Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
popbianca spune:

multumim tuturor pt. urari si va dorim din suflet ...asemenea si voua!
noi nu am mai plecat la Inviere....au mers parintii...
am avut o zi inarcata...Ana a dormit destul de putin, cat a apucat ea prin masina....nu am avut nici un spectacol la culcare...mai groaza imi e ca maine tre sa o iau de la capat.....
am citit patania cu Eva....
draguta de ea...oare ce nu i-o fi priit?!...si da , sunt si eu de acord ca masina e vesta de salvare...
hai ca ies...cred ca sunt singura care nu are altceva de facut la ora asta!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Hristos a inviat ! Va dorim tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
Am vazut poze cu fetite foarte dulci, l-am vazut si pe Eric, imi place de nu mai pot parul si atitudinea lui. :)
Ancad
, imi pare tare rau...
Ank, partea buna e ca vei avea din nou conexiune buna la internet, nu? Si daca asta va doriti, sigur veti reusi data viitoare.
Noi am avut o zi plina, am stat numai pe-afara, desi nu paream sa avem atatea de facut... am pregatit doar oua rosii, ciocolata de casa, cozonac, paine si friptura. Primul cozonac facut de noi, cu zahar brun, iar unul mic de tot era pentru Maria, cu stafide si fructe confiate. Maine mergem in vizite, impartim cozonacul si ciocolata. :)) Daca mai vrea cineva sa spuna :), toate au multa nuca, cel putin asa imi place mie ciocolata de casa.
Si inainte sa va spun noapte buna, avem de-aici poze noi.
Si aici 4 filmulete:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Primavara2009#5325047395670061842
Sanatate multa piticilor bolnaviori, vacanta placuta fetelor care au plecat sau vor pleca, somn usor si niste zile frumoase in continuare.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
popbianca spune:
Hristos a inviat!
am venit si noi de la bunici, respectiv strabunic....am avut o zi ...sa nu mai zic nimic...agitatie, nervi....rasete si bucurie...asa e cu familia mare...(cred eu ca toti cei care au o familie numeroasa au parte la intalnirile astea de sarbatori, de toate cele..)....Ana a primit o gramada de oua(nu neaprat rosii...)...a primit de bunicii paterni un leagan si o tricicleta...bucurie maaaaaare !
pe maine nu avem nici un program....dar nu e tarziu sa apara ceva...iar marti am plecat ...mi-e cam groaza...noroc ca plecam doar 3 pers. in masina , ca altfel nu stiu unde ar incapea toate cele...
am vazut-o pe Maria....ce m-am distrat! e o scumpa!
ma duc sa trezesc copila...ca de nu, cine stie cand se va culca la noapte....
o seara frumoasa tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Roxxy80 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Ce fac fetele?
Noi am avut o zi tare frumoasa in 4 (
), linistita, cu muzica buna, rasete in hohote. Am mancat toti 4 ca niste purcelusi (Matei a avut parte doar de placinta cu branza si cozonac din meniul traditional de Paste).
Eu am pregatit un tort in 2 culori (nu am facut poze pt ca nu prea ma pricep la ornat), salata de boeuf, oua rosii, placinta cu branza. Ai mei ne-au pregatit sarmalele si cozonacul. Avem un frigider plin pana la refuz si sper sa vina musafirii anuntati maine ca altfel nu stiu ce sa fac cu atata mancare.
Azi am simtit-o pe piciulina si cu mana, ca pana acum o simteam dor intern si atat.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 19+
adra_bell spune:
Hristos a inviat!
Alina si pe noi ne-a distrat Maria, pe toti trei. Initial am zis ca neaparat sa te intreb de unde ai luat portavoce, dar apoi mi-am adus aminte ce meserie are B. Aaa, si la noi rata mai face ga-ga, cateodata:))
Eu vreau cozonac![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Vasari spune:
Adevarat a-nviat !
La multi ani, Crisstiana !
Maria canta acum la xilofon de-mi tiuie urechile. Partea buna e ca asta se traduce in timp liber pentru mine... Ma bucur ca toata lumea a petrecut frumos. Am vazut si poze noi ale lui Raducu si ale Evei, fiecare pe terenul propriu. :) Zilele astea cred ca vom vedea multe poze frumoase, doar au fost sarbatorile, copiii nostri au ciocnit primele oua rosii in cunostinta de cauza. Probabil nu a mai ramas niciunul neatins.
Eu nu mai am baterii si nu pot muta pozele pe calculator deocamdata.
Ah, m-a terminat Eva cu bibilica ! Suuper dulce !! :))
S-a terminat si pauza de xilofonie, mergem sa cautam lucruri frumoase de facut.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
Neata!
Vad ca azi e mai urat afara, poate se face frumos macar dupa-amiaza.
Avem poze si un filmulet.
Alina, Eva a spart vreo 5 oua, le ciocnea direct de podea. A trebuit sa le ascundem, ca le-ar fi spart pe toate si apoi le-ar fi mancat.
Da, da si eu astept multe poze cu bulgarasi de Paste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
abramburika spune:
Hristos a-nviat!
Am vazut pozici cu fetite frumoase si oua de Paste, am citit despre aventuri si plimbari prin parc ... noi nu avem cu ce sa ne laudam Pastele asta. A fost urat, a plouat, intunecat, asa ca am stat in casa. Silvia s-a distrat sa sparga oua si cam atat.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
abramburika spune:
Am pus si cateva pozici noi (de-aici incolo) de la Pastele catolic insa ... urmeaza si cele cu oole rosii ..
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
adra_bell spune:
Petro, ce cool e Silvia cu ocelari de soare si ce lupta indarjita cu oul urias
.
multi surioarei
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)