a fost atractia sa principala. facea ce facea si revenea la trusa
.
Azi am petrecut o zi tare frumoasa cu finii. Finutul meu de 4 anisori dadea si el tarcoale trusei, dar nu avea sanse cu atomik-ul meu baiat. Au cantat si la orga, s-au chitait. Maine sper sa pun si eu poze.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 19+
popbianca spune:
buna seara!
inca nu amterminat cu bagajele....si stam doar 4 zile.....dar am o scuza...nici azi nu am stat acas....au venit ceva prieteni de fam de la sinaia... a fost o zi placuta....seara insa a devenit furtunoasa!
Ana a cicnit oua cu toata lumea (si cu unii si de 2-3 ori...cu acelasi ou
) si ne explica acum pe inserat de ceva poc-poc...dar de mancat nici macar jumatate de ou...e prea sec pt. ea si scuipa (asta e concluzia mea....pt. ca oul fier moale ii place)
andrabell... Eva ta e totala....!
...ma tot mir cum tine ea pe cap baticutul ala....Ana l-ar fi "aranjat" urgent...si ce pelerina cocheta...
abramburika...ochelarii sunt doar pt. sedintele foto sau chiar ii tine pe ochi?
mariusimiuc....
bineinteles ca imi aduc aminte...ar fi culmea!...ai acumulat ceva ore de DC pt distinctia asta!
roxxi...trusa aia de scule merge si la fetite....!
maine plecam ...nu-mi iau net-ul cu mine....asa ca nu-mi ramane decat sa va urez o saptamana placuta in continuare!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
eu n-am putut nicicum sa ma loghez zilele astea...daor v-am citit..nu stiu ce e cu forumul asta...![]()
Miha, welcome back...
ce mai faceti voi?![]()
Bianca, distractie faina! si relaxare!!
Roxxy, buna idee...ma tot gandeam si eu de ceva vreme sa-i cumpar...dar chiar o sa ii iau acu...![]()
cum v-ati petrecut voi? haideti la povesti...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adelamaria spune:
Buna, fetele!
Hristos a Inviat!...Noi am revenit de la bunicii din Moldova unde am petrecut Pastele. Am avut surpriza sa constat ca Ilana isi amintea apartamentul si locurile in general de la Craciun…nu m-as fi asteptat
In consecinta, a fost extreme de dezinvolta, foarte sociabila, inclusiv cu nasii de botez si cu strabunicii…Am stat putin, dar a fost placut!
Am primit oua de prepelita vopsite, direct de la sursa pentru ca parintii nasei cresc prepelite (asta asa, ca sa ma invidieze si pe mine fetele astea preocupate de mancarica bio
) In plus, am papat preparate foarte gustoase, toate facute in casa, de la paine la rulada de muschi de porc si cascaval…
Ilana nu s-a omorat cu ouale, a avut alte preocupari (in special a descoperit cum sta treaba cu Matrioska pe care a facut-o si desfacut-o de zeci si sute de ori in trei zile!!)…A testat toate saltelele din casa pentru flexibilitate si rezistenta la impactul direct si repetat cu funduletzul de bebe, a smotocit florile din balconul bunicii, a facut disparuti pe sub pat, pe sub dulap toti magnetii de frigider…din astea…![]()
Am vazut pozele unei fetite foarte active – Maria de Vasari si ale Evei, printesa eleganta. Sincer, le-am invidiat pentru iarba verde si vacanta la curte… Am fost si noi cu Ilana la casa nasilor, dar din cauza decalarii programului pitica a adormit destul de repede…Petro, am vazut si blogul vostru si am admirat-o pe Silvia, vorbareata
Cred ca si Ilana a spus prima ei “propozitie”: “dei beba” insotite de gestica aferenta, adica “da-i lui bebe”
Ma rog, asta a fost interpretarea noastra![]()
Adra, o sa pun din pozele facute de tine pe blog, poate chiar azi…Scuze, dar au fost niste zile agitate si nici n-am avut acces la net…Adica am avut net, dar mergea cu viteza unui melc si nu m-au tinut nervii sa incerc sa postez pe blog!
Miha, bine ai revenit! Chiar ma intrebam de ce ai disparut…Imi lipsesc perlele lui Robert ![]()
Pupici si mai astept si eu poze cu piticii vostri sa-mi incante ochii!
abramburika spune:
Neata!
adela - ce frumos ca v-ati distrat si simtit bine. Astept pozici. 
bianca - voi unde plecati, ca n-am fost pe faza? Daaaa, sta un pic cu ochelarii, ii plac ... dupa si-i da jos
. Dar vine la mine sa-i pun iar. Mai degraba nu sta cu basmaluta, ceva pe cap. SI imi plac ochelarii aia ca sunt moi, de guma asa ...
_
Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
adra_bell spune:
Hello fetele!
Adela,
si felicitari bonzaiului pentru prima propozitie. Pe mine ma distreaza copios Eva cand incearca sa imite ce spun eu:))
Eu i-am ascuns matrioska, era nebunie cu ea, o desfacea, o facea la loc de cateva ori, apoi le incurca si se punea pe plans.
Bianca, nici eu n-am retinut unde plecati.
Miha, votat iepurasii ciocoholici,
yumm-yumm ce mai tort!
Eu am facut ciorba radauteana de Paste, ca al meu sot nu serveste ciorba de miel, nici pentru Eva nu era prea potrivita, in schimb i-a placut asta radauteana, nu se oprea din mancat. Drobul de pui nu a avut succes la ea, miel a mancat foarte putin. Ieri i-am dat prima ei bomboana, o fondanta mica cu putina ciocolata pe fund, s-a manjit toata, i-a placut cum sa nu!![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
pussi spune:
Hristos a inviat!
singurica...
am lasat Tustele la bunici
Nu va descriu cum e prima zi fara ele ca nu vreau sa va transmit starea mea.
Ne-am integrat foarte bine la bunici la tara.
Dorm 15-14 ore/zi fata de 12-13ore la Tm.
Nicio jucarie si cadou de iepuras nu a avut efect fiindca acolo sunt pisisci, caini, gaini, iepurasi adevarati ....nu le mai place decat cu animalele, si asta le ocupa tot timpul. tustele au trait pastele la intesitate maxima... joi, vineri seara la foc la biserica, duminica la biserica la primit/dat oua, luni la fel. Am facut poze dar nu le-am descarcat inca.
la capitolul olita Elena sta ff bine, cand o trece isi pune mana la "fofo" si ma striga si la pisu si la kk. Cand da caldura ii scot pampersul. Ana in schimb nu are treaba cu olita, doar se sterge dupa ce face in olita cu servetlul umed
Si nu prea stiu cum sa procedez cu olita, poate ma ajutati voi : Am fost cu ele la o aniversare la un var de 6 ani, 2 ore s-au jucat linistite cu copiii mai mari, dar pe Eni a trecut-o kk si n-a vrut sa faca in pampers, nici pe olita respectivului. Asa ca am plecat acasa sa facem kk... Ce sa fac de acum? sa-mi iau olita cu mine? ....
Va las ca trebuie sa plec in oras, dar revin....ca acum am timp ![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
geo_ionita spune:
Hristos a inviat!
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695