Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxxy80 spune:
Ai o fetita tare frumoasa si expresiva. Nu mai spun ca e imbracata ca o adevarata domnisoara.
Pai20 de dintisori: 8 incisivi (4 sus si 4 jos); 4 premolari, 4 canini si 4 molari (astia ar trebui sa iasa ultimii). Sper ca nu am scris vreo prostie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Iaca noi Alexandra are 8 dinti si 4 masele; se pare ca tocmai ii mai ies jos un rand; de unde, mai, 20 de dinti?? O Doamne, pai ea nu are decat 12 iesiti + sa zicem inca 2 ![]() ![]() Ufffff nu se mai termina???Avem si noi poze noi intre cele de la semnatura si asteptam, pline de modestie, aprecieri "foarte pozitive" Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra Nu-i lasati steluta sa cada! |
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 18+
anacami spune:
SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi, sanatate si multe bucurii!
Pupici tuturor!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
RGE spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

adelamaria spune:
Am intrat in mare fuga, printre bagaje, sticlute, pungi cu diverse, mancarea copilului, ceaiul copilului si...aaa...da, si cu copilul pe langa mine
...Ce ziceam? A, da
Am intrat sa va dorim tuturor SARBATORI FERICITE cu multa liniste, bucurie si implinire!
Noi plecam in provincie, revenim luni, da' tot o sa-mi fie dor de voi!
Adra, renunt sa comentez pozele Evei ca mi-e teama ca o sa fac exces de diminutive, adjective si alte chestii dulci de la care nu ma pot abtine cand iti vad printesa
E frumoasa rau, mai, na, ca am zis-o!![]()
Am admirat-o si pe Alexandra - foarte cocheta si am senzatia ca e si o mare plimbareata dupa peisajele din poze ![]()
Cam atat am avut timp, doar o ocheada scurta, promit ca recuperez! Oricum, le salut cu drag pe RGE si anacami, fete tare scumpe la vedere 
Va imbratisam cu drag si am fugit la bagajele mele ![]()
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui oana8188 Iaca noi Alexandra are 8 dinti si 4 masele; se pare ca tocmai ii mai ies jos un rand; de unde, mai, 20 de dinti?? O Doamne, pai ea nu are decat 12 iesiti + sa zicem inca 2 ![]() ![]() Ufffff nu se mai termina???Avem si noi poze noi intre cele de la semnatura si asteptam, pline de modestie, aprecieri "foarte pozitive" Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra Nu-i lasati steluta sa cada! |
am vazut o fetita dulcica...si eleganta...
cat despre dinti, si noi avem iesiti 2 molari inferiori, urmeaza(adica se vad)caninii superiori, dar e rosie si umflata gingia si mai in spate...ufff..chiar asa, nu se mai gata odata????

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Neata!
hiu...rasuflu usurata...Eric a avut ceva urticarie, dar azi e ok...i-am dat ieri, la recomandarea pediatrului niste Claritine...acu e ok...sper sa nu-i mai apara...![]()
slaba miscare, se vede ca sunteti plecate...![]()
distractie placuta tuturor! sa aveti zile minunate si linistite!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata! hiu...rasuflu usurata...Eric a avut ceva urticarie, dar azi e ok...i-am dat ieri, la recomandarea pediatrului niste Claritine...acu e ok...sper sa nu-i mai apara... slaba miscare, se vede ca sunteti plecate... distractie placuta tuturor! sa aveti zile minunate si linistite! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ma bucur ca a fost doar atat ..
pe simpaticul meu scump
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
ma bucur ca a fost doar atat .. pe simpaticul meu scump![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
pupam si noi mancaciosii

ERIC IN 2009...
ERIC
adra_bell spune:
Ank, multumesc
, in poza aia doarme in masina, cu magarusul de la Sophia a Mihutei. Drum bun spre casa si succes in viitor cu emigratul, deh, britanicii nu sunt chiar cei mai primitori
Oana, Ana ta e o dulce si o cocheta cu sepcuta aia, imi place mult poza cu porumbeii
Eladea, ma bucur ca Eric e bine si nu a fost nimic mai serios.
Ade, multam pentru aprecieri, da' o poza d'aia cu ochii superbi facuta de mine n-ai pus si tu... Ca eu nu mi-am permis.
Noi am fost astazi la cumparaturi pentru Paste dar n-am gasit miel la nici un supermarket, cat de incompetent sa fii ca manager sa nu aprovizionezi cu ce se cauta in perioada asta?![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Ciao!!!
Vazut fetite frumoase foc!! Si ganditoare
!!!
ank - am inteles cum e treaba ... eu credeam ca erati hotarati sa ramaneti definitiv acolo, asa intelesesem. Bafta atunci pt. emigrare!
adra - da poate s-a terminat carnea de miel ... nu cred ca nu au bagat in magazine acum, de Paste. Am vazut eu ce nebuneala e cu cumparaturile in preajma sarbatorilor (de Craciun ca de Paste nu am fost niciodata in tara). Unde va petreveti, ce program aveti? Mai astept inca pozicile de la zoo ... ca de la intalneli cu bebici frumosi si mamici am vazut
.
adela - sa va distrati frumos si pupici Ilanei!!! Am vazut poze la adra cu ochii superbi de fetita!!! 
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???