Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 16
abramburika spune:
adela -
micuta ochioasa si pe mami cat de frumos a povestit despre Paste!!!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
abramburika spune:
Neata!
Eu centrez, eu dau cu capul! Slaba activitate pe-aici .. nu s-au intors fetele din mini-vacanta de PAste?
_
ancadragoman spune:
Cristos a inviat!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
Adevarat a-nviat, anca!
Ies la plimbare cu Silvia ... o zi buna !!
_
adra_bell spune:
Neata!
Petro centreaza tu ca eu apar![]()
Anca, Adevarat a inviat! Bine ai revenit! Pe unde v-ati plimbat? Eva mea a luat-o pe urmele Mariei tale, mananca ceva de speriat, ma opresc eu cand consider ca e prea plina. Ieri dupa ce a mancat a inceput sa tipe, piii-piii (paine-paine) si a mai bagat si niste bucatele de paine
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Si cate ceva despre o marca de cosmetice pentru copii care nu mi-a inspirat niciodata incredere aici
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Roxxy80 spune:
Salutare!
Nici eu nu am avut vreodata incredere in produsele lor.
Noi am folosit cu succes toate produsele Sanosan. Si la piciulina voi folosi tot aceasta marca.
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Si cate ceva despre o marca de cosmetice pentru copii care nu mi-a inspirat niciodata incredere aici adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 19+
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Neata! Petro centreaza tu ca eu apar Anca, Adevarat a inviat! Bine ai revenit! Pe unde v-ati plimbat? Eva mea a luat-o pe urmele Mariei tale, mananca ceva de speriat, ma opresc eu cand consider ca e prea plina. Ieri dupa ce a mancat a inceput sa tipe, piii-piii (paine-paine) si a mai bagat si niste bucatele de paine adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Lasa fata sa manance ce vrea ea si cand vrea ea...Maria sta ce sta si cere "pane",e moarta dupa paine goala
Nu am fost plecati nicaieri ca tati a lucrat ,duminica am mers la club sa joace tati tenis si noi am lenevit la terasa si la locul de joaca pentru copii
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
dany26 spune:
hristos a inviat!
nici noi nu am facut ceva deosebit de paste...doar plimbari in parc...si jucat cu musafirii-neamuri (care erau oameni in toata firea 35-45 ani)
adra pofta mare in continuare printesei tale; si andrei e innebunit dupa paine...ar manca cred 3-4 felii dar nu ii dau eu.
si eu tot sanosan folosesc pt bebe
din pacate de ieri avem iarasi mucisori...au trecut doar 3 sapt de cand a scapat de ei luna trecuta
si nu as vrea sa il tina iar 7-10 zile....
de data asta dr ne-a zis sa ii punem Colargol...o fi bun?si Sterimar Cu
fetele care au avut bebei muciosi inainte de paste cu ce le-a trecut?eladea, ancadragomana parca...
va pupam
abramburika spune:
dany - si noi eram mucioase inainte de Paste ... i-am facut aerosoli cu fiole de fluibron timp de 3 zile. Daqr deja dupa 2 zile incepuse sa ii treaca. Mai functioneaza si argento proteinato 1%, tot picaturi. ![]()
_