Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna!
la noi pregatiri in toi ...mancaruri, oua, chiar si miel....
trebuie sa calatorim la tara...nu stiu cum sa fac sa fie bine...
e ziua unei fine(de casatorie) , ziua unei finute de botez care se serbeaza duminica, duminica cand ,normal ar fi sa mergem la socri....nu stiu cum sa fac sa nu fie cu suparare..ca sunt in localtati diferite ...probabil ca de dimineata mergem la socrii(cuib, jucarii, sunca ,oua...)si la amiaz sa plec la finuta...asta duminca, iar sambata sa ma duc la fina asta mare....care e in alta localitate...deci numai drumuri intrajudetene......dar sa nu ma mai vait...DD ajuta asa sa fie cel mai rau!
si marti pe la amiaz sa plec la gyula...mai am de facut si bagaje..si ma cam ia cu dureri de cap ...mi-am dat eu seama ca nu prea stiu sa montez patutul (odata demontat pt. transport)
oana8188, Alexandrei...e scumpica foc...si ce caciulita de Gavroche are!...ce sa mai zic de Ana mea care are 6 dinti!ia nu te mai plange...
eladea...urticarie ca urticarie, bine ca trecut...dar de la ce a facut-o?
acum am iesit...ma duc sa-i pregatesc pranzul piciulinei...acum doarme...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Rectific: nu am mai fost in tara de Paste de cand am venit in Italia ... ca se intelege ca nu mai stiu ce-i ala Paste la mama acasa .

Azi am vopsit oole ... si cu ocazia asta si-a mai imbogatit si Silvia vocabularul ... zice oo in continuu si arata cu mana castronelul frumos colorat... hahahhaa ...

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, pai la zoo am pozat animalutele sa-i fac Evei o carticica. Ne petrecem acasa, adica in zona, ca in casa nu o sa stam. Da, ma, avusesera miei de dimineata dar se terminasera. Tot incompetenti sunt. Mi-a adus sotul acum unul cumparat dintr-un sat vecin

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Aaa, credeam ca ai pozat-o si pe Eva cu animalutele ...

Si noi pe langa casa ... daca o fi frumos, iesim la un gratar ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

petro... ai inteles bine... Am plecat sa ramanem definitiv... dar din pacate ne-am lovit de cateva obstacole cam dure...si ne intoarcem pentru moment in tara.

Dar vrem sa plecam cat de curand inapoi in lumea larga... sau cum ma plangea bunica-mea cand am plecat.... la capatul lumii

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

ank - gata, acum am inteles si mai bine . Bafta inca o data si sa fie cum va doriti!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
eladea...urticarie ca urticarie, bine ca trecut...dar de la ce a facut-o?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

hehe...daca as stii...pediatrul zicea ca paote fi de la suculetul pe care i l-am dat (ceva cu multivitamine de la Pfaner, dar a fost doar un deget in sticluta, iar peste el am pus suc de protocale proaspete)...daca o fi de la asta..habar n-am... in rest n-a mancat/baut nimic deosebit...sper sa nu mai apara...ca daca e sa fie alergic...apoi doamne fereste...

asa...si distractie placuta...ca se pare ca va sarbatoriti, nu gluma...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Petro, pai la zoo am pozat animalutele sa-i fac Evei o carticica. Ne petrecem acasa, adica in zona, ca in casa nu o sa stam. Da, ma, avusesera miei de dimineata dar se terminasera. Tot incompetenti sunt. Mi-a adus sotul acum unul cumparat dintr-un sat vecin

aaaaaaaaaa...uitasem sa mentionez.... ..am vazut o papusica dulcica, dulcica foc...dar asta stie deja toata lumea...

multi carliontatei...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Wow, ce de fete gospodine, nu s-a scris o vorbulita de aseara.
Eu trasei la jug de dimineata, curatenie, ciorba radauteana, drob, norocul meu ca a luat-o tati pe Eva cu el la servici ca altfel nu faceam nimic. Acum ei dorm si eu ma odihnesc pe net, mai am sa bag friptura la cuptor.

Andreea, . Ma gandesc la Eric si urticaria lui, Eva o singura data a avut o eruptie pe corp, a fost o viroza terminata asa. Eu stiu o fetita de trei ani care este alergica la E-uri, e disperata ma-sa nu mai stie ce sa-i dea de mancare, de unde sa mai cumpere bio. Se poate sa fi fost de la siropel,nu conteaza cantitatea, daca pe el l-a deranjat ceva din compozitia siropelului.

Noi am patit-o aseara.

Mie mi-e dor de pozele Ancai_a!

Miha ce mai fierbe bun prin oale pe la Iesi?

Acestea fiind zise, ma retrag la batuit netul prin diverse coclauri si va urez Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dragi mamici si pitic,

Va uram un Paste fericit, imbelsugat, multa, multa liniste sufleteasca, veselie, rasete, copii cumintei si sa ne revedem cu drag peste cateva zile

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 18+

Mergi la inceput